Yeni Evliyim Yardım Lütfen

O nasil birsey ya... Madem oyle kp ve kv o evde otursaymis evleri degis tokus yapsaydiniz.. Susma bence kabul etmedigini soyle.. Yeni evlisiniz cok ayip bu yaptiklari

Insanin cok zoruna gidiyor dimi?7 24 saat tepemizde bir de çok soru soruyor ya. Arada makyaj yapiyorum fondöten,ruj ve maskara cekerim onu bile sorar makyaj yapmissin nereye gittiniz falan filan die deli oluyorm resmen. O evde diye aldığım hic bi mini elbisemi bile giyemiyorm ayiptir demesi. Ve iş yapmiyor yorgunum ders caliscam diyo surekli. Ama ben bu hafta sonu kalirsa konuscam bari haftasonlari bizim olsun. Konusunca esimin yaninda konuscam sonra iftira atip beni kovdu demesin die

uzağa taşınacaksınız. tek çözüm bu. onların evinde oturuyorsunuz diye bu tavırlar. kirada oturun en azından kafanız rahat olsun 1+1 olsun...

Canim ilk basta sesini cikarmazsan birsaha hic cikaramazsin otur konus esinle madem oyle kiza yakin ev alsinlar sehir disinda okul kazansaa neyapcekler lutfen susma icine atma konus olumlu dunya yahu ne gerek var ota b.. ccan skmaya

Ne kadar cok tepkili yorumlar yapilmis. Kiz surda birine icini dokmek istemis derdini paylasmis ustine sizde tuz basmissinz. Ben anliyorum seni boyle bisey yasamadim yasamiyorumda ama zordur illaki yukari tukursen sakal asaya tukursen biyik. Karsi gelsen esinle aran bozulcak aile atilmaz ne kdr gorgusuz de olsa kotude vs.olsa kmse ailesini atamaz atsa bile yarin birgun sorun cikar olaya soyle bak tam tersi olsa senin kardesn gelse kalsa esin senle ayni seyleri hissetse sen napardn ? Esini de dusun madem bir yola cikdiniz sefasiyla cefasiyla bir sure daha sabret bir yandan da esinle konus fakat ona kizarak deil suclayarak deil gercekleri gstererrk herkezin bir imtihani vardir bu dunyada kimi cok mutludur aileler sorundur kiminin esiyle huzuru ykdur kiminin cocugu yokdur. Hangimiz yada hanginiz ayni anda herseyin dort dortluk oldugunu gordunuz ? Bu insanin kendini ezdirmesi deil herseyi ince dusunup kndine yuk etmesi kirmadan dagitmadan bir cozum bulmaya calismasi kirip doken cabuk kirilip dokulur. Kocani seviyorsan biraz daha sabret bak bi isi varmis cvp bekliyormus Rabbimin yuzunu nrden guldurcegini bilemessin. Insallah soni guzel olur her neharın bir bahari vardir..

Ne güzel yazmissiniz konudaki herkes ya suçlamış kızı yada çekilmez dert diyor..en azindan kizin dersine ortak olup konusabliyorsunuz..

Benim ailem memlekette biz esimle istanbuldayiz ablam ve kizkardesim burda okuduğu için haftasonlari bazen butun bir haftayi bizimle geciriyolar..yani esimim bu durumu kabullenip hic problem yapmamasi o kadar hosuma gidiyorki..bazen ben bile sıkılıyorum yalnız kalamamaktan ama hic ses etmiyor sagulsun bide kardeslerim gelincede gezdirir yemege goturur bizi bunlarin sonucu olarak ben ona daha bir aşık oluyorum

Çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Ben de hep aynısını düşünüp empati yapıyorum. O benim ailemi kovsa ben soğurum mutlaka sonuçta ne de olsa aile ailedir. Ben kovamam dedim,eşimin yüzüne bakamam dedim,kovarsam eğer. Ama Sağolsunlar ne ezikliğim kaldı ne de pısırıklığım. Sağolsun bir kaç kişiden taktik aldım Allah razı olsun yardımcı olanlardan

Sabret canım sukret ya esin seni anlamasaydi yuva yapmak kolay degil sadece bu yuzden huzurunu bozma mutlu olmaya calis en azindan bir cikis yolun varmis. Tez zammanda esinin isi belli olurda rahatlarsn insallah cnm Allah yardimcin olsn. Esinin ustunede gtme onunda elinden birsey gelmedigi belli gelse boyle olmazdi sabir diyelim dua edelim.

