- 25 Mayıs 2015
- 970
- 631
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Yok başta her şey iyiydi ön Sevişme falan baya gevşedim ama sonrasında bi anda oldu her şey şuan öyle hissetmiyorum ama şimdi de o istemiyo sanki of yaÇok komik acıkcası :)
adamda gururluymus
sevişmedenmi yapmaya calısıyorsunuz anlamadım
korktugunu ve bi an once olup o stresin gecmesini dusundugunu, ondan oyle konustugumu soyle.. ki olan da bu zaten.. anlayis gosterecektir inşaAllah..çok seviyorum onu zaten o da beni bunu biliyorum ama olan bu işte
nasıl ıstemeyecek ayolYok başta her şey iyiydi ön Sevişme falan baya gevşedim ama sonrasında bi anda oldu her şey şuan öyle hissetmiyorum ama şimdi de o istemiyo sanki of ya
Kızlar eşimle nişanlılık dönemimiz çok güzeldi düğünde öyle ama haliyle bi yorgunluğu da vardı evlendiğimiz gece her şey çok güzel başladı ta ki ben kendimi kasana kadar eşim çok iyi davrandı bana ama ben kendimi istem dışı kastım oda böyle olmaz zevk almaya çalış dedi bende sinirlendim ne zevki ya bitir şunu artık diye çıkıştım sonrasında kalktı ve ben Sapık mıyım da işimi bitireyim biz evlendik bu kadar da olmaz dedi 4 gündür Evliyiz ama bana çok uzak ne yapmalıyım
Ne bileyim arkadaşlar öyle Demişti sonra uzuyo da uzuyormuş ama keşke eşimi dinleseymişimZaman tanıyın kendinize biraz.
Niye ilk gün diye direttiniz ki yorgun argın?
Bosna'ya gidicez Balayına onunda biletini anca Çarşamba'ya bulduk o güne kadar hallolmalı bu iş iştenasıl ıstemeyecek ayol
ıstıyordurda bellıkı adımı senden beklıyor
bence bu aksam bu ısı bıtırmelısınsen baslat munasebetı
balayında degılmısınız sız?
bosnaklaramı evlendın dıye kendımı gerı alamıyorum sormam lazım :)Bosna'ya gidicez Balayına onunda biletini anca Çarşamba'ya bulduk o güne kadar hallolmalı bu iş işte
Bence akşama güzel bi sofra kur Süslen yemekte havadan sudan bahset ilk önce eşinin karnını doyur ki beyni açılsın sonra güzelce bi kahve yap ve kendini anlat çok stres altında olduğun için öyle davrandını söyle ve özür dile eğer kendini hazır hissetmiyorsan bunu anlat korktunu falan soyle bu durum için çok üzgün olduğunu belli et ilk önce gönlünü al sonra o işe bi çare bulursunuz dahada sorun devam ederse dr. Başvurun en başta bi düğün yorgunlunu at gevşe illa işin sonu gelmesi gerekli değil önce öpüp koklaşmanın zevkini al ama ilk kocanın gönlünü al çok kırılmıştır haliyle seni bekledi oda[/QUOTE kayınvalideme gidicez bu akşam yapamam bunu malesef
Bosna'ya gidicez Balayına onunda biletini anca Çarşamba'ya bulduk o güne kadar hallolmalı bu iş işte
Bosna'ya gidicez Balayına onunda biletini anca Çarşamba'ya bulduk o güne kadar hallolmalı bu iş işte
Yok eşim Karadenizli ama Bosna'ya beraber gidicez diye bi düşüncemiz vardı Balayına gidelim dedik ama hiç bi heyecan kalmadı içimdebosnaklaramı evlendın dıye kendımı gerı alamıyorum sormam lazım :)
derken bana karşı soğuk Olmasını kastettim inan ben hep hayalini kurardım birlikte olmamızın öyle korkan biri de değildimbacişkom hala iş iş deyip duruyorsun.bana da kocam hadi bitir şu işi dese eşekten düşmüşe çeviririm onu.
niye iş olarak görüyorsun sevişmeyi,kızlar evlenmeden önce nasıl koşullanıyorsa bir an önce olsun bitsin kurtulalım mantığındalar.
ilk gece elbette canın yanabilir birazcık acı hissedebilirsin ama sözlerinle eşini incitmişsin.adam kendini kötü hissetmiş.
öncelikle birlikteliğe iş demekten vaz geç,sevdiğin insanla olmak diye bak ve kendini çok da kasmadan bu gece affettir.eşinle konuş hislerini anlat.
Kayınvalideme gidicez bu akşam bunu yapmam zor bu gece içinBence akşama güzel bi sofra kur Süslen yemekte havadan sudan bahset ilk önce eşinin karnını doyur ki beyni açılsın sonra güzelce bi kahve yap ve kendini anlat çok stres altında olduğun için öyle davrandını söyle ve özür dile eğer kendini hazır hissetmiyorsan bunu anlat korktunu falan soyle bu durum için çok üzgün olduğunu belli et ilk önce gönlünü al sonra o işe bi çare bulursunuz dahada sorun devam ederse dr. Başvurun en başta bi düğün yorgunlunu at gevşe illa işin sonu gelmesi gerekli değil önce öpüp koklaşmanın zevkini al ama ilk kocanın gönlünü al çok kırılmıştır haliyle seni bekledi oda
İş
derken bana karşı soğuk Olmasını kastettim inan ben hep hayalini kurardım birlikte olmamızın öyle korkan biri de değildim
Direnmiyorum zaten özür de diledim de soğuk işte bana karşı bilmiyorum sonumuz ne olacako zaman ille bu gece olacak vs..diye zorlama.sadace gönlünü al kendi durumunu anlat.eminim anlayışlı olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?