Ben genç odası yapcam falan dediğinde benim param ancak karolaya yetti sen yapabilirsin aslında genç odası al 5 milyar falandı dedi, ben o kadar zengin değilim de.
Şunu yapcam bunu yapcam derse durumumuz yok ama senin yerinde olsam yapardım sizin gücünüz var de. Salak değilse anlar.
Geçen gün arkadaşa gittik, eltisi geldi, kadın 200 tl lik bir evde kirada oturuyor ve ev alma hayali var, birde oğluna almayı düşünüyor ama paraları yok, bizmi çok gerçekçiyiz anlayamıyorum bazı insanlarda bu olay malesef var. Benim durumum iyiken bile belki yapamam çevreye rezil olmuyum diye söylemem.
Ablamda aynen böyle. 5 aylık hamile şunu alcam bunu yapcam der ama ortada bişey yok, pazara bile gidemiyorlar e ben ne diyeyim şimdi, ablam olduğu için bişey diyemiyorum seviyorum işde.
tamamen kıskançlıktan..
bunun benzeri bende de var :))) yengemin ablası..kadın 33 yasında ben 25 yaşındayım,isi gücü benim nedense :))) çok komik :))) beni,neden bilmiyorum,bir şey sanıyor..ailemi tanıyor biliyor,ve buna rağmen beni süper zengin falan sanıyor :))) bu yonde bir cabamda asla olmadı,olamaz da zaten ailemin maddi durumu ortada,kalkıp yalanlar soyliyecek abuk subuk hava atacak biri değilim..ama kız nedense öyle sanıyor..ve yeni bir şey aldığım an 'oooo ne kadara aldın nerden aldın dünya para vermissindir' gibi saçma sapan seyler söyler..veya erkek arkadasım yurtdışına giderken 'kim bilir neler sipariş etmissindir' gibi alakasız saçma sapan seyler söyler..çok ahim sahim bir maaşı yok ama İstanbul a gider bütün birikimini marka çantaya yatırır gelir gözüme sokar,sanki çok umrummus gibi..eskiden susardim büyüğüm diye şimdi accayip dalga geciyorum:))) gidiyorum çakma alıyorum bu gercek sanıyor kuduruyo :))) gene gitmiş dünya para vermiş çanta almış istanbuldan,gözüme sokuyor,aaa yeni mı dedim bı havayla evet dedi nerden aldın?pazardan mı?gecen gördüm aynısını iyiki almamısim dedim accayip bozuldu :))))))) erkek arkadasım yurtdışına giderken dediği lafın üstüne mesela,aaa evet bir sürü sipariş verdim dedim yine kudurdu :)))) resmen dalga geciyorum hatunla ama anlamıyor :)))))
bosver canım sende bosver..sende böyle dalga geç..bırak o ne zannediyorsa zannetsin sen kendini biliyorsun gerisini bosver..tavan mi çoktu dediğinde hii evet çoktu geri taktik olmamış mı de :))) genc odası alicam dediğinde tabii tabii en mantiklisi buyudugunde oda değiştirmek zorunda kalmazsınız de yani ne biliyim salla iste :) takma hiç inan çok zevkli oluyor :))))
kesinlikle daha dünyanın farkında değil.. ben kendime bir mikser aldım.. mikser yaa çok mu ? taksitle. öde öde bitmiyor. gece borç düşünüyorum.. oraya bunu öde bunu buraya ayır... ama çevremde çok insan böyle. havalı ve kıskançç ben de sinir oluyorum. paraları yok belli neyine senin hava atmak. benim eltim de bende bir araya geldik mi sohbetimiz borçtan parayı yetirememekten.. ama komşularla bir araya geldik mi. birbirmize bakıp susuyoruz çünkü bütün komşular şunu aldık sizin evde yok mu? kaç para maaş alıyorsunuz.. siz de çalışın bilmem nee... kimse evin içini bilemez.. ayy sinirden çok saçmalamış olabilirm üzgünümÇok üzgünüm çoookbu da iyi fikirmiş kaydirigubbakcemile3 hafiften kırmadan bu tarz konuşmalara başlayacağım artık bende.canım bir de bunlara iğneden ipliğe ne varsa babam aldı eşyalarını ya ondan kolay sanıyor galiba.millet gibi taksit ödese görürdüm ben onu.anlardı o zaman bir bulaşık makinesinin bile taksiti kaç ayda bitiyor.herşey böyle havadan gelecek zannediyor.
