Yeni Evliyim Yardım Lütfen

buna biz yardımcı olamayız
eşinle konusacaksın
bu konunun seni rahatsız ettiğini açıkca soyleyeceksın
karsındakıler cok düşüncesiz insanlar

eşin koyacak sınırı
koymazsa AYRILACAKSIN

Nasıl yaa?? Bişey diyemiyorum ne demek ? İşte gelinlerimiz böyle pısırık olursa agırlıgını koyamazsa daha çok basları agrır

Canim benim hersey en basta nasilsa daha fazlasiyla artarak devam eder eger basta tadim kacmasin aman yeterki bisey demesinler diye alttan alirsan onlarin istekleri artar beklentileri cogalir
Bu kiz bize saygisizlik etmiyor her konuda anlayizli sessiz diye dusunmezler
Oh ne guzel eziyoruz istedigimiz biseylere ses cikaramiyor diye iyice bastirirlar ben zamaninda cok yasadim simdi yillar gecti edindigim tecrube der ki basta taviz vermeyeceksin istemedigin seyi soyleeceksin
Kayinvaldenle konus anne bizde yeni evliyiz tabiki oglunuzun evine misafir olarak kabulumsunuz ne zaman isterseniz basimin ustunde yeriniz var ama surekli olmasi his olmuyor bizimde bi ozel hayatimiz var aile olmaya evimize birbirimize alismaya calisiyoruz de ve esinlede konus baktin israr edip uste cikarlarsa sende uste cik tavrini koy bak valla sonra kat kat daha fazla uzulursun yapma bunu kendine

karar vermişler derken size sormuşlarmı da ne münasebet ya onlar da gelsin hep birlikte yaşayın bari. Zaman geçmeden eşinizle konuşun bu işe bi çare bulmasını isteyin. sonuçta rahat olamazsınız daha yeni evlisiniz sizinde bir hayatınız var eşinizde bence olumlu karşılamamalıydı bu durumu..

O yokmuş gibi davranın yanindada birsey paylasmayin madem laf taşıyor ...esinizle konuşun sakin ve tatlı dille yeni evlisiniz senin için dekolteli giyinmek istiyorum ama evde biri olunca olmuyo deyin hatta gorumcenin yanında birseyler yaşayın rahatsız olurda kalmaz artık belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…