Yeni Evliyim Yardım Lütfen

Allah Allah kaynanan çocuklarını senin için mi doğurmuş? Bu nasıl şey. Siz anası babası mısınız da onların çocukları sizde kalacak? Bakamiyorlarsa devlet bakar.[/QUOTE]

pardon da kayınvalideniz size güvenip mi yapmış 3 çocuğu?
cahillik sınırlarını aştık artık ya delirmemek elde değil.

Ohaaaa. Her gun yeni birsey daha duyuyorum burda.

Ev onlarin olsa ne olur ki. Bu nasil bir kafa Yarabbi. Esinle konus ve kokunden hallet bu durumu.

Çocukları sana mı doğurmuşlar acaba?
Anlamadığım nasıl sesin çıkamıyor? Nasıl oluyor bu her şeyi kabulleniş?
Bende mi problem sizin gibi ağzı var dili yok insanlarda mı çözemiyorum?

Sakın çocuk yapma pişmanlıklarına yenilerini ekleme..

Yaa nasıl bir insansin sen ya ben gel bana yaz mi diyorum yazma sen yaa gerçekten cok cok değişik birisin. Ben kimseyi koyamam diyorum bu saygisizlik diyorum niye anlamak zor bunu. Yazma arkadaşım boyle yazacaksan yazma seni tanımıyorum etmiyorum sendn yardim da istemedm. Ben zaten alttan alan biri olmadığımı defalarca vurguladm herkese lafini esirgemeden söylediğimi de belirttim hem esimin bana olan saygisini nerdn biliyosun sen?Esimle hic bir sorunum yok diye de belirttim. Ben esimin annesi babasini kardesini evimden kovamama kovamam kovamam diyorum!Ben eşimin yuzune nasil bakarim yaa esimin ailesini kovarsam. Ozellikle belirtiyorm neden konu actin ve senin gibi elestirenler YAZMASIN!Herkes derdini anlatiyor sorun değil. Ama ben ilk ve son kez bi derdimi anlattim diye senin gibiler üzerime cullandi ayip yahu ayip insanin stresine stres katmaktan uzerine yok.

Siz evde oturmayin veya kira teklif edin diye yapiyorlar neyini anlamadiniz
Bunaltma politikasi acik acik konusun kiranizi verelim coluk cocuk kabul etmeyiz gorusmede haftada bir gun yok diyorsaniz baska yere tasinalim

Valla bu durumlarda sesi cikmayan sonra cok agliyor kusura bakma kocana ya duzenimizi sagla yada saglayana kadar ben ailemin yaninda kalayim calismiyorumda zaten bu sekilde olmuyor de o gerekeni yapar

Bugun diger kardesini de aldı geldi gorumcem eve gitmicek misin kardesine dedim. Ve yemek yapmadm bugun. Demin biz yedik sen git kendine yumurta kir dedim. Artik susmayacam zaten ben sustukca tepeme biniyolar. Istemedigimi belli edecem. C.tesi kalirsa eğer acik acik konusacam. Esimin yaninda konuşacam ki iftira atmasin sonra

Yaa ev bizim olsa gercekten bu kadar ayakkarini uzatmalarina asla izin vermezdim. Altinlarimizda babasinda çünkü . Ama dun verilen fikirler sayesinde bugün kiza git kendine yemek hazirla biz yedik diyebildim artk istemedigimi anlasn. Dun formasini da kendisi utuledi hic karismadm pasa pasa utusunu de yapti. Gercekten elestirmeden boyle çözüm veren tüm herkese çook ama çok teşekkür ediyorum. Allah razi olsun ki derdimi dinleyip çözüm verenlerden.

Keşke evlenmeseydik ama 1 ay icinde baslar dediler o yuzdn yaptik düğünü falan. Eşim diyo gidersen gelmezsin gercekten de gidersem gelmek istemiyorm belli bi süre boyunca

Aynen öyle walla coook haklisinz başta bende dedim kirasini verelim ama sonra düşündüm dedm ki bu adam kış bahanesiyle bu kızı kasim da yine bize yollicak o yuzden en mantiklisi kiraya gitmek. Artik onlarda bu kiymetli evlerine gelirler boyle bi sorunda kalmaz

Size tavsiyem sonda kötü olacağınıza başta kötü olun ben evlilikte bunu öğrendim en başta kabul etmeyin nasıl başlarsa öyle gidiyor ...iyi olmak için ugrasmayin yıl sonuna kadar bakarsın gorumceye bir gün surat assan kötü gelin olursun hiç bakmadın olursun o yüzden ta basindayken önünü kesin .

Konu acmam niye sizi rahatsız etti? Sizi zorlamadm gelip yorum yazın diye. Ne bu yaa tutturmussunz niye konus açtın niye konu açtım. Halimden anlayanlar yardimci olacaklar akli selim fikir verilsin diye açtım.
Akli selim fikir herkes verdi de senin işine gelmedi neyse daha babasına karşı gelemeyen koca adam dan birşey olmaz ama pembe gözlüklerinden göremezsin sen tabi sizin gibilere iyi oluyor iyi aile terbiyesi almış seni

Akli selim fikir herkes verdi de senin işine gelmedi neyse daha babasına karşı gelemeyen koca adam dan birşey olmaz ama pembe gözlüklerinden göremezsin sen tabi sizin gibilere iyi oluyor iyi aile terbiyesi almış seni
Niye bu lafim bu kadar batti sana ya:)Bir insani kovmak marifet mi?

Dundendir yüzüne bakmıyorum içimden gelmiyo onunla artk sohbet etmek birde bu evin laflarini götürdüğüne eminim artk. Çünkü babasi her geldiginde imalarda bulunuyo bu nerdn biliyo falan diyorm megerse o kiz laf goturuyomus

Biz de 2 senelik evliyiz 8 aylık kızım var hamileliğimin boyunca kayınvalidemlerle oturdum bulantı tek kalmak istemediğimden vs şimdi evimize geldik ve kayınvalimlerle aramızdaki mesafe 15 dk lise sona giden bir görümcem var evin ordaki servis dolu olduğu için bizden gidip geliyor senin dediğin gibi bizim de cumartesi gidip pazar geri geliyor tabiki insan bir süre sonra sıkılıyor rahatsız oluyor üstelik yeni evlisin okullar kapanana kadar sabret derim sonra eşini her türlü ikna edersin

mümkünse başka bir şehre taşının başka türlü bırakmaz bunlar sizin peşinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…