Aynen canım evlilikle bekarlık bir olmuyor insan neler yaşıyor neler bende herkese cevabını veren biriydim susup uzak duruyorum şimdi ruh sağlığımı böyle korumaya çalışıyorum...En güzel günlerimi burnumdan getiren insanlarla yani eşimin ailesiyle görüşmüyorum çok mu mutlu huzurluyum malesef değil hiçkimse aile gibi olmuyor eş bile bunu anladım sonsuz yüreğimi açtığım insan bana o kadar uzak ki çoğu zaman herşey imtihan 1,5 sene geçti daha kaç sene geçer belli değil...
Allah sabır versin üzülme olan sana olur...Eşinle aranın iyi olmasına bak biz 1,5 senede çok yıprattık birbirimizi gözümdeki iki adam bambaşka şuan...Evlenmeden önce gerçekten bende hep derdim alttan alma alıştırma cevaplarini ver falan diye demek insan büyük konuşmayacakmış. Anlamak icin de yaşamak lazimmis. En guzel gunlerimi gercekten zehir ettiler ikimize de. Ama eşim gidicez burdan diyor az daha sabret diyo biliyorum zor diyor ama sabret diyor sürekli. Sabrimda tükenmek uzere
Oha yani bahaneleride süper olmuş insan kendi evi dururken abisinin evinde nasıl rahat eder anlamış değilim... bence seni rahat bırakmamak için yapmışlardır bumu..
Ne diyeyim canım Allah yardımcın olsun bunu eşinin çözmesi gerekiyor oda zor gibi..Aynen babasinin amacı oymuş koskocaman evde 2 kişi kalmasin bizden de birileri olsn o evdenmiş
Allah sabır versin üzülme olan sana olur...Eşinle aranın iyi olmasına bak biz 1,5 senede çok yıprattık birbirimizi gözümdeki iki adam bambaşka şuan...
Amin canım sağolasın Allah razı olsun herşey imtihan bunun bilincindeyim çok şükür inşallah sende eşinle çok mutlu olursun.Dilerim Allahtan bir an önce eşinle aranız düzelir,inşallah öncekinden cok daha iyi olur muhabbetlerinz. Bir evde huzursuzluk kadar kötü birsey yok. Rabbim tüm huzuru bozulan evlere bol bol huzur verir inşallah
Amin canım sağolasın Allah razı olsun herşey imtihan bunun bilincindeyim çok şükür inşallah sende eşinle çok mutlu olursun.
Görümceniz küçük değilmiş ona açıkca deyinki, seni seviyorum, bir problemimiz yok ama kendi açından düşün, yeni evliyken evinde sürekli 3. bir kişi olmasını ister miydin? Cicim aylarında kocamla evde yalnız kalmak istiyorum. Zorunlu bir durum olmadığı için de senin kendi evinde kalman daha doğru olur. Ben de yeni evli olduğumu anlamak istiyorum. Biraz saygı istiyorum deyin. Bu saygısızlık değil, Saygısızlık size yapılan şey. Lütfen evine dön. Burası abinin evi , gelip gideceksin tabiki, yabancı değil ama abinin olduğu kadar benim de evim ve benim varlığımı, düşüncemi umursamadan davranmanız hoş değil diceksiniz. Bunu demek zorundasınız.Yoksa başınızdan defolmazlar
Bu durumun anormal olduğunun belliki farkındasınız.Eşiniz ne diyor?Hangi söylenecek bu durumu çözerki siz eşinizle bu durumu konuşup çözmelisiniz.Tabi çözebilmek için eşinizinde bu durumu sorun görüyor olması lazım.Allah yardım etsin bu zihniyette insanlarla zor.
Eşinizde de iş yok bence. Sizin dertler bitmez.
Daha çok konu açarsınız burada.
Sizin geçici görev bitse, siz 1000 km öteye bile taşınsanız babasına karşı kendi haklarını savunamayan, sizin hakkınızı savunamayan, ADAM olmayan bir adam nedeniyle babası size karışıp müdahale etmeye devam edecek.
Ayrıca 2 kere masraf olmasın kısmını anlamadım. Yeni evlendiğiniz için eşya alacaktınız, sonra taşınırken eşyaları götürecektiniz. Altı üstü nakliye parası. Devlet zaten yolluk veriyor.
Eşinizin ailesi eşya alınca masraf olmamış mı oldu?
Saçma bir mantık olmuş.
Bizim ne dememizi bekliyosun,söylede onu diyelim en azındanOnu yapamam bunu yapamam demiyorum. Saygısızlık edemem diyorum. Hadi kovdum diyelim huzurum hepten gidecek biliyorum cok daha kotu seyler yasanacaktir diyorum. Keske azicik anlasaydiniz da hep bir agzidan "onu yapamam bunu yapamam" demeseydiniz.Bugüne kadar kendimi de hiç ezdirmedigim için bu duruma dayanamiyorum ve hep eşimle tartışıyoruz. Kovarsam da ailesi esimi siler bunu istemiyorum diyorum. Aile terbiyesi almış bir insanim almamis olsaydim herkesi kovmayi bende bilirdim..
Bunu söylediğim icin kusura bakmayın ama esinizde sizde amma pisiriksiniz!Eşimde ayni sizin gibi düşünüyor çıkın derse ne yapariz diyor
Çok çok teşekkür ederim şuan o kadar psikolojim o kadar kötü ki sağlıklı düşünemez hâle gelmişim. Birşeyi yıkmak çok kolay ve ben gerçekten esimi seviyorum, ailesinin onu silmesini istemiyorm,yoksa çok rahat bir şekilde ıstemedigimi söylerdim ama bana nasıl gelecekti geri dönüşü onu tahmin edemiyorm malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?