Tmm güzel düşünüyorsunuz da nereye kadar sizde kalacak..sorun sizde değil eşinizde de değil ailesinde..Hem konuşmuş olmak istemiyorum demek kovmak degilkiOnu yapamam bunu yapamam demiyorum. Saygısızlık edemem diyorum. Hadi kovdum diyelim huzurum hepten gidecek biliyorum cok daha kotu seyler yasanacaktir diyorum. Keske azicik anlasaydiniz da hep bir agzidan "onu yapamam bunu yapamam" demeseydiniz.Bugüne kadar kendimi de hiç ezdirmedigim için bu duruma dayanamiyorum ve hep eşimle tartışıyoruz. Kovarsam da ailesi esimi siler bunu istemiyorum diyorum. Aile terbiyesi almış bir insanim almamis olsaydim herkesi kovmayi bende bilirdim..
Suç gelip kalanda yollayanda değil ki ama annesigilin ev ya ondan gelip kalıyor bu zihniyetteki insanlarla karşılaştım görümcemde aynı zekada biri şükür evli çocuğu var başka türlü nasıl olurdu bilmiyorum benden ırak kime yakın olursa olsun.
Normalde sabret demem ama esinde rahatsiz ve ohalden dolayi malesef sorusturma aylardir devam ediyor. Az daha sıkın disinizi sonra terkedin o evi esinizle basbasa kalin insallah biran once sonuclanip atamasi olur kurtulursunuz
Anlayışınz için çok teşekkür ederim. Elestirenler neden actin diyenleri amacın ne diyenleri gercekten anlamiyorm. Ki bugüne kadar kk yi hep dışardan takip eden biriydim ve kimseyle dertlesemedigim ivin yanlis birsey yapip pisman olmak istemediğim için bugün üye olup bunlari paylaşmak istedim.
Sabret canım soruşturmalar biraz uzun sürüyor ama inşallah sonuçları temiz çıkar sizde kurtulursunuz . Gorumcene evde soğuk davran ya bari okula gitmediği zamanlar söyle kayinvalidene. Eşimle baş başa vakit gecirecegiz çocuğa soyleyemiyorum sen çağır de . Arayı bozmadan.
Sakin ol kimseyi dinleme kavusmussunuz ve az kalmis biraz daha disini sık eminim zordur ama senin yaninda olan anlayisli bi esin var....
Konuyu açtığınız mesajda “bana gönderdiler” demişsiniz ,
Sonra “sordular , acıdım , bahara kadar tamam dedim” demişsiniz.
Aslında tavırları çok ta abes gelmedi bana.
Ev kayınpederin, eşyalarda onun anladığım kadarıyla, evi size vermiş değilde, siz onların evin de oturuyor gibisiniz.
Bu durumda çok ta şaşıracak birşey yok.
Kendi düzeninizi kurmadan kavga etseniz ne olacak ki, çıkın gidin derse?
O zaman keşke evlenmeseymişsiniz
Eşiniz işe başlayınca direkt kendi evinize yerleşirdiniz.
Ne ev sizin ne eşyalar. Sadece nikah var şu durumda.
Neden acele ettiniz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?