Konu sahibi aileniz neredeydi ?
Tamam eşiniz beni bırakıp gitme demiş ama böyle de olmaz resmen küçük hanima hizmetçilik yapıyorsunuz.
Yani bir süre ailenizin yanına gidin kalın bence eşinizle konuşup.
Bu şekilde sinirleriniz çok yıpranacak eşinizle daha çok tartışacaksınız .
Bugünleri unutmaniz zaman alacak eşinizin ailesinden nefret eder hale gelecekseniz bence en iyisi bu ortamdan uzaklaşmak.
Hatta ailenizin evi müsaitse eşiniz de gelsin bir hafta kalın mesela ne bileyim başka yakın akrabalarınızı ziyaret edin bu anlar birdaha geri gelmeyecek.
Ama yok müsait değil diyorsanız siz kendiniz gidin bence hiç olmazsa görümceye hizmet etmezsiniz .
Şu saatten sonra geriye değil ileriye bakmak lazım.Biz ohal den ötürü bu kadar uzamasını beklemiyorduk. Haklısınz bende keşke evlenmeseydim diyorum kendi kendime
En başta tepki konulmazsa artarak devam eder.. Eşinize ben seninle evlendim diyeceksiniz.. İyi madem sizin kardeşiniz yok mu?? 15 dk ne ki? Millet kaç dk yürüyor? Ayrıca serviste normalde evden alır..
Banada yavaş yavaş geline yerleşiyorlar gibi geldi.3 çocuk bizimle kalınca sıkılırsınız, siz de gelin deyin kv kpedere. Böyle arada bir çat kapı gelmek yetmiyor, siz de bize yerleşin deyin
Herhalde başbaşa kalmak için kuduruyorlarmış. Yeni ev açılınca oraya şutlamak istemişler hepsinin
Ama işte şimdiden bu adama her ikinizinde rest çekmesi lazım yoksa ilerde daha zor olur baştan alıştırmak lazım.Ailem Denizli de annemler sürekli gelin bizde kalın diyolar. Eşim babasindan cekinen bir insan olduğu icin ve babasi herşeye burnunu soktuğu için çekiniyor ailemin teklifini kabul etmekten. Bende gideyim gelsin otursun diyorum yok diyo göndermem diyor. Evlendikten sonra 2 kez memlekete gittim ve gitmeden kayinpederim neden gidiyosn zatn telefonda görüşüyorsunuz diyor sürekli. Bir gün öfkeme hakim olamayip sen ne karışıyorsn dicem kesin.
Aynen canım evlilikle bekarlık bir olmuyor insan neler yaşıyor neler bende herkese cevabını veren biriydim susup uzak duruyorum şimdi ruh sağlığımı böyle korumaya çalışıyorum...En güzel günlerimi burnumdan getiren insanlarla yani eşimin ailesiyle görüşmüyorum çok mu mutlu huzurluyum malesef değil hiçkimse aile gibi olmuyor eş bile bunu anladım sonsuz yüreğimi açtığım insan bana o kadar uzak ki çoğu zaman herşey imtihan 1,5 sene geçti daha kaç sene geçer belli değil...Gerçekten ağzına sağlık eleştiren insanlat var onlara kızmıyorum ama gerçekten de evlilik ile bekarlik ayni değilmiş onu çok iyi anladım herseyi herkesin suratina soyleyen bir insandim ben şuan susmak o kadar canımı acıtıyor ki.. Eşim hep sen birsey deme kötü olma diyordu ama artk nerden koparsa kopsun diyorum. Gercekten de ev onlarin olduğu için o kadar rahat. Diğer 3 ünü istemedim dedim zatn okulundn ötürü o gelsin diye sadece ama kardır yağmurdir vs dediler acıdım tamam dedim eşime ki tamam demesemde gelirdi ki yine. Esimle Anlaşmamiz bahara kadardı ama gerçekten artk hal ve hareketleri çok gozume batmaya başladı.
Şu saatten sonra geriye değil ileriye bakmak lazım.
Evi ve eşyaları size verdiler mi yoksa geçici mi tam anlayamadım o kısmı.
