- 4 Şubat 2018
- 278
- 161
- 53
- 32
O 3 cocugun anneleri sizmisinizde size yollucak anlamadim madem bakamicakti dogurmasaydi. ben bukadar yuzsuz insanlar gormedim zaten icine girmeden anlanmyor emribaki yapilmis bu ne ya 18 yasindaki 14 dakkalik yakin yere yuruyemiyormuymus .insanda biraz dusnce olur millet deli der bunlara terbiyesizlikten bol bisey yok daha nekadarliksiniz yarabbim ya utanmazlar.ha gorumce kayin bilmem ne ha kv kb fark yok.sanki napyolar ne is yapyolar ogren bana anlat yalniz brakma ne konusuyolar ogren der gibi dedekyif yollar gibi ayip ya soylucek laf bulamyorm.siz desenize olmaz ev ev ustune olmaz insan insan ustune olmaz bi bakin bi biz kac zamanlik evliyiz diye esinin konusmasi lazim esine desene senMerhabalar uzun süredir burayı dışarıdan takip eden biriyim ve bugün üyelik açma gereği hissettim. Daha fazla uzatmadan sıkıntımı sizlerle paylaşmak istiyorum. 2 buçuk aylık evliyim,evliliğimizin 4.gününde kaynanamlara yemeğe gittiğim gün orda birşey öğrendim ve cok şaşırdım. Oturduğumuz ev kaynanamların olduğu için 18 yaşındaki kızlarını da bize gönderdiler daha 14 günlük evliyken..Ve ben hiç birşey diyemedm istemediğim hâlde. Servisi bizim evin önünden geçiyor diye bizimle yaşamalarına karar vermişler. Ve kaynanamların evi ile bizim oturduğumuz ev arasında 13 dakika var. C.tesi eve gidip pazar 17.00 saatlerinde sürekli geliyor. Eşimle hic bir yere gidemiyoruz hiç bir plan yapamıyorz. Ve sürekli çat kapı bize geliyorlar. Kayinpederim 3 çocuğununda bizde kalmalarını istiyor. Ve ben delirmek üzereyim. Lütfen yardımcı olabilecekler yazabilirler mi. Teşekkür ediyorum şimdiden.
Bide ciddiye alirlarda yerlesirler kiza aman aman bisey demeye gelmez zaten ne desede yapissak der gibi duruyolar3 çocuk bizimle kalınca sıkılırsınız, siz de gelin deyin kv kpedere. Böyle arada bir çat kapı gelmek yetmiyor, siz de bize yerleşin deyin
Herhalde başbaşa kalmak için kuduruyorlarmış. Yeni ev açılınca oraya şutlamak istemişler hepsinin
Kiraya girmeyin dedi kendilerine ev aldilar sıfır eşyalar aldılar 1 yıllık zorunlu hizmete kadar burda yaşayın dediler bizde kabul etmiştik.
Çıkamaxlar canımcım çünkü ikiside işsiz.Ev onların diye geliyolarsa . Kiraya çıkın .
Başlarım böyle işe .
PES
Çıkamaxlar canımcım çünkü ikiside işsiz.
Kp kv ev bizim eşyalar bizim istediğimizi yaparız kafasında.
Keşke acele etmeyip iş güç sahibi olunca evlenselermiş. Allah kimseye muhtaç etmesin şekilde görüldüğü gibi. ..
Esinle konuş canım ama seni haklı bulacak şekilde konuş .Aminn. Ben yarın iş bakicm k.peder laf etcek ama umrumda bile değil artk. Zaten gorumce de tatlilari pastalari yemekleri yapip durdum die buraya abone oldu görmek bile istemiyorm. Mutfaktayken gelir başımda oyle bos bos dikilir konusmak bile icimden gelmiyo artk bi de herseyi soruyo sinir oldum iyice. K.pedere de bazen musait olamiyorm ev halidir gelmeden arayin lutfen dicem artk 10 gun sonra da kizini da gondeririz zatn mart ayinda kıştr diyemezler deselerde artk umrumda değil. Beni evliligimden soguttular hayattan bile soguttular bu 2 bucuk ayda sanki 10 yil yaslandim gibi hissediyorum. Evin en küçüğüydm el bebek gül bebek buyutuldum simdi bunlara karsi boyle tepkisiz kalmak beni delirtiyo
Bu cevap süperdi..Ama böyle susarsanız sizin ev mülteci kampı gibi olur yakında.
Yargılamak gibi olmasın da madem eşin çalışmıyor atama bekliyor sen de işsiz kalmışsın niye evlendiniz atama olduktan sonra evlenseniz olmaz mıydı aceleniz neydi?Eşim şuan atama bekliyor bende başka şehire yerleştim diye işimden ayrıldım. Eşim de çok rahatsız bu durumdan ama elinden hiç birşey gelmiyor onunda. Ev onun eşyalar onun diye böyle yapıyor diyor. Lise 3 e gidiyor sürekli ona yemek yapmaktan kiyafetlerini yıkamaktn sıkıldım. Ilk defa böyle bir görgüsüzlk görüyorum ve ben alttan alan bir insan olmadım asla ama esim şuan çalışmadığı için mecbur susmak zorunda kalıyorum. Babasi çok diktatör bir adam ve hic sevmiyorm. Benim babam ise asla karışmamış bize sineye çekemiyorum artk ama saygımı bozup saygısızlikta yapmak istemiyorum. Eşim zor durumda kalır bu seferde.
Merhabalar uzun süredir burayı dışarıdan takip eden biriyim ve bugün üyelik açma gereği hissettim. Daha fazla uzatmadan sıkıntımı sizlerle paylaşmak istiyorum. 2 buçuk aylık evliyim,evliliğimizin 4.gününde kaynanamlara yemeğe gittiğim gün orda birşey öğrendim ve cok şaşırdım. Oturduğumuz ev kaynanamların olduğu için 18 yaşındaki kızlarını da bize gönderdiler daha 14 günlük evliyken..Ve ben hiç birşey diyemedm istemediğim hâlde. Servisi bizim evin önünden geçiyor diye bizimle yaşamalarına karar vermişler. Ve kaynanamların evi ile bizim oturduğumuz ev arasında 13 dakika var. C.tesi eve gidip pazar 17.00 saatlerinde sürekli geliyor. Eşimle hic bir yere gidemiyoruz hiç bir plan yapamıyorz. Ve sürekli çat kapı bize geliyorlar. Kayinpederim 3 çocuğununda bizde kalmalarını istiyor. Ve ben delirmek üzereyim. Lütfen yardımcı olabilecekler yazabilirler mi. Teşekkür ediyorum şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?