- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Gonlum ayran demekkiBu kadar sinir olduysan neden o anda kalkıp gitmedin, hadi o an yapamadın kal geldi vs.
Baştan neden gidiyosun ki? 3 haftadır tanıdığın adam senı çok özlediyse izin gününde gelir senin yanına.Ben hala bile çok trafik olmadığı durumlarda nişanlıma sen bekle ben oraya geliyim bile demem.Nişanlınızdan ayrılır ayrılmaz bu ne ayran gönüllülük.
Bu benim hayatim benim gonlum haddini asma istersenOrtada ki tek terbiyesizlik senin ayran gönüllü olman bacım.
Oyle iste o anki psikolojiylehayır yani anladığım kadarıyla çekingen biride değilsin ki niye davet bekledin anlamadım :))
Gonlum ayran demekki
Ahlaksiz sensin yuru git esineTerbiyesizlesme ahlaksiz.
Ac kal sonrada aglanma Allahin kezbani.
Bn sana kotu bisey yazmadim laf sokup duruyosun.
O bermuda ask uclunde atarlansaydin terbiyesiz.
Bu son yazisim yazip yazip sinirimi bozma
Evet sakasina dedim. Gonlum ayran olsa 2 bucuk yil ayni kisiyle olmazdim. Bi anlik bosluguma geldi dedigim gibi pismanim herkes ustume gelip durmasin hafif kiz diyeDalga mı geçtiniz anlayamadım ama size tek tavsiyem bundan sonra hayatınıza girecek olan erkekler için gururunuzu önlerine sermeyin.Bırakın peşinizden koşsunlar
Evet mavi boncuk kimdeyse benim gonlum ondadir..Sende hepsine mavi bıncuk dağıtıyorsun
Yeni ayrılmışsın dur nefes al biraz
Ne kadae hızlısınız
Çocuğun yaptığı ne ılursa olsun çok kaba birsey.ben olsam bozardım herkesin yanında.
Şaka mi yapıyorsunuz ?Bazilariniz beni taniyo eski konularimdan eski nisanlimla ilgili hep sorunlu paylasimlarim vardi neyseki 1 ay once iliskimiz bitti uzun suredirde konu yazmadim zaten bittigi icin gayet iyiyim ask acisi yok her neyse arkadasim boynerde calisiyo erkek ama normal arkadasim 3 hafta evvel onun yanina ugradim yemek yemeye kardesim gibidir yanina 2 arkadasi daha geldi yemek molasina ama o 2 gelen birbirine dusmanlar. Her neyse ben kalktim eve gidiyorum arkadasim aradi bitanesi icin dediki seni cok begenmis konusmak istiyo ne yalan soyliyim bende onu cok begenmistim tamam dedim telefonla aradi falan daha sonra instagramdan diger yanimiza oturanda istek atti normal ayni masasa oturdum diye kabul ettim. Cok saf cocuk mesaj atti arkadas olarak konustum ama beni el ustunde tutuyo cok deger veriyodu bana hemen baglanmis. 2 yillik nisanlim bana bu sekilde deger vermemisti. Ama ben oburuyle konusuyodum ve bulustuk bana siir okudu teklif etti bende kabul ettim ve oburune dedimki beni aklindan cikar arkadas kalalim cok uzuldu ve gitti. Neyse 3 haftadir duzgun bi iliskimiz var dun 10 kere aradi avmye gel illa cok ozledim yemek saatimde gel diye gittim bende dediki sen biraz gez avmde ben seni yemek saatinde aricam aradi gel yemei katina diye. Gittim 3 erkek oturmus yemek yiyolar bende oturdum sevgilimin yanina size yemin ederim sormadi bile yermisin diye onumde yediler sok oldum bide diyolar ohh be dunya varmis falan sormadilar yermisin diye hadi benimki pislikmis anladimda o diger erkek neydi oyle ben dusmanima olsa sorarim. Onu gectim beni cagirip yuzume bakmadi 2 kelime konustu sonra hep onlarla gulustu amaci neydi ya neden yapti bunu bana avm evime 1 saat ac karnima gitmistim ac ac eve geldim bide en sevdigim yemegi yediler gozumun onunde eve gittim beni aradi acmadim neden acmiyosun yazdi bende soyledim bidaha rahatsiz etme dedim tamm dedi gece mesaj atti sana suprizim vardi diye defol yazdim hala ariyo butun gece aradi ama ben sildim artik gerci kendim hakettim keske oburune sans verseydim cok safti uzulmesini istemedim ama pismanim...sizce napmaliyim
ahahahahhhah konu sahibi şimdi kafayı yiyecekBen mi yanlış anladım?
Bunlardan birisi sizi tanıştıran
Diğeri sevgiliniz
Öbürü sizden hoşlanan bu 3 adam mı yemek yedilerde size vermediler?
Hayir oburu tanimiyorum magazadan baska calisan o hoslananla daha konusmadikBen mi yanlış anladım?
Bunlardan birisi sizi tanıştıran
Diğeri sevgiliniz
Öbürü sizden hoşlanan bu 3 adam mı yemek yedilerde size vermediler?
EvetŞaka mi yapıyorsunuz ?
Evet sakasina dedim. Gonlum ayran olsa 2 bucuk yil ayni kisiyle olmazdim. Bi anlik bosluguma geldi dedigim gibi pismanim herkes ustume gelip durmasin hafif kiz diye
Evet mavi boncuk kimdeyse benim gonlum ondadir..
Ahlaksiz sensin yuru git esine
Aynn katılıyorumbence seninle dalga gecmisler seni özledim diye arayan erkek 3 erkek oturmaz bi kere bence onlar senin icin iddiaya girmisler yazı mazeme olmussun hemen ayrıl hatta yazma bile direk engelle anlasın terbiyesiz cocuk
Ortada ki tek terbiyesizlik senin ayran gönüllü olman bacım.
Gonlum ayran demekki
Bu benim hayatim benim gonlum haddini asma istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?