Size verdi iseler sizin hayatınıza da saygılı olmaları lazım. Vermedilerse işiniz biraz daha sıkıntılı. Öncelikle bu durumdan rahatsız olduğunuzu ,özel hayatınız olduğunu güzellikle anlatın, ama evi size vermedilerse ters bir tepki de durumunuz ne olur, nerede oturursunuz düşünmek lazım.
Ya da açıkçası ev size verilmediyse düze çıkana kadar idare edeceksiniz malesef.
Eşin atanınca yeniden eşya mı alacaksınız?Ara sokaklar olduğu için ve alt yapı çalışmaları olduğu için servis almıyormuş.. Ki zaten bu bahenesiydi babasi bu evde onlardan birinin kalmasını bahane etti onu çok sonradan anladım ne yazik ki. Ablam ve abim var evliler. Ben dershane zamaninda 30 dk boyunca yürüdüğümü söyledim onlar da dedi ki yok bilmem kış yok bilmem uzak yok bilmem hava karanlık okula gittigi zaman falan.
Abim evlendiginde ben 17 yasimdaydim ve evlerine gitmeye cekinirdim rahatsizlik veririm diye.
Yani o kardesin akli ermiyormu.bu ne densizlik.
Onlara mudase esin de kendi ailemi kurayım deyin.
Oldu 3 cocuguda nufusunuza gecirin tam olsun
Eşin atanınca yeniden eşya mı alacaksınız?
Şu anki eşyalar kimin?
Eğer eşyalar sizinse, gerekirse kp e kira ödeyin, karışmasının önüne geçin.Zorunlu hizmetten sonra biz başka şehire taşınacaz o yüzden esya falan almayin dediler doğudan batıya gidecez 2 masrafa girmeyelim demistiler
Ara sokaklar olduğu için ve alt yapı çalışmaları olduğu için servis almıyormuş.. Ki zaten bu bahenesiydi babasi bu evde onlardan birinin kalmasını bahane etti onu çok sonradan anladım ne yazik ki. Ablam ve abim var evliler. Ben dershane zamaninda 30 dk boyunca yürüdüğümü söyledim onlar da dedi ki yok bilmem kış yok bilmem uzak yok bilmem hava karanlık okula gittigi zaman falan.
Keşke iyice araştırsaymışsınız da öyle evlenseymişsiniz. Güvenlik soruşturmasının uzun sürmesi yeni bir şey değil 2 senedir böyle. Aylarca hatta yıllarca bekliyor insanlar. Atama olur olmaz alelacele evlenerek hata yapmışsınız. Soruşturmanın olumsuz sonuçlanma ihtimali de var üstelik. Olan olmuş artık, siz bir işe girin bari de başka eve çıkın.Çok önyargılı konuşuyorsunuz. Bize zaten 4 yıllık birlikteligimizi evlilikle sonlandirdik ve çalışacağı kurum belli olur olmaz 1 ay içinde yaptık düğünü kesin aninda başlar dedik ama olmadı güv.sorş.ndan ötürü. Ve harçlıkla geçinmiyoruz düğünden gelen parayla geciniyoruz..
Pardon yanlış anlamışım mecburi hizmetten bahsetmişsiniz düzelttim.Ikimizde iş bakıyoruz ama onun üzerinde devlet hizmet yükümlülüğü var o kalkmadan çalışması yasal olarak imkansız
Onların evi demek ne yaa öz oğlu bugun zor durumdan bu kadar faydanılır yaşlılık var öncelikle kv usulü ile konusup esınızın ıssızlık nedeni ile gerıldıgını ıkınızınde stres altında kaldıgınızı ve bunun evlılıgınıze yansıdıgını belırtn sonra o kızın hıc bırseyını yapmayın bak çamasır böyle yıkanır böyle ütü yapılır dıye gözüne sokun mesaj atın canım bugun gelmesen musait değiliz ayyy işimiz var onlar terbıyesız ise sizde oyle olun bu insanların gelını köle görmesi nedir yaa yüz göz olamam derseniz de annenize gidip kafa dagıtın aranızdakı muabbet iyice kopmadan okurken sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?