yeni gelin çıldırttı beni

canım onun önceki evliliğinin asla bir kere bile konusunu etmedim,ima da etmedim.neden ayrıldılar bunu bile bilmiyorum sormadım bile,düşün böyle bir durum da meraktan da olsa kim sormaz değil mi?ama ben senin önceki evliliğin neden bitti bile demedim.annesi desen evli bir adamla metres hayatı yaşıyor.ama hep kızın ne suçu var diye düşündüm,bana çok ters olmasına rağmen.
ben sadece onun yerine koyuyorum kendimi.o kadar olay yaşasam o şoku hemen atlatıpta millete laf etme derdine düşmezdim,düşemezdim.
benim burada demek istediğim biraz kendine bak ben olsam o da bana bir laf derse kaldıramam diye düşünür susardım.(bu laf edeceğim anlamına asla gelmez herşey bizim için bunu bende biliyorum her ne kadar kendi seçimi de olsa çünkü onla kaçarak ailesini yok sayıp evlenmiş.)
yani sözün özeti şu ki onlar bizim en ufak kusurlarımızı bile çatır çatır yüzümüze vurup,hiç bir şeyi ıskalamıyorlar.ama biz onların her haltlarına hoşgörüyle yaklaşıp,ettikleri laflara tebessüm ediyoruz.belki de bu kadar hiç bir şeyi yargılamayan tavrımız şımarttı onu

sizde arada laf sokun...hatta pek fazla görüşmeyin müsait degilim vs gişbi birşeyler söyleyin..yada açık szölü olun o maaşla bunları nasıl alcaksın merak ettim deyin:))

kaydirigubbakcemile3 valla kendileri çok inanmış gibi duruyor.ama söylediğin kafama yattı diyeceğim bende böyle.gerçi ailesi param yok deyip yatak odası takımını bile babama aldırdı nerde ev alacaklar.
ha burada arkadşlar onun boşanmış olmasından ya da ailesinin çeyiz vermediğinden falan bahsediyorum ama asla aklınıza elektraya kızın yüzüne de bunları diyordur ya da ima ediyordur diye falan gelmesin.zaten öyle yapıyor olsam böyle rahat laf edebilir miydi?

canım bunu ilk başlarda o kadar çok söyledim ki.hatta arkadaşları bunun evini beğenmemişler falan olsun dedim kirası uygun ama sizinkininde,hem önemli olan huzurdur herşey zamanla olur,çula çaputa değer verenlerin sonlarını görüyoruz"dedim.ama bilmiyorum belki de yaşı küçük olduğundan hayatı sadece eşya,ev falan zannediyor.

Son düzenleme:
belki gençlik cehaletidir canım, üstünde durma, zamanla olgunlaşır, en azından söylediği lafın nereye gideceğini bilir.

Katılıyorum.
Mimikler, ses tonu vs vs önemlidir söylerken, nasıl söylüyor onu bilemem tabi ama, sanki artniyetle söylemiyor gibi. Cahilce konuşuyordur belki, bazı insanlar düşünmeden ağzına geleni konuşur, kötü niyette beslemeden. Mesela genç odası alacağım dediğinde, gerçekten genç odası almayı düşünüyor olabilir, zevk meselesi, tercih meselesi. Sizle bir kıyaslama yapmıyordur belki de. Siz de demişsiniz bazı kişiler yüksekten şeyler istemeyi severler.

sanmıyorum canım.gençliğinin,cahilliğinin etkisi var ama mesela genç odasını alacam derken üslubunda hani sen bunu aldın ama çok sevinme ben daha iyisini alacağım tarzı vardı.ya da odaya girince "aa çok güzel olmuş" falan diyebilirdi hani genç ve hevesli ya hiç öyle de demedi.ama hepsinin fiyatını teker teker sordu.

Ben seni anliyorum ayrani yok icmeye atla gidiyor s.....diye bir atasözü vardir ya....bende bu tip insanlari anlamakta güclük cekiyorum arkadasim.:hulya:

Para yok pulun yok durum yok ama karsindakine hava atmaya calisiyorsun, tamam hadi at havani lakin bari senin durumunu icini disini bilen insanlara atma.....havan kime?boshayallersmile
Sanki karsisinda enayi var..
Bosver gül gec bence, hicte kafaya takilacak bir durum degil.

