yeni gelin çıldırttı beni

Geçen gün arkadaşa gittik, eltisi geldi, kadın 200 tl lik bir evde kirada oturuyor ve ev alma hayali var, birde oğluna almayı düşünüyor ama paraları yok, bizmi çok gerçekçiyiz anlayamıyorum bazı insanlarda bu olay malesef var. Benim durumum iyiken bile belki yapamam çevreye rezil olmuyum diye söylemem.
Ablamda aynen böyle. 5 aylık hamile şunu alcam bunu yapcam der ama ortada bişey yok, pazara bile gidemiyorlar e ben ne diyeyim şimdi, ablam olduğu için bişey diyemiyorum seviyorum işde.

bu da iyi fikirmiş kaydirigubbakcemile3 hafiften kırmadan bu tarz konuşmalara başlayacağım artık bende.canım bir de bunlara iğneden ipliğe ne varsa babam aldı eşyalarını ya ondan kolay sanıyor galiba.millet gibi taksit ödese görürdüm ben onu.anlardı o zaman bir bulaşık makinesinin bile taksiti kaç ayda bitiyor.herşey böyle havadan gelecek zannediyor.

aynen canım ben de millete anlatırsam olacağı varsa da olmaz diye düşünürüm.olmadan kimseye söylemek istemem.demek yapamayacak kişiler bahsediyor.garip şu insan psikolojisi.

aynen bende katılıyorum süper bi taktik.alkisalkisalkis

ciddiye alıp konuştuğuna değmezboshayallersmile

kesinlikle daha dünyanın farkında değil.. ben kendime bir mikser aldım.. mikser yaa çok mu ? taksitle. öde öde bitmiyor. gece borç düşünüyorum.. oraya bunu öde bunu buraya ayır... ama çevremde çok insan böyle. havalı ve kıskançç ben de sinir oluyorum. paraları yok belli neyine senin hava atmak. benim eltim de bende bir araya geldik mi sohbetimiz borçtan parayı yetirememekten.. ama komşularla bir araya geldik mi. birbirmize bakıp susuyoruz çünkü bütün komşular şunu aldık sizin evde yok mu? kaç para maaş alıyorsunuz.. siz de çalışın bilmem nee... kimse evin içini bilemez.. ayy sinirden çok saçmalamış olabilirm üzgünümÇok üzgünüm çoook

çok haklısın canım hani şöyle tatlı muhabbet denilen olay vardır ya o kalmadı artık.hayattan konuşursun,gemişten,biraz felsefeden.ama nerde varsa yoksa milletin havası.bilmem ne yarışına giriyorsun bu sefer inan öyle olunca kendimden bile tiksiniyorum.

Aslında bence yapman gereken bu durumu fazla takmamak..Çünkü engel olabileceğin bir durum,değiştirebileceğin bir karakter yok ne gelininizde ne de abinde..Ancak kendini üzersin şöyle diyor,böyle diyor,küçümsüyor diye..Hee de paramız anca şu an buna yetiyor,alamıyoruz,değiştiremiyoruz.Siz çok daha güzellerini pahallılarını alırsınız elbet ama bizim bütçemiz sınırlı de..Ne olucak ki..Neyiniz eksilicek..? Varsın hayal dünyasında yaşasın onlar...Çünkü yapabileceğin başka şey yok..Sinir olmaya değmez,anca kendini üzersin..Sen kendini ,eşini ve abinle eşini tanıyor, biliyorsan ki çevrenizdeki diğer insanlar da farkındadırlar onlardaki durumun herhangi bir şey ispat etmek zorunda değilsin..Üzülmemelisin...Senin maddi durumunu ,evini vs küçümsese ne olur,küçümsemese ne olur...Ciddiye almana değmez...

haklısın ayşe üzülmüyorum da sinir oluyorum sadece.

Ciddiye alma sinir olma..Amacı seni sinir etmekse amacına ulaşıyor demektir..Sen evet alamıyoruz,yapamıyoruz,durumumuz anca buna yetiyor dedikçe onun seni sinir etme,küçümseme çabaları boşa gidecek o da zamanla nasılsa takmıyorsun diye vaz-geçecek (geçebilir) tir...

Böyle insanlar heryerde var, bazen benim de acaba hayal dünyasında mı yaşıyor dediğim şeyler oluyor, ama bu insanlar gerçek ve gerçekten de böyle düşünüyorlar, sırf karşıdakini sinir etmek için değil, gerçekten de var bu tipler.

Benim kardeşimde kayınvalidesinin yanında yaşıyor şuan malesef ( kayınvalidesi tek ve bazı sağlık sıkıntıları var), durumlarıda pek iyi değil, buna rağmen, kayınvalidesi ve eşinin abisi, en başından beri, yakında ev alırsınız diye konuşup dururlar, kredi çekerlermiş vs vs. Ben de diyorum ki heralde bu evler pazarda satılıyor, biz de alalım bir tane. Böyle hayal dünyasında yaşayan insanlar var.

