Yeni Evliyim ve her şeyi mahvettim..

Yok başta her şey iyiydi ön Sevişme falan baya gevşedim ama sonrasında bi anda oldu her şey şuan öyle hissetmiyorum ama şimdi de o istemiyo sanki of ya
nasıl ıstemeyecek ayol
ıstıyordurda bellıkı adımı senden beklıyor
bence bu aksam bu ısı bıtırmelısın sen baslat munasebetı
balayında degılmısınız sız?

Bitir isini demek cok cok cok ayip olmus. Kendini kasma falan filan diyemem ne dersen de olmayinca olmuyo. Bizde de 1 hafta olmamisti. Ayni senin hesap bendeydi sorun.

Es anlayisli olacak. Sen de nazik ol. Olmazsa dr a gidersin.

nasıl ıstemeyecek ayol
ıstıyordurda bellıkı adımı senden beklıyor
bence bu aksam bu ısı bıtırmelısın sen baslat munasebetı
balayında degılmısınız sız?
Bosna'ya gidicez Balayına onunda biletini anca Çarşamba'ya bulduk o güne kadar hallolmalı bu iş işte

Bosna'ya gidicez Balayına onunda biletini anca Çarşamba'ya bulduk o güne kadar hallolmalı bu iş işte

Kendinizi şartlandırmayın o zamana kadar olacak diye. Yok ilk gece kesin olmalı yoksa uzar diye şartlayınca sonuç ortada. Önce bir aranızı düzeltin bu işe daha sonra ikiniz de konuşarak yoğunlaşırsınız.

bacişkom hala iş iş deyip duruyorsun.bana da kocam hadi bitir şu işi dese eşekten düşmüşe çeviririm onu.

niye iş olarak görüyorsun sevişmeyi,kızlar evlenmeden önce nasıl koşullanıyorsa bir an önce olsun bitsin kurtulalım mantığındalar.

ilk gece elbette canın yanabilir birazcık acı hissedebilirsin ama sözlerinle eşini incitmişsin.adam kendini kötü hissetmiş.

öncelikle birlikteliğe iş demekten vaz geç,sevdiğin insanla olmak diye bak ve kendini çok da kasmadan bu gece affettir.eşinle konuş hislerini anlat.

öncelikle sizin kendinizi kastığınız için kokrtuğunuz için böyle olduğunu söyleyin yani korkudan bu şekilde çıkıştığınızı anlatın onun sizi anlamasını isteyin tabii sözleriniz için özür dileyin ...bende vajimustum evlendikten 3 ay sonra beraber olabildik zorlu bir süreç ama hemen kadınlar kulübündeki vajimusmus sayfalarını okuyun ben önce eşimin sonra buradaki bayanların desteğiyle başardım...

İş
derken bana karşı soğuk Olmasını kastettim inan ben hep hayalini kurardım birlikte olmamızın öyle korkan biri de değildim

Kayınvalideme gidicez bu akşam bunu yapmam zor bu gece için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…