Yeni Evliyim Yardım Lütfen

Ailem Denizli de annemler sürekli gelin bizde kalın diyolar. Eşim babasindan cekinen bir insan olduğu icin ve babasi herşeye burnunu soktuğu için çekiniyor ailemin teklifini kabul etmekten. Bende gideyim gelsin otursun diyorum yok diyo göndermem diyor. Evlendikten sonra 2 kez memlekete gittim ve gitmeden kayinpederim neden gidiyosn zatn telefonda görüşüyorsunuz diyor sürekli. Bir gün öfkeme hakim olamayip sen ne karışıyorsn dicem kesin.

Biz ohal den ötürü bu kadar uzamasını beklemiyorduk. Haklısınz bende keşke evlenmeseydim diyorum kendi kendime
Şu saatten sonra geriye değil ileriye bakmak lazım.
Evi ve eşyaları size verdiler mi yoksa geçici mi tam anlayamadım o kısmı.
Size verdi iseler sizin hayatınıza da saygılı olmaları lazım. Vermedilerse işiniz biraz daha sıkıntılı. Öncelikle bu durumdan rahatsız olduğunuzu ,özel hayatınız olduğunu güzellikle anlatın, ama evi size vermedilerse ters bir tepki de durumunuz ne olur, nerede oturursunuz düşünmek lazım.
Ya da açıkçası ev size verilmediyse düze çıkana kadar idare edeceksiniz malesef.

Abim evlendiginde ben 17 yasimdaydim ve evlerine gitmeye cekinirdim rahatsizlik veririm diye.

Yani o kardesin akli ermiyormu.bu ne densizlik.

Onlara mudase esin de kendi ailemi kurayım deyin.
Oldu 3 cocuguda nufusunuza gecirin tam olsun

En başta tepki konulmazsa artarak devam eder.. Eşinize ben seninle evlendim diyeceksiniz.. İyi madem sizin kardeşiniz yok mu?? 15 dk ne ki? Millet kaç dk yürüyor? Ayrıca serviste normalde evden alır..

Ara sokaklar olduğu için ve alt yapı çalışmaları olduğu için servis almıyormuş.. Ki zaten bu bahenesiydi babasi bu evde onlardan birinin kalmasını bahane etti onu çok sonradan anladım ne yazik ki. Ablam ve abim var evliler. Ben dershane zamaninda 30 dk boyunca yürüdüğümü söyledim onlar da dedi ki yok bilmem kış yok bilmem uzak yok bilmem hava karanlık okula gittigi zaman falan.

Banada yavaş yavaş geline yerleşiyorlar gibi geldi.

Ama işte şimdiden bu adama her ikinizinde rest çekmesi lazım yoksa ilerde daha zor olur baştan alıştırmak lazım.
Bence birdaha söylerse onlar benim ailem istediğim zaman giderim deyin.
Valla gidin kalın derim eşinizin işi sonuclanana kadar çünkü bu kez nefretle dolacaksınız onlara karşı.
Ilerde evliliğimin ilk ayları böyle geçti diye üzüleceksiniz gidin bence zaten yalnız kalamıyorsunuz en azından ailenizle olun sinirleriniz bozulmasın.
Aileler baştan nasıl alışırsa öyle gider bu konu hallolsa bile bu aileyle işiniz var bence yüz vermeyin derim sokmayın fazla ilerde de evinize .

Onların evi demek ne yaa öz oğlu bugun zor durumdan bu kadar faydanılır yaşlılık var öncelikle kv usulü ile konusup esınızın ıssızlık nedeni ile gerıldıgını ıkınızınde stres altında kaldıgınızı ve bunun evlılıgınıze yansıdıgını belırtn sonra o kızın hıc bırseyını yapmayın bak çamasır böyle yıkanır böyle ütü yapılır dıye gözüne sokun mesaj atın canım bugun gelmesen musait değiliz ayyy işimiz var onlar terbıyesız ise sizde oyle olun bu insanların gelını köle görmesi nedir yaa yüz göz olamam derseniz de annenize gidip kafa dagıtın aranızdakı muabbet iyice kopmadan okurken sinirlendim

