- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
Biz de 2 senelik evliyiz 8 aylık kızım var hamileliğimin boyunca kayınvalidemlerle oturdum bulantı tek kalmak istemediğimden vs şimdi evimize geldik ve kayınvalimlerle aramızdaki mesafe 15 dk lise sona giden bir görümcem var evin ordaki servis dolu olduğu için bizden gidip geliyor senin dediğin gibi bizim de cumartesi gidip pazar geri geliyor tabiki insan bir süre sonra sıkılıyor rahatsız oluyor üstelik yeni evlisin okullar kapanana kadar sabret derim sonra eşini her türlü ikna edersin
Canim ilk basta sesini cikarmazsan birsaha hic cikaramazsin otur konus esinle madem oyle kiza yakin ev alsinlar sehir disinda okul kazansaa neyapcekler lutfen susma icine atma konus olumlu dunya yahu ne gerek var ota b.. ccan skmayaMerhabalar uzun süredir burayı dışarıdan takip eden biriyim ve bugün üyelik açma gereği hissettim. Daha fazla uzatmadan sıkıntımı sizlerle paylaşmak istiyorum. 2 buçuk aylık evliyim,evliliğimizin 4.gününde kaynanamlara yemeğe gittiğim gün orda birşey öğrendim ve cok şaşırdım. Oturduğumuz ev kaynanamların olduğu için 18 yaşındaki kızlarını da bize gönderdiler daha 14 günlük evliyken..Ve ben hiç birşey diyemedm istemediğim hâlde. Servisi bizim evin önünden geçiyor diye bizimle yaşamalarına karar vermişler. Ve kaynanamların evi ile bizim oturduğumuz ev arasında 13 dakika var. C.tesi eve gidip pazar 17.00 saatlerinde sürekli geliyor. Eşimle hic bir yere gidemiyoruz hiç bir plan yapamıyorz. Ve sürekli çat kapı bize geliyorlar. Kayinpederim 3 çocuğununda bizde kalmalarını istiyor. Ve ben delirmek üzereyim. Lütfen yardımcı olabilecekler yazabilirler mi. Teşekkür ediyorum şimdiden.
Ne kadar cok tepkili yorumlar yapilmis. Kiz surda birine icini dokmek istemis derdini paylasmis ustine sizde tuz basmissinz. Ben anliyorum seni boyle bisey yasamadim yasamiyorumda ama zordur illaki yukari tukursen sakal asaya tukursen biyik. Karsi gelsen esinle aran bozulcak aile atilmaz ne kdr gorgusuz de olsa kotude vs.olsa kmse ailesini atamaz atsa bile yarin birgun sorun cikar olaya soyle bak tam tersi olsa senin kardesn gelse kalsa esin senle ayni seyleri hissetse sen napardn ? Esini de dusun madem bir yola cikdiniz sefasiyla cefasiyla bir sure daha sabret bir yandan da esinle konus fakat ona kizarak deil suclayarak deil gercekleri gstererrk herkezin bir imtihani vardir bu dunyada kimi cok mutludur aileler sorundur kiminin esiyle huzuru ykdur kiminin cocugu yokdur. Hangimiz yada hanginiz ayni anda herseyin dort dortluk oldugunu gordunuz ? Bu insanin kendini ezdirmesi deil herseyi ince dusunup kndine yuk etmesi kirmadan dagitmadan bir cozum bulmaya calismasi kirip doken cabuk kirilip dokulur. Kocani seviyorsan biraz daha sabret bak bi isi varmis cvp bekliyormus Rabbimin yuzunu nrden guldurcegini bilemessin. Insallah soni guzel olur her neharın bir bahari vardir..
Ne kadar cok tepkili yorumlar yapilmis. Kiz surda birine icini dokmek istemis derdini paylasmis ustine sizde tuz basmissinz. Ben anliyorum seni boyle bisey yasamadim yasamiyorumda ama zordur illaki yukari tukursen sakal asaya tukursen biyik. Karsi gelsen esinle aran bozulcak aile atilmaz ne kdr gorgusuz de olsa kotude vs.olsa kmse ailesini atamaz atsa bile yarin birgun sorun cikar olaya soyle bak tam tersi olsa senin kardesn gelse kalsa esin senle ayni seyleri hissetse sen napardn ? Esini de dusun madem bir yola cikdiniz sefasiyla cefasiyla bir sure daha sabret bir yandan da esinle konus fakat ona kizarak deil suclayarak deil gercekleri gstererrk herkezin bir imtihani vardir bu dunyada kimi cok mutludur aileler sorundur kiminin esiyle huzuru ykdur kiminin cocugu yokdur. Hangimiz yada hanginiz ayni anda herseyin dort dortluk oldugunu gordunuz ? Bu insanin kendini ezdirmesi deil herseyi ince dusunup kndine yuk etmesi kirmadan dagitmadan bir cozum bulmaya calismasi kirip doken cabuk kirilip dokulur. Kocani seviyorsan biraz daha sabret bak bi isi varmis cvp bekliyormus Rabbimin yuzunu nrden guldurcegini bilemessin. Insallah soni guzel olur her neharın bir bahari vardir..