Kardeşimde bildim bileli, hep yüksekten şeyleri sevmiştir, evlenmeden önce de öyleydi, biz de öyle çok lüks içinde büyümüş değiliz, buna rağmen bekarken bile 10 kere telefon modeli değiştirirdi mesela, şimdide aynı, maddi durumları çok iyi olmasa da, herşeyi ister alır, yeniler. Abla olarak ne kadar uyarsam da, sonuçta evli insan karışmak bana düşmüyor. Ama yapı işte, bu tarz yapılar var ve gerçek.

aynen bende katılıyorum süper bi taktik.alkisalkisalkis

ciddiye alıp konuştuğuna değmezboshayallersmile

tabii yaa bı de zevkli oluyo ki anlatamam :))) annemle yerlere yatıyoruz gülmekten :)))
bı de bazen anlamıyor boş boş bakıyor içimden 'aha anlamadı' diyorum daha çok gülme geliyor öyle olunca :)))
muhabbetleri bir görseniz :)))))))
Paris Hilton sanıyor beni sanırım :))))))))))))))) neyimi saniyorsa ya onu da anlamıyorum yani anlamıyorum :)))))

bende buna benzer dertten muzdaribim ne yazikki,mal mulk esya ev le alakali olsa hicc takmam dinlemem kaideye almam.esimin abisi ve eltimle sorunumuz,esimin abisi esimden 5 yas buyuk olmasina ragmen,yinede cocukca laf atarcasina konusmalari ,bizimkilerin derdi cocuklarla ilgili,onlarinda bizimde birer oglumuz var bizimki 6 ay daha buyuk,oglum zayif dogdu ve halende zayif her seyi denememize ragmen fazla kilo almayan bi bebek sanirim genetik.her neyse.ne zaman görussek hep bizimkinin ne kadar zayif oldugundan bahsederler,bu cocuk niye zayif yemek vermiyormusunuz,onun bebisi biraz kilolu tombik yani,benim oglum buyuyunce kapi kadar olacak felan diye konusmalari,halen yuruyemiyormu böyle bir cok olumsuz laflar haliyle canimiziSIKIYOR takmiyim diyorum ama dayanamiyorum icden cok sinirleniyorum her seyime laf atsinlar ama ogluma deil.bu beni cildirtiyor.

canım ben de senin gibi düşünüyorum.yani gelinimizin söylediği şeylere gerçekten inandığını düşünüyorum.yoksa bu kadar rahat rahat anlatamazdı herhalde.sadece bana değil anneme babama da antalıyor hani sırf beni kıskandığından değil.annem de he he diyor sonra da bana gelip abinin bıraktığı 10 lira harçlıkla mı ev alacak acaba diyor,haliyle gülüyoruz.belki bir çeşit savunma mekanizması oluşturmuş kendine.bu şekilde mutlu oluyordur böyle tipler var çünkü sadece maddi konularda değil aşk ilişkilerinde falan da hayal dünyasında olanlar var.dedim ya daha önce kaçarak evlenmiş sonra eşinden dayak yemiş boşanmış,üstelik babasız büyümüş yani tüm bunlar kolay değil bunlara tahammül edebilmek içinde böyle bir dünya yaratmış olabilir kendine.

çünkü daha bir sürü hayalleri var.yok tekstil atölyesi açıyor,kokulu kravat satıp zengin oluyor.düşünün dev tekstil firmalarının battığı bir dönemde.
kah kpss ye girip hemen memur olarak atınıyor ki okeyin kurallarını bile anlatırken göbeğim çatladı geçen nasıl kazanacaksa o sınavı?
en komiği de geçen abimin 40 yıllık kahverengi gözlerinin yeşil olduğunu iddia etti.:teytey:
artık şok oluyorum bunların hepsine inanıyor hemen yarın olacakmış gibi bahsediyor.bilmiyorumkismile

hahahahahahahahahahah kahverengi gözleri yeşil sanmasına çok güldüm :))))))
benim en yakın arkadasiminda gözleri kahverengi erkek arkadaşı sürekli yeşil gözlüm diye seviyor kızı,kız bile 'kafayı yedi bu cocuk,fantezisi var herhalde benim gözlerime yeşil diyor' diye dalga geçiyor :)))) o geldi aklıma :))))))))))))))

hayal kurmakta mı parayla yanı ne olacagını kım bılebılırkı belkıde gercekten gerceklesıcek hayallerı sız onun bu umutlu hallerını cekemıyo olabılırmısınz sadece baska bı bakıs acısı bu yanlıs anlamayın sızde bazı seyler ondan daa fazla olduu halde gelecege onn kadar umutlu bakamıyor olmanız belkı rahatsızlıgınız sebebıdır

kötü şartlarda yaşamış demekki, siz de onu kırmamaya çalışın sonucta aılenizden sayılır. söylemek zor ama susmaya çalışın. olumunekankayizsmile

Erkek arkadaşı sana yeşil lens çok yakışır demek istiyordur belki..kaydirigubbakcemile3

Öyleyse alsın da hediye etsin bir çift yeşil güzel lens de mi aklinialirimsmile

fazla görüşmemek gerek hatta ayda yılda bir yeterli..böyle sinirini bozmaktansa görme gitsin..

sinir olurum böyle tiplere tahammül edemem çakaraım lafı söylerse kendim hiç sevmem ama durup duruken laf sokmayı maddi durumdan bilhassa her kerkesin durumu kendine canım küçümsicek ne var yanilmaz:

Erkek arkadaşı sana yeşil lens çok yakışır demek istiyordur belki..kaydirigubbakcemile3

Öyleyse alsın da hediye etsin bir çift yeşil güzel lens de mi aklinialirimsmile

:))))))) enterasan bir cocuk onunki ya :))))) cocuk resmen yeşil gözlü diyip dürüyor kıza bildigin kahverengi kızın gözleri yaa Ela olsa hani bı derece :))) hiç bir sekilde yesille uzaktan yakından alakası yok :)))) yeşil olduguna o kadar inanıyor ki lens göndermesi yaptığını hiç sanmıyorum :))) ona göre kızın gözleri yeşil yani :))) Allah bilir bana da kahverengi gözlü diyordur(gözlerim mavi:))))) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…