Tek dayanağım eşim valla. Allah büyüktür vardır bunda da bir hikmet. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah kimseye kaldiramayacagı dert vermezmiş. Bunu da yaşamam gerekiyormuş ki yaşıyorum.

Tek dayanağım eşim valla. Allah büyüktür vardır bunda da bir hikmet. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah kimseye kaldiramayacagı dert vermezmiş. Bunu da yaşamam gerekiyormuş ki yaşıyorum.
Oyle canim. Sabret dua et Allah buyukdur herkezin bir sinavi var herkez icin hersey dort dortluk deil herkezin bir derdi skntisi vardir bu hayatta Allah daha beterinden korusun.

Eşinle açık açık konuşacaksın . Istemiyorum böyle şey olmaz diyeceksin . Gerekirse senin ailen konuşsun .

Aynen ya şükür bizimki laf felan taşımıyor biz önceden de arkadaştık aynı okukdandık vs. O yüzden ben rahatım yanında makyajımı da yapar gezerim evde gecelikle de dolaşırım yanında o yönden abla kardeş gibiyiz neredeyse. Ama aynen iş yapmaya gelince herkes ayrı alemde Aynen eşinin yanında konuş sonra sen kötü olursun.

Evde fare var deyin ,kötü yemekler yapın yaü da sadece onların tabağına saç ya da bol tuz dökün ,Evde eskiden cinayet işlendiğini öğrendiğinizi üstelik o kızın kaldığı odada olduğunu söyleyin . Sabahın köründe cumarteesi günü süpürge açın ,tuvaleti pis bırakın ( mecbur kötü ben hiç ypmadm qmq etkili olablr ) surat asın ,tv de izlediği birşey varsa en önemli yerde çevirin sigortayı indirip elktrkler kesildi deyip dışarıda işim var deyip çıkın sıkıntıdan patlasın evde. Gece bornozla dolaşın ,yatak odasında uygunsz sesler çıkarın utansın biraz ayıp ya iki haftalık evli adamın evnde klmak .eşinize söyleyin ailesiyle konuşsun işe yaramazsa bunları yapın

1 yil boyunca malesef ayni sehirde olacağız. Ben mesafe koymak istiyorm en bastan beri daima dedm gelmeden önce keske arasaydinz diye ama hep ne gerek vardi die cevplar aliyorum. Nasil mesafe koyabilirim kizi nasil gonderebilirim kirmadan

Böyle insanlara saç baş dağınık gecelik üstüne gyilmiş ceketle kapı açmk lazm yada hiç açmamak...

ya bu ne anlayışsızlık.
açık açık konuşsun eşiniz . yeni evli çiftin evine çok gidilmez diye bişey duymamış mı bunlar?

eşim senin eşin kadar pasif olsa çok üzülürdüm. resmen adam anaya babaya bağlı yaşıyor. cidden kötü bir durum.
evi baba almış, eşyaları baba almış, harçlığı da ondan bundan gelen altınlarla halletmiş zor yani.
benim eşim olsa soruşturma da beklese öyle boş boş oturmaz. gider ot toplar satar, çay demler satar ama evliliğimizin ilk günlerini zehir etmezdi. siz de demişsiniz psikolojim bozuldu diye yazık yani. ben olsam kesinlikle böyle bir adam saygı duyup da susmam.
4 yaşındaki oğlum bile bize kızınca işe girer çalışırım ben diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…