Seninde dedigin gibi Abinede demekki böylesi yarasir....tencere kapak meselesi....yerimseniben

Onunda havasi söner, evlilik herkezi yola getirmiyormu? Cicim aylari bir bitsin milletin catlak tavanlari ile esyalari ile ugrasacak hali kalmaz, merak etme

tamamen kıskançlıktan..
bunun benzeri bende de var :))) yengemin ablası..kadın 33 yasında ben 25 yaşındayım,isi gücü benim nedense :))) çok komik :))) beni,neden bilmiyorum,bir şey sanıyor..ailemi tanıyor biliyor,ve buna rağmen beni süper zengin falan sanıyor :))) bu yonde bir cabamda asla olmadı,olamaz da zaten ailemin maddi durumu ortada,kalkıp yalanlar soyliyecek abuk subuk hava atacak biri değilim..ama kız nedense öyle sanıyor..ve yeni bir şey aldığım an 'oooo ne kadara aldın nerden aldın dünya para vermissindir' gibi saçma sapan seyler söyler..veya erkek arkadasım yurtdışına giderken 'kim bilir neler sipariş etmissindir' gibi alakasız saçma sapan seyler söyler..çok ahim sahim bir maaşı yok ama ıstanbul a gider bütün birikimini marka çantaya yatırır gelir gözüme sokar,sanki çok umrummus gibi..eskiden susardim büyüğüm diye şimdi accayip dalga geciyorum:))) gidiyorum çakma alıyorum bu gercek sanıyor kuduruyo :))) gene gitmiş dünya para vermiş çanta almış istanbuldan,gözüme sokuyor,aaa yeni mı dedim bı havayla evet dedi nerden aldın?pazardan mı?gecen gördüm aynısını iyiki almamısim dedim accayip bozuldu :))))))) erkek arkadasım yurtdışına giderken dediği lafın üstüne mesela,aaa evet bir sürü sipariş verdim dedim yine kudurdu :)))) resmen dalga geciyorum hatunla ama anlamıyor :)))))
bosver canım sende bosver..sende böyle dalga geç..bırak o ne zannediyorsa zannetsin sen kendini biliyorsun gerisini bosver..tavan mi çoktu dediğinde hii evet çoktu geri taktik olmamış mı de :))) genc odası alicam dediğinde tabii tabii en mantiklisi buyudugunde oda değiştirmek zorunda kalmazsınız de yani ne biliyim salla iste :) takma hiç inan çok zevkli oluyor :))))

ahhahhahahh genc odasi harikaymis
gercekten gülünc bir insan
anca gülüp gecerim ben buna bosvar yaa

Abinin hayal kurmayı çok sevdiğini yazmışsın..Gelininize kendini çok farklı tanıtıp bir takım boş vaatler vermiş olma imkanı var mı ??
CADIARZU

Eski nişanlım da sürekli bana evini,evindeki eşyalarını,arabasını ,mesleki durumunu,kazancını vs över dururdu..Fenalık gelmişti sürekli övmesinden...Her hafta ya çiçek,ya çikolata ,elbise falan hediye alıp yollardı evimize..Dışarda hep lüks yerlerde yiyelim isterdi..Sonuçta ben varlık kadar yokluğu da bilen bir insanım ve kolay kolay kanmam lükse ,çula çaputa....Nişan sonrası ailece evlerine gittiğimizde hiç de dediği gibi olmadığını aksine aşırı pinti olduğunu görmüştük..Ayrıldık gerçi sonra ama başka nedenlerden dolayı..

buna benzer durum olabilir mi ?

abinde onun kafadanmış madem karışma bence onlar halletsin sen ilgilenme bırak istediğini alsın.

