Yeni iliskimde olan terbiyesizlik soktayim..

Gonlum ayran demekki

Terbiyesizlesme ahlaksiz.
Ac kal sonrada aglanma Allahin kezbani.
Bn sana kotu bisey yazmadim laf sokup duruyosun.
O bermuda ask uclunde atarlansaydin terbiyesiz.
Bu son yazisim yazip yazip sinirimi bozma
Ahlaksiz sensin yuru git esine

Dalga mı geçtiniz anlayamadım ama size tek tavsiyem bundan sonra hayatınıza girecek olan erkekler için gururunuzu önlerine sermeyin.Bırakın peşinizden koşsunlar
Evet sakasina dedim. Gonlum ayran olsa 2 bucuk yil ayni kisiyle olmazdim. Bi anlik bosluguma geldi dedigim gibi pismanim herkes ustume gelip durmasin hafif kiz diye

Sende hepsine mavi bıncuk dağıtıyorsun
Yeni ayrılmışsın dur nefes al biraz
Ne kadae hızlısınız
Çocuğun yaptığı ne ılursa olsun çok kaba birsey.ben olsam bozardım herkesin yanında.
Evet mavi boncuk kimdeyse benim gonlum ondadir..

Şaka mi yapıyorsunuz ?

Evet sakasina dedim. Gonlum ayran olsa 2 bucuk yil ayni kisiyle olmazdim. Bi anlik bosluguma geldi dedigim gibi pismanim herkes ustume gelip durmasin hafif kiz diye

Kusura bakmayın kendimi bozup çizgimden çıkmak istemiyorum ama brada kimse size hafif kız demiyor,konu açtıysanız eleştirilmeyi göze alacaksınız (iyi yada kötü)Kusura bakmayın kendimi bozup çizgimden çıkmak istemiyorum ama brada kimse size hafif kız demiyor,konu açtıysanız eleştirilmeyi göze alacaksınız (iyi yada kötü)

Evet mavi boncuk kimdeyse benim gonlum ondadir..

Bu nasıl bir usluptur yahu ? Siz evlenmeyi yada sevgili olmayı başarabilecek kadar olgunlaşmamışsınız ne yazıkki. Boşuna burada vakit kaybetmeyin çünkü b tavrınızdan ötürü daha kötü yorumlara maruz kalacaksınız.

bence seninle dalga gecmisler seni özledim diye arayan erkek 3 erkek oturmaz bi kere bence onlar senin icin iddiaya girmisler yazı mazeme olmussun hemen ayrıl hatta yazma bile direk engelle anlasın terbiyesiz cocuk
Aynn katılıyorum

Iliskin 1 ay once yeni bitmis 3 hafta once yeni biriyle baslamis.Yani haftasina baslamissin iliskiye sanirim.Bi soluklanaydin keske.Ruhsal yorgunluk olmadi mi hic ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…