Yeni Evliyim Yardım Lütfen

Tmm güzel düşünüyorsunuz da nereye kadar sizde kalacak..sorun sizde değil eşinizde de değil ailesinde..Hem konuşmuş olmak istemiyorum demek kovmak degilki

Suç gelip kalanda yollayanda değil ki ama annesigilin ev ya ondan gelip kalıyor bu zihniyetteki insanlarla karşılaştım görümcemde aynı zekada biri şükür evli çocuğu var başka türlü nasıl olurdu bilmiyorum benden ırak kime yakın olursa olsun.

Sabret canım soruşturmalar biraz uzun sürüyor ama inşallah sonuçları temiz çıkar sizde kurtulursunuz . Gorumcene evde soğuk davran ya bari okula gitmediği zamanlar söyle kayinvalidene. Eşimle baş başa vakit gecirecegiz çocuğa soyleyemiyorum sen çağır de . Arayı bozmadan.

Normalde sabret demem ama esinde rahatsiz ve ohalden dolayi malesef sorusturma aylardir devam ediyor. Az daha sıkın disinizi sonra terkedin o evi esinizle basbasa kalin insallah biran once sonuclanip atamasi olur kurtulursunuz

Gerçekten ağzına sağlık eleştiren insanlat var onlara kızmıyorum ama gerçekten de evlilik ile bekarlik ayni değilmiş onu çok iyi anladım herseyi herkesin suratina soyleyen bir insandim ben şuan susmak o kadar canımı acıtıyor ki.. Eşim hep sen birsey deme kötü olma diyordu ama artk nerden koparsa kopsun diyorum. Gercekten de ev onlarin olduğu için o kadar rahat. Diğer 3 ünü istemedim dedim zatn okulundn ötürü o gelsin diye sadece ama kardır yağmurdir vs dediler acıdım tamam dedim eşime ki tamam demesemde gelirdi ki yine. Esimle Anlaşmamiz bahara kadardı ama gerçekten artk hal ve hareketleri çok gozume batmaya başladı.

Normalde sabret demem ama esinde rahatsiz ve ohalden dolayi malesef sorusturma aylardir devam ediyor. Az daha sıkın disinizi sonra terkedin o evi esinizle basbasa kalin insallah biran once sonuclanip atamasi olur kurtulursunuz

Anlayışınz için çok teşekkür ederim. Elestirenler neden actin diyenleri amacın ne diyenleri gercekten anlamiyorm. Ki bugüne kadar kk yi hep dışardan takip eden biriydim ve kimseyle dertlesemedigim ivin yanlis birsey yapip pisman olmak istemediğim için bugün üye olup bunlari paylaşmak istedim.

Sakin ol kimseyi dinleme kavusmussunuz ve az kalmis biraz daha disini sık eminim zordur ama senin yaninda olan anlayisli bi esin var....

Kaynanam eşinden korkan bi insan anlamadım niye böyleler. Bugün evinden kalkıp bize yemege geldi ve geldiğinden beri cok soguk davrandım gercekten artk konuşmak bile istemiyorum

Konu sahibi aileniz neredeydi ?
Tamam eşiniz beni bırakıp gitme demiş ama böyle de olmaz resmen küçük hanima hizmetçilik yapıyorsunuz.
Yani bir süre ailenizin yanına gidin kalın bence eşinizle konuşup.
Bu şekilde sinirleriniz çok yıpranacak eşinizle daha çok tartışacaksınız .
Bugünleri unutmaniz zaman alacak eşinizin ailesinden nefret eder hale gelecekseniz bence en iyisi bu ortamdan uzaklaşmak.
Hatta ailenizin evi müsaitse eşiniz de gelsin bir hafta kalın mesela ne bileyim başka yakın akrabalarınızı ziyaret edin bu anlar birdaha geri gelmeyecek.
Ama yok müsait değil diyorsanız siz kendiniz gidin bence hiç olmazsa görümceye hizmet etmezsiniz .

Aslında tavırları çok ta abes gelmedi bana.
Ev kayınpederin, eşyalarda onun anladığım kadarıyla, evi size vermiş değilde, siz onların evin de oturuyor gibisiniz.
Bu durumda çok ta şaşıracak birşey yok.
Kendi düzeninizi kurmadan kavga etseniz ne olacak ki, çıkın gidin derse?

Sakin ol kimseyi dinleme kavusmussunuz ve az kalmis biraz daha disini sık eminim zordur ama senin yaninda olan anlayisli bi esin var....

Çok çok teşekkür ederim şuan o kadar psikolojim o kadar kötü ki sağlıklı düşünemez hâle gelmişim. Birşeyi yıkmak çok kolay ve ben gerçekten esimi seviyorum, ailesinin onu silmesini istemiyorm,yoksa çok rahat bir şekilde ıstemedigimi söylerdim ama bana nasıl gelecekti geri dönüşü onu tahmin edemiyorm malesef.

Konuyu açtığınız mesajda “bana gönderdiler” demişsiniz ,
Sonra “sordular , acıdım , bahara kadar tamam dedim” demişsiniz.

Eşim sordu gelecek diye başta tepkimi koydum sonra okula gidiyo,kıştır günahtır dedi.Bende tamam dedim ama daha kalkipta 14.gunumuzde gelecegini beklemiyordm. Ve bu sene yaz gibi geçti kış biliyorsunuz. Ne kar vardi ne yağmur gidebilirdi. Ama o kalmayi seçti ve cokta rahat burdan hic gitmek istemiyor. Ben memlekete gittim eşimle,evin anahtari bitane onlarda vardi o surede bile evi kullanmislardi. Onlarin evi olduğu icin eşim bisey deme diyordu

Ev ve esyalar onlarinsa siz zaten gecici bir sure icin onlarin evinde misafir olmussunuz sanki. Bana onlarin yaptigindan cok sizin bu derece altyapisiz bir evlilige kosarak atlamaniz tuhaf geldi.

Eşimde ayni sizin gibi düşünüyor çıkın derse ne yapariz diyor

En başta tepki konulmazsa artarak devam eder.. Eşinize ben seninle evlendim diyeceksiniz.. İyi madem sizin kardeşiniz yok mu?? 15 dk ne ki? Millet kaç dk yürüyor? Ayrıca serviste normalde evden alır..

O zaman keşke evlenmeseymişsiniz
Eşiniz işe başlayınca direkt kendi evinize yerleşirdiniz.
Ne ev sizin ne eşyalar. Sadece nikah var şu durumda.
Neden acele ettiniz ki?

Biz ohal den ötürü bu kadar uzamasını beklemiyorduk. Haklısınz bende keşke evlenmeseydim diyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…