Ilk defa boyle birsey duydum konu gercekmi yahu ne mantiksiz insanlar var :)

Aynen canım evlilikle bekarlık bir olmuyor insan neler yaşıyor neler bende herkese cevabını veren biriydim susup uzak duruyorum şimdi ruh sağlığımı böyle korumaya çalışıyorum...En güzel günlerimi burnumdan getiren insanlarla yani eşimin ailesiyle görüşmüyorum çok mu mutlu huzurluyum malesef değil hiçkimse aile gibi olmuyor eş bile bunu anladım sonsuz yüreğimi açtığım insan bana o kadar uzak ki çoğu zaman herşey imtihan 1,5 sene geçti daha kaç sene geçer belli değil...

K.peder eşimin görev yerinin memleketlerinn olmasını istedi geçici hizmet süresi boyunca kalin dedi eşim tamam dedikten sonra hemen ev aldı ve eşya aldı. Dediler ki siz kalın burda zorunlu hizmet bitene kadar. Mahsat kirada oturmayin dediler. K.pederimin 2 evi var oturduklari evde onlarin suan. Ama biz çıktıktan sonra buraya yerleseceklermis. Mahsat 2 defa eşya alinmasin diyeymiß.

Eşin atanınca yeniden eşya mı alacaksınız?
Şu anki eşyalar kimin?

Abim evlendiginde ben 17 yasimdaydim ve evlerine gitmeye cekinirdim rahatsizlik veririm diye.

Yani o kardesin akli ermiyormu.bu ne densizlik.

Onlara mudase esin de kendi ailemi kurayım deyin.
Oldu 3 cocuguda nufusunuza gecirin tam olsun

Kesinlikle bizde de öyleydi ben abimin 12 yıllık evliliği boyunca toplamda 2 defa tek kalmışım onlarda ki o da evin boya badanasindan ötürüydü

Zorunlu hizmetten sonra biz başka şehire taşınacaz o yüzden esya falan almayin dediler doğudan batıya gidecez 2 masrafa girmeyelim demistiler
Eğer eşyalar sizinse, gerekirse kp e kira ödeyin, karışmasının önüne geçin.

Eşyalar onlarınsa, ev de onların olduğu için maalesef katlanmaktan başka çareniz yok.

Bu saatten sonra yapacaginiz sey sabretmek. Malesef dusuncesiz insanlarla karsilasmissiniz ve esinizi seviyorsunuz. Soyle düşünün baska bir sehire misafir geldiniz onlara. Kizada yardim ettirin . Camasiri makinaya koymayi ogretin. Kendi evin gibi deyin. Esinizin isi hallilur hallolmaz ilk firsatta tasinin. Kucuk yerse kiralarda uygundur. Yazada bir sey kalmadi . Ufak taksitlerle esya alirsiniz vs.
Yani biraz daha sabredip gec evlenmeliymissiniz ama olan olmus.

Keşke iyice araştırsaymışsınız da öyle evlenseymişsiniz. Güvenlik soruşturmasının uzun sürmesi yeni bir şey değil 2 senedir böyle. Aylarca hatta yıllarca bekliyor insanlar. Atama olur olmaz alelacele evlenerek hata yapmışsınız. Soruşturmanın olumsuz sonuçlanma ihtimali de var üstelik. Olan olmuş artık, siz bir işe girin bari de başka eve çıkın.

Telefon kullanmiyo babasi ünv kazanmadan almicam demiş gercekten cok seviyordum ama iyi oldu gerçek yuzlerini görmüş oldum. Hep mesafe koymak istemiştim ama onlar hep cat kapi geliyolar nasil mesafe koyabilirim araya ben. Keske bizler gibi gitmeden haber verselerdi musait misinz die ama nerdeee

Oha yani bahaneleride süper olmuş insan kendi evi dururken abisinin evinde nasıl rahat eder anlamış değilim... bence seni rahat bırakmamak için yapmışlardır bumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…