Allah Allah kaynanan çocuklarını senin için mi doğurmuş? Bu nasıl şey. Siz anası babası mısınız da onların çocukları sizde kalacak? Bakamiyorlarsa devlet bakar.Merhabalar uzun süredir burayı dışarıdan takip eden biriyim ve bugün üyelik açma gereği hissettim. Daha fazla uzatmadan sıkıntımı sizlerle paylaşmak istiyorum. 2 buçuk aylık evliyim,evliliğimizin 4.gününde kaynanamlara yemeğe gittiğim gün orda birşey öğrendim ve cok şaşırdım. Oturduğumuz ev kaynanamların olduğu için 18 yaşındaki kızlarını da bize gönderdiler daha 14 günlük evliyken..Ve ben hiç birşey diyemedm istemediğim hâlde. Servisi bizim evin önünden geçiyor diye bizimle yaşamalarına karar vermişler. Ve kaynanamların evi ile bizim oturduğumuz ev arasında 13 dakika var. C.tesi eve gidip pazar 17.00 saatlerinde sürekli geliyor. Eşimle hic bir yere gidemiyoruz hiç bir plan yapamıyorz. Ve sürekli çat kapı bize geliyorlar. Kayinpederim 3 çocuğununda bizde kalmalarını istiyor. Ve ben delirmek üzereyim. Lütfen yardımcı olabilecekler yazabilirler mi. Teşekkür ediyorum şimdiden.
yanı konu sahıbı dıyorkı burda bana zaman harcayıp fıkır veren sahıslar sız aıle terbıyesı almamıssınız.Konu sahıbı sız eger gercekten terbıyelı bırı olsaydınız sıze fıkır verenlere bu sekılde bır tavır takınmazdınız..Buradakılere gelınce gayet guzel dılınız var her turlu bın kısıye yetısıyorsunuz.Sızın asıl sorununuz ezık olmak ve bunun acısını da buradakılerden cıkaramazsınız.Bırakın bu cıcı kız pozlarını bır sız hanımefendısınız zaten.Sız boyle devam edın sıze gram saygı duymayan sevgılı kocanız ve aılesı sıze bır prenses tacı takar belkı ruyanızda.Bu gıbı tıplere yazmaya bıle degmez.Cıdden sogutur bunlar ınsanı sıteden
Siz evde oturmayin veya kira teklif edin diye yapiyorlar neyini anlamadinizEşim şuan atama bekliyor bende başka şehire yerleştim diye işimden ayrıldım. Eşim de çok rahatsız bu durumdan ama elinden hiç birşey gelmiyor onunda. Ev onun eşyalar onun diye böyle yapıyor diyor. Lise 3 e gidiyor sürekli ona yemek yapmaktan kiyafetlerini yıkamaktn sıkıldım. Ilk defa böyle bir görgüsüzlk görüyorum ve ben alttan alan bir insan olmadım asla ama esim şuan çalışmadığı için mecbur susmak zorunda kalıyorum. Babasi çok diktatör bir adam ve hic sevmiyorm. Benim babam ise asla karışmamış bize sineye çekemiyorum artk ama saygımı bozup saygısızlikta yapmak istemiyorum. Eşim zor durumda kalır bu seferde.
Çocukları sana mı doğurmuşlar acaba?
Anlamadığım nasıl sesin çıkamıyor? Nasıl oluyor bu her şeyi kabulleniş?
Bende mi problem sizin gibi ağzı var dili yok insanlarda mı çözemiyorum?
Sakın çocuk yapma pişmanlıklarına yenilerini ekleme..
Konu sahibine ben de sinirlendim başlarda ama belli ki sesini çıkaramıyor. Ev kendilerinin değil diye sanırım. Bu durumda bence sık sık kendi ailesine gidip orada kalabilir kendisi. Evde yemek yapan ütü yapan biri kalmayınca nasılsa geldklerinde rahat da edemeyeceklerinden kalmazlar.
Bence çözüm bu. Baktınız olmuyor eşinizle sizinkilere gidip misafir olun. Biraz orda biraz burada. Ne zaman evde olacağınız belli olmayacak biçimde otel gibi kullanın.
