su yazina kadar sana hak veriyordum ama
su kirmiziyla isaretledigim yerler olmamis
kücük görmüyorum demissin ama basbaya görüryorsun, maddiyati icin degilde daha önce basindan bir evlilik gectigi icin. belki farkinda olmadan kiza belli ettin oda böyle tepki veriyor.
basi önündemi gezmesi gerkiyordu:1no2:
düsmez kalkmaz bir Allah kimin basina ne gelecegi belli olmaz
hayatım boşa dememişler kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş diye.onlarınki de o hesap.acaba söylediklerine kendileri de inanıyor mu.bak ben senin yerinde olsam şunu yapardım.öyle lüks ev falan alacağız diye sıkınca derdim ki canım abimin maaşı belli sen çalışmıyorsun.ailen falan mı destek olacak.eğer öyleyse çok şanslısınız der laf sokardım.yani karşında salak mı var alamayacağını biliyorum der gibisine yapardım bunu.hem gerçekte alabilseler sizin abiniz ve gelininiz sevinirsiniz ki yani niye çekemeyesiniz ki.sizin gelin belliki görgüsüz.
bence eşine ve sana özeniyor sizin gibi olmak istiyor...olamayıncada böyle tepkiler veriyor.ona böyle şeylerin önemli olmadığını...huzur,sevgi olduktan sonra oda takımı nasıl olursa olsun yada ev nasıl olursa olsun göze güzel görüneceğini söyle...ben ev alıcam deyince al bende gelirim balkonunda otururuz keyfimize bakarız de.....belki ozaman senin iyi niyetini anlar o da senin gibi davranır....
belki gençlik cehaletidir canım, üstünde durma, zamanla olgunlaşır, en azından söylediği lafın nereye gideceğini bilir.
Katılıyorum.
Mimikler, ses tonu vs vs önemlidir söylerken, nasıl söylüyor onu bilemem tabi ama, sanki artniyetle söylemiyor gibi. Cahilce konuşuyordur belki, bazı insanlar düşünmeden ağzına geleni konuşur, kötü niyette beslemeden. Mesela genç odası alacağım dediğinde, gerçekten genç odası almayı düşünüyor olabilir, zevk meselesi, tercih meselesi. Sizle bir kıyaslama yapmıyordur belki de. Siz de demişsiniz bazı kişiler yüksekten şeyler istemeyi severler.
genç odası iyice saçmalık olmuş belki bebek odası olabilir de...
bence daha az görüşün. ve hiç takmayın kedi erişemediği ete mundar dermiş o hesap.
bnimde başımda var öyle biri çeyiz zamanı gelmiş çarşının merkezinde güzel bakımı yapılmış 150 mt2 eve Allah kolaylık versin zaten kira ev eski size çok bile bakım yapılınca azcık birşeye benzemiş dedi... :) bende sessiz kaldım. ki onların oturduğu ev benimkinden daha eski.
takmasakta moralimi bozmuşlardı.
Alah daha iyileri size versin diyeceksin sık sık inşallah daha iyileri olur anca bizim elimizden gelen budur diyip geçin mütevazi olun
Onunda havasi söner, evlilik herkezi yola getirmiyormu? Cicim aylari bir bitsin milletin catlak tavanlari ile esyalari ile ugrasacak hali kalmaz, merak etme
Abinin hayal kurmayı çok sevdiğini yazmışsın..Gelininize kendini çok farklı tanıtıp bir takım boş vaatler vermiş olma imkanı var mı ??
CADIARZU
Eski nişanlım da sürekli bana evini,evindeki eşyalarını,arabasını ,mesleki durumunu,kazancını vs över dururdu..Fenalık gelmişti sürekli övmesinden...Her hafta ya çiçek,ya çikolata ,elbise falan hediye alıp yollardı evimize..Dışarda hep lüks yerlerde yiyelim isterdi..Sonuçta ben varlık kadar yokluğu da bilen bir insanım ve kolay kolay kanmam lükse ,çula çaputa....Nişan sonrası ailece evlerine gittiğimizde hiç de dediği gibi olmadığını aksine aşırı pinti olduğunu görmüştük..Ayrıldık gerçi sonra ama başka nedenlerden dolayı..
buna benzer durum olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?