kesinlikle daha dünyanın farkında değil.. ben kendime bir mikser aldım.. mikser yaa çok mu ? taksitle. öde öde bitmiyor. gece borç düşünüyorum.. oraya bunu öde bunu buraya ayır... ama çevremde çok insan böyle. havalı ve kıskançç ben de sinir oluyorum. paraları yok belli neyine senin hava atmak. benim eltim de bende bir araya geldik mi sohbetimiz borçtan parayı yetirememekten.. ama komşularla bir araya geldik mi. birbirmize bakıp susuyoruz çünkü bütün komşular şunu aldık sizin evde yok mu? kaç para maaş alıyorsunuz.. siz de çalışın bilmem nee... kimse evin içini bilemez.. ayy sinirden çok saçmalamış olabilirm üzgünümÇok üzgünüm çoook
haklısın ayşe üzülmüyorum da sinir oluyorum sadece.
aynen bende katılıyorum süper bi taktik.alkisalkisalkis
ciddiye alıp konuştuğuna değmezboshayallersmile
Böyle insanlar heryerde var, bazen benim de acaba hayal dünyasında mı yaşıyor dediğim şeyler oluyor, ama bu insanlar gerçek ve gerçekten de böyle düşünüyorlar, sırf karşıdakini sinir etmek için değil, gerçekten de var bu tipler.
Benim kardeşimde kayınvalidesinin yanında yaşıyor şuan malesef ( kayınvalidesi tek ve bazı sağlık sıkıntıları var), durumlarıda pek iyi değil, buna rağmen, kayınvalidesi ve eşinin abisi, en başından beri, yakında ev alırsınız diye konuşup dururlar, kredi çekerlermiş vs vs. Ben de diyorum ki heralde bu evler pazarda satılıyor, biz de alalım bir tane. Böyle hayal dünyasında yaşayan insanlar var.
Kardeşimde bildim bileli, hep yüksekten şeyleri sevmiştir, evlenmeden önce de öyleydi, biz de öyle çok lüks içinde büyümüş değiliz, buna rağmen bekarken bile 10 kere telefon modeli değiştirirdi mesela, şimdide aynı, maddi durumları çok iyi olmasa da, herşeyi ister alır, yeniler. Abla olarak ne kadar uyarsam da, sonuçta evli insan karışmak bana düşmüyor. Ama yapı işte, bu tarz yapılar var ve gerçek.
canım ben de senin gibi düşünüyorum.yani gelinimizin söylediği şeylere gerçekten inandığını düşünüyorum.yoksa bu kadar rahat rahat anlatamazdı herhalde.sadece bana değil anneme babama da antalıyor hani sırf beni kıskandığından değil.annem de he he diyor sonra da bana gelip abinin bıraktığı 10 lira harçlıkla mı ev alacak acaba diyor,haliyle gülüyoruz.belki bir çeşit savunma mekanizması oluşturmuş kendine.bu şekilde mutlu oluyordur böyle tipler var çünkü sadece maddi konularda değil aşk ilişkilerinde falan da hayal dünyasında olanlar var.dedim ya daha önce kaçarak evlenmiş sonra eşinden dayak yemiş boşanmış,üstelik babasız büyümüş yani tüm bunlar kolay değil bunlara tahammül edebilmek içinde böyle bir dünya yaratmış olabilir kendine.
çünkü daha bir sürü hayalleri var.yok tekstil atölyesi açıyor,kokulu kravat satıp zengin oluyor.düşünün dev tekstil firmalarının battığı bir dönemde.
kah kpss ye girip hemen memur olarak atınıyor ki okeyin kurallarını bile anlatırken göbeğim çatladı geçen nasıl kazanacaksa o sınavı?
en komiği de geçen abimin 40 yıllık kahverengi gözlerinin yeşil olduğunu iddia etti.:teytey:
artık şok oluyorum bunların hepsine inanıyor hemen yarın olacakmış gibi bahsediyor.bilmiyorumkismile
hahahahahahahahahahah kahverengi gözleri yeşil sanmasına çok güldüm :))))))
benim en yakın arkadasiminda gözleri kahverengi erkek arkadaşı sürekli yeşil gözlüm diye seviyor kızı,kız bile 'kafayı yedi bu cocuk,fantezisi var herhalde benim gözlerime yeşil diyor' diye dalga geçiyor :)))) o geldi aklıma :))))))))))))))
Erkek arkadaşı sana yeşil lens çok yakışır demek istiyordur belki..kaydirigubbakcemile3
Öyleyse alsın da hediye etsin bir çift yeşil güzel lens de mi aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?