Onların evinde siz kalıyorsunuz yani sizi misafir ediyorlar şu an. Ne bekliyordunuz ki? Keşke acele etmeseydiniz evlilik için. Yani 4 yıl beklemissiniz 5-6 ay daha bekleyebilirdiniz. Evet, onlar görgüsüzlük yapıyorlar ama şu an yapabileceğiniz bir şey yok bence bu konuda. Sonuçta misafir olan sizsiniz ve ev sahibini istemiyorum diyemezsiniz.
Bence ailenizin yanına gidin bir süre. Şu oldu bu oldu diye eşinizin iş durumu belli olana kadar mümkün orda kalın. Yoksa boş yere birbirinizi yıpratırsıniz daha yolun başında.
Siz evde oturmayin veya kira teklif edin diye yapiyorlar neyini anlamadiniz
Bunaltma politikasi acik acik konusun kiranizi verelim coluk cocuk kabul etmeyiz gorusmede haftada bir gun yok diyorsaniz baska yere tasinalim
Valla bu durumlarda sesi cikmayan sonra cok agliyor kusura bakma kocana ya duzenimizi sagla yada saglayana kadar ben ailemin yaninda kalayim calismiyorumda zaten bu sekilde olmuyor de o gerekeni yapar
Akli selim fikir herkes verdi de senin işine gelmedi neyse daha babasına karşı gelemeyen koca adam dan birşey olmaz ama pembe gözlüklerinden göremezsin sen tabiKonu acmam niye sizi rahatsız etti? Sizi zorlamadm gelip yorum yazın diye. Ne bu yaa tutturmussunz niye konus açtın niye konu açtım. Halimden anlayanlar yardimci olacaklar akli selim fikir verilsin diye açtım.
Niye bu lafim bu kadar batti sana ya:)Bir insani kovmak marifet mi?Akli selim fikir herkes verdi de senin işine gelmedi neyse daha babasına karşı gelemeyen koca adam dan birşey olmaz ama pembe gözlüklerinden göremezsin sen tabisizin gibilere iyi oluyor iyi aile terbiyesi almış seni
Size tavsiyem sonda kötü olacağınıza başta kötü olun ben evlilikte bunu öğrendim en başta kabul etmeyin nasıl başlarsa öyle gidiyor ...iyi olmak için ugrasmayin yıl sonuna kadar bakarsın gorumceye bir gün surat assan kötü gelin olursun hiç bakmadın olursun o yüzden ta basindayken önünü kesin .
Bana neden batsın bana gelen giden yok çocuğum sen düşün :)Niye bu lafim bu kadar batti sana ya:)Bir insani kovmak marifet mi?
mümkünse başka bir şehre taşının başka türlü bırakmaz bunlar sizin peşinizi.Merhabalar uzun süredir burayı dışarıdan takip eden biriyim ve bugün üyelik açma gereği hissettim. Daha fazla uzatmadan sıkıntımı sizlerle paylaşmak istiyorum. 2 buçuk aylık evliyim,evliliğimizin 4.gününde kaynanamlara yemeğe gittiğim gün orda birşey öğrendim ve cok şaşırdım. Oturduğumuz ev kaynanamların olduğu için 18 yaşındaki kızlarını da bize gönderdiler daha 14 günlük evliyken..Ve ben hiç birşey diyemedm istemediğim hâlde. Servisi bizim evin önünden geçiyor diye bizimle yaşamalarına karar vermişler. Ve kaynanamların evi ile bizim oturduğumuz ev arasında 13 dakika var. C.tesi eve gidip pazar 17.00 saatlerinde sürekli geliyor. Eşimle hic bir yere gidemiyoruz hiç bir plan yapamıyorz. Ve sürekli çat kapı bize geliyorlar. Kayinpederim 3 çocuğununda bizde kalmalarını istiyor. Ve ben delirmek üzereyim. Lütfen yardımcı olabilecekler yazabilirler mi. Teşekkür ediyorum şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?