Yeni Evliyim Yardım Lütfen

Evlenmeden önce gerçekten bende hep derdim alttan alma alıştırma cevaplarini ver falan diye demek insan büyük konuşmayacakmış. Anlamak icin de yaşamak lazimmis. En guzel gunlerimi gercekten zehir ettiler ikimize de. Ama eşim gidicez burdan diyor az daha sabret diyo biliyorum zor diyor ama sabret diyor sürekli. Sabrimda tükenmek uzere

Allah sabır versin üzülme olan sana olur...Eşinle aranın iyi olmasına bak biz 1,5 senede çok yıprattık birbirimizi gözümdeki iki adam bambaşka şuan...

Eşinizde de iş yok bence. Sizin dertler bitmez.
Daha çok konu açarsınız burada.

Sizin geçici görev bitse, siz 1000 km öteye bile taşınsanız babasına karşı kendi haklarını savunamayan, sizin hakkınızı savunamayan, ADAM olmayan bir adam nedeniyle babası size karışıp müdahale etmeye devam edecek.

Ayrıca 2 kere masraf olmasın kısmını anlamadım. Yeni evlendiğiniz için eşya alacaktınız, sonra taşınırken eşyaları götürecektiniz. Altı üstü nakliye parası. Devlet zaten yolluk veriyor.

Eşinizin ailesi eşya alınca masraf olmamış mı oldu?

Saçma bir mantık olmuş.

Allah sabır versin üzülme olan sana olur...Eşinle aranın iyi olmasına bak biz 1,5 senede çok yıprattık birbirimizi gözümdeki iki adam bambaşka şuan...

Dilerim Allahtan bir an önce eşinle aranız düzelir,inşallah öncekinden cok daha iyi olur muhabbetlerinz. Bir evde huzursuzluk kadar kötü birsey yok. Rabbim tüm huzuru bozulan evlere bol bol huzur verir inşallah

Dilerim Allahtan bir an önce eşinle aranız düzelir,inşallah öncekinden cok daha iyi olur muhabbetlerinz. Bir evde huzursuzluk kadar kötü birsey yok. Rabbim tüm huzuru bozulan evlere bol bol huzur verir inşallah
Amin canım sağolasın Allah razı olsun herşey imtihan bunun bilincindeyim çok şükür inşallah sende eşinle çok mutlu olursun.

Görümceniz küçük değilmiş ona açıkca deyinki, seni seviyorum, bir problemimiz yok ama kendi açından düşün, yeni evliyken evinde sürekli 3. bir kişi olmasını ister miydin? Cicim aylarında kocamla evde yalnız kalmak istiyorum. Zorunlu bir durum olmadığı için de senin kendi evinde kalman daha doğru olur. Ben de yeni evli olduğumu anlamak istiyorum. Biraz saygı istiyorum deyin. Bu saygısızlık değil, Saygısızlık size yapılan şey. Lütfen evine dön. Burası abinin evi , gelip gideceksin tabiki, yabancı değil ama abinin olduğu kadar benim de evim ve benim varlığımı, düşüncemi umursamadan davranmanız hoş değil diceksiniz. Bunu demek zorundasınız.Yoksa başınızdan defolmazlar

Yuh artık insanlara gerçekten inanamıyorum !!!

oldu olacak direk kayınpederinizi nüfusunuza alın topyekun hallolsun bu iş.

Her okuduğum konuda daha da şok oluyorum. Çok sabırlısınız helal olsun size. Umarım eşıniz bir an önce sözünü tutarda evliliğinizin tadını çıkarirsiniz bir gun...

Kopyaladım bu yazıyı valla dicem artık bakalim cumadan gitmezse aynen boyle söylicem. En azindan cuma gitsin direk evine haftasonlari yalniz kalalim

Bu durumun anormal olduğunun belliki farkındasınız.Eşiniz ne diyor?Hangi söylenecek bu durumu çözerki siz eşinizle bu durumu konuşup çözmelisiniz.Tabi çözebilmek için eşinizinde bu durumu sorun görüyor olması lazım.Allah yardım etsin bu zihniyette insanlarla zor.

Kocam bu duruma ses çıkarmıyo mu? Böyle bi düşüncesizlik olabilir mi? Tepkinş mesafeni koy.

Esim "biraz daha Sabret kendi evimize çıkacaz gelip yerlessinler bu kiymetli evlerine" diyor.

İşe başladığımda hic umursamiyacam bile diyor,bu yaptıklarının farkindayim diyor.
Gercekten farkında o da artık bi keresinde laf dalaşına girdiler kavga edecekler diye çok korktum. Insanlar bir anlık öfkeyle adam bile öldürüyolar. Allah büyüktür bu da bizim sınavımz oldu. Bir an önce burdan gideriz inşallah zaten martta gitmezse açık açık söylerim gitmesini. 10 gun daha beklicem mecbur

Bizim ne dememizi bekliyosun,söylede onu diyelim en azından

Kayinpederin 4.cu cocugu yapabilmek icin mi gonderiyo anlamadim ki tovbe tovbe nufusuna al bide

Eşimde ayni sizin gibi düşünüyor çıkın derse ne yapariz diyor
Bunu söylediğim icin kusura bakmayın ama esinizde sizde amma pisiriksiniz!
bu terbiye falan degil bildiğin hayatina mudahale ettirmek kucucuk kiza kendini ezdirmek !!
Sizin değil esinizin bu durumu ailesiyle konuşması lazım yeni evliyiz yalniz kalmak istiyoruz bitti gitti.. ne demek cikin gidin derse o kiz evlatsa esinizde onlarin evladi cikmiyoruz dersiniz zorlami atacaklar sorusturma tamamlanincada cikar gidersiniz. En güzel günleriniz yapmayın allah askina gönderin o kızı.

Kimse evladını silmez silemez ve taviz tavizi doğurur 5 yıllık evliyim; bana yakışmaz ,terbiyeme ters vs vs diyerek neye sustuysam hep daha fazlasını yaşattılar ve susup yuttuğum herşey bana panik atak, anksiyete ve depresyon olarak geri döndü. Üstelik yeri geldi o kıyamadığım eşimde bana çok güzel kıydı, bildiğim tek şey var oda kendi kıymetinizi bileceksiniz, evlerin de oturabilirsiniz eşyalar da onların olabilir, kızları evlatsa oğulları da evlat, daha 3- 5 aylık evliliğinizin ortasına böyle bir sorumluluğu yükleyen insanın ileri de siz tayin bile olsanız başka çocuklarını göndermeyeceğini ne malum? herşey beklenir böylelerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…