• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni tuttuğumuz evde kalmak isteyen kaynana?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bayram ziyaretlerini de bayramları da sevmem valla beni bile gerdi bu durum. 😄 ama ben olsam aileme söylerim sizinle kalsınlar diye. Konu sahibi elektrik ve suyu açtırma sakın. Ya da gizli gizli ara eşyalar gelmesin
Aman sormayin valla ben de hic sevmem bayramlari. Virus var diye azicik rahat ettiydik simdi gene curcuna baslayacak ;)

Arkadaşlar aramızda eşya takıntıları olan manyak ruh hastaları var. Böyle ilk eşyayı ben açayım ,ben kullanayım,başka kimse ellemesin diyen deliler var mesela BEN 🤣 Ben açacağım arkadaş sapıkça zevk alıyorum bundan. Evime koltuk mu geldi ,önce ben oturacağım. Sınırını belirleyen kedi gibi yuvarlanacağım üstünde. Nevresim takımı paketi açacağım, ay ne güzel diye çıkaracağım,ay iğrenç kokuyor diye yıkacağım,ay mis gibi yumuşatıcı diye sereceğim 😊 Gelen mobilyaya önce ben bakacağım,yarım saat sonra hevesim geçer o zaman istersen parti ver üstünde. Çeşit çeşit okb var buda onlardan biri işte. O yüzden konu sahibinin yerinde olsam cinnet geçiririm ben.

nişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.
„Anne ben size xxx isimli Oteli tuttum orda kalin“ bukadar:))))

Arkadaşlar aramızda eşya takıntıları olan manyak ruh hastaları var. Böyle ilk eşyayı ben açayım ,ben kullanayım,başka kimse ellemesin diyen deliler var mesela BEN 🤣 Ben açacağım arkadaş sapıkça zevk alıyorum bundan. Evime koltuk mu geldi ,önce ben oturacağım. Sınırını belirleyen kedi gibi yuvarlanacağım üstünde. Nevresim takımı paketi açacağım, ay ne güzel diye çıkaracağım,ay iğrenç kokuyor diye yıkacağım,ay mis gibi yumuşatıcı diye sereceğim 😊 Gelen mobilyaya önce ben bakacağım,yarım saat sonra hevesim geçer o zaman istersen parti ver üstünde. Çeşit çeşit okb var buda onlardan biri işte. O yüzden konu sahibinin yerinde olsam cinnet geçiririm ben.

Bı an acaba ben mi yazdım diye düşündüm....

Boş eve hırsız gireceğine kalsınlar 2-3 kişi eşyalarının çalınıp götürülmesinden daha iyi

cok kararsiz kaldigim bir durum,
insan tabi otele para vereceklerine kalsinlar diye dusunuyor da,

bizim annelerimizde illa bir duzenleme, kendine gore ayarlama huylari oluyor,
ben benim evime gelip bir baskasi duzen kursun istemem, cok rahatsiz olurum.

O yuzden bilemedim gercekten.

Kalsinlar nolacak ki? Belki evi de yerlestirirler,temizlik yaparlar,sonucta yeni ev bir suru is vardir orada.

ya ben bunu hic sevmiyorum,
ogrenci evindeyken arkadasimin annesi gelir, bizim evde bahar temizligi yapardi,
sagolsun varolsun, sayesinde azicik insan evine benzerdi evimiz :KK70: ama ben hic hoslanmazdim bu durumdan, sinirden icim icimi yerdi, kadin da iyi niyetli biliyorum, o yuzden bir sey de diyemezdim.

nişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.
Antifan diyorum ben buna
Şeytan tüyü var bu kızda:KK70:
Daha neler tabiki olmaz

öyle değil o laf... 'güneş girmeyen eve doktor girer' derler. doğrusu bu benim bildiğim. :)

Ben bu soruya 10 sene önce kalmasınlar, gerekirse otel parasını cebimden vereyim derdim, ama şu an ev dururken neden başka yerde kalsınlar ki derim. sizden nezaketen de olsa müsade istedilerse hele, bence bir sorun yok. ne olacak sanki..kirlenenler temizlenir.. yeter ki ilişkiler zedelenmesin.

şu an kaldıgınız evde sizi rahatsız etmemek için orayı düşünmüşler bence.
rahatsız olunacak bi durum yok tam tersine incelik etmişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X