genç odası iyice saçmalık olmuş belki bebek odası olabilir de...
bence daha az görüşün. ve hiç takmayın kedi erişemediği ete mundar dermiş o hesap.
bnimde başımda var öyle biri çeyiz zamanı gelmiş çarşının merkezinde güzel bakımı yapılmış 150 mt2 eve Allah kolaylık versin zaten kira ev eski size çok bile bakım yapılınca azcık birşeye benzemiş dedi... :) bende sessiz kaldım. ki onların oturduğu ev benimkinden daha eski.
takmasakta moralimi bozmuşlardı.
Alah daha iyileri size versin diyeceksin sık sık inşallah daha iyileri olur anca bizim elimizden gelen budur diyip geçin mütevazi olun

Evet saçmalık ama henüz hamile olmadığı için iyi düşünemediğinden böyle demiş olabilir..Eşim de bekarlıkta aldığı genç odasının ilerde çocuğunun kullanacağını hayal ediyordu ,koca adam kaydirigubbakcemile3 baba adayı olunca daha çok araştırmaya ,gerçekleri görmeye başladı,fikirleri değişti ve gelişti...a.s

Onunda havasi söner, evlilik herkezi yola getirmiyormu? Cicim aylari bir bitsin milletin catlak tavanlari ile esyalari ile ugrasacak hali kalmaz, merak etme

canım bu dediğin teoride mantıklı birçok insan içinde geçerli ama emin ol benim abilerimin eşleri için geçerli olamaz.bizim gelinler önce saf,derbeder oluyorlar sonra benim abilerim nasıl davranıyorlarsa şimdi ikisi de kurt gibi maşallah.ezik ezik olan kızlar bizimkilerle evlenince açıldıkça açıldılar,şımardıkça şımardılar.
annem de babamda da suç var gelinlere öyle bir davranıyorlar ki sanki peri padişahının kızları.herşey önlerine seriliyor.canım kızım balım kızım,onlar da vay be ben neymişim diyorlar yani tabi iyi davranacaklar ama bizimkiler abartıp tepemize çıkartıyorlar.
yıllar geçtikçe bu gelin dize gelmez iyice kudurur.

basit düşünce yapısı olan insanları kale alma kim olursa olsun .....böyle insanlar var malesef bırak onlar bunlarla oyalansınlar ...kompleksli yazık !fazlan varki onlardan bişeyleri ispatlama çabasında gül geç ...

genc sizden umutlari var hayalleri var ee birazda cahil belki asagilik kompleksi var.. belki gorgusuz belki cani sykilmis umutsuz kendini teselli ediyor.. Ablalik yapmayi dusunmuyorsaniz dalga gecin hangisi sizin icin kolaysa artik..

bncede fazla görüşmemeyi dene canım
sizi kıskanıyorlar çok bariz belli zaten
hatta arada snde onları eleştir
hatta gül geç hallerine
gerçektende çoçuktan farklar yokmuş
yeni doğana genç odası falan dedine göre
uçmuş baya bi

gelinimizin abimin hayalperest halinden etkilendiği kesin. o da "karıcım bizim ev alacak gücümüz yok,mantıklı ol biraz"demiyor demek ki gelin bol keseden atıp tutuyor.ben desem abime biz ev alacaz diye bütün hayallarimi 10 dakikada yerle bir eder.başkalarına gelince mantıkları tıkır tıkır işler.hani diyelim ki gerçekten alacaklar o zaman elli bin defa söylemeye ne gerek var.nasıl alıyorsanız alırsınız biz de hediyemizi alıp hayırlı olsuna geliriz.babama da diyormuş ki "baba biz arabamızı sana verelim senin araba eski nasılsa biz 30 milyarlık araba alacağız."akannehirdüşünün hem ev alıyorlar,hem araba,babama da acıyıp eski arabalarını bırakıyorlar.kaydirigubbakcemile3 bilmiyorum ya bu kızın aklı ermiyor herşeyi çok kolay zannediyor ya aşırı istekli olsun insan hayalle yaşar diyor ya da dediğiniz gibi bari ben de egomu böyle tatmin edeyim diyor.

Son düzenleme:
Ben genç odası yapcam falan dediğinde benim param ancak karolaya yetti sen yapabilirsin aslında genç odası al 5 milyar falandı dedi, ben o kadar zengin değilim de.
Şunu yapcam bunu yapcam derse durumumuz yok ama senin yerinde olsam yapardım sizin gücünüz var de. Salak değilse anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…