Sabret canım sukret ya esin seni anlamasaydi yuva yapmak kolay degil sadece bu yuzden huzurunu bozma mutlu olmaya calis en azindan bir cikis yolun varmis. Tez zammanda esinin isi belli olurda rahatlarsn insallah cnm Allah yardimcin olsn. Esinin ustunede gtme onunda elinden birsey gelmedigi belli gelse boyle olmazdi sabir diyelim dua edelim.Çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Ben de hep aynısını düşünüp empati yapıyorum. O benim ailemi kovsa ben soğurum mutlaka sonuçta ne de olsa aile ailedir. Ben kovamam dedim,eşimin yüzüne bakamam dedim,kovarsam eğer. Ama Sağolsunlar ne ezikliğim kaldı ne de pısırıklığım. Sağolsun bir kaç kişiden taktik aldım Allah razı olsun yardımcı olanlardan
Sabret canım sukret ya esin seni anlamasaydi yuva yapmak kolay degil sadece bu yuzden huzurunu bozma mutlu olmaya calis en azindan bir cikis yolun varmis. Tez zammanda esinin isi belli olurda rahatlarsn insallah cnm Allah yardimcin olsn. Esinin ustunede gtme onunda elinden birsey gelmedigi belli gelse boyle olmazdi sabir diyelim dua edelim.
Oyle canim. Sabret dua et Allah buyukdur herkezin bir sinavi var herkez icin hersey dort dortluk deil herkezin bir derdi skntisi vardir bu hayatta Allah daha beterinden korusun.Tek dayanağım eşim valla. Allah büyüktür vardır bunda da bir hikmet. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah kimseye kaldiramayacagı dert vermezmiş. Bunu da yaşamam gerekiyormuş ki yaşıyorum.
Aynen ya şükür bizimki laf felan taşımıyor biz önceden de arkadaştık aynı okukdandık vs. O yüzden ben rahatım yanında makyajımı da yapar gezerim evde gecelikle de dolaşırım yanında o yönden abla kardeş gibiyiz neredeyse. Ama aynen iş yapmaya gelince herkes ayrı alemdeInsanin cok zoruna gidiyor dimi?7 24 saat tepemizde bir de çok soru soruyor ya. Arada makyaj yapiyorum fondöten,ruj ve maskara cekerim onu bile sorar makyaj yapmissin nereye gittiniz falan filan die deli oluyorm resmen. O evde diye aldığım hic bi mini elbisemi bile giyemiyorm ayiptir demesi. Ve iş yapmiyor yorgunum ders caliscam diyo surekli. Ama ben bu hafta sonu kalirsa konuscam bari haftasonlari bizim olsun. Konusunca esimin yaninda konuscam sonra iftira atip beni kovdu demesin die
Merhabalar uzun süredir burayı dışarıdan takip eden biriyim ve bugün üyelik açma gereği hissettim. Daha fazla uzatmadan sıkıntımı sizlerle paylaşmak istiyorum. 2 buçuk aylık evliyim,evliliğimizin 4.gününde kaynanamlara yemeğe gittiğim gün orda birşey öğrendim ve cok şaşırdım. Oturduğumuz ev kaynanamların olduğu için 18 yaşındaki kızlarını da bize gönderdiler daha 14 günlük evliyken..Ve ben hiç birşey diyemedm istemediğim hâlde. Servisi bizim evin önünden geçiyor diye bizimle yaşamalarına karar vermişler. Ve kaynanamların evi ile bizim oturduğumuz ev arasında 13 dakika var. C.tesi eve gidip pazar 17.00 saatlerinde sürekli geliyor. Eşimle hic bir yere gidemiyoruz hiç bir plan yapamıyorz. Ve sürekli çat kapı bize geliyorlar. Kayinpederim 3 çocuğununda bizde kalmalarını istiyor. Ve ben delirmek üzereyim. Lütfen yardımcı olabilecekler yazabilirler mi. Teşekkür ediyorum şimdiden.
1 yil boyunca malesef ayni sehirde olacağız. Ben mesafe koymak istiyorm en bastan beri daima dedm gelmeden önce keske arasaydinz diye ama hep ne gerek vardi die cevplar aliyorum. Nasil mesafe koyabilirim kizi nasil gonderebilirim kirmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?