patlıcan kebabı güzel bır ödüllllah ahh olmaz mı hele ilk 65 e düşeyim patlıcan kebabı yiyeceğim ha bir de lays kaşık da gözüm kaldı bekliyorum 70 lerden aşağı inmeden yemeyeceğim..
teşekkür ederim canım bana kalsa şimdiye pes ederdim eşim sağolsun pes etmeme hiç izin vermediBenim mutlu olmam için zayıflamamı oda benim kadar istiyo
ben kek ve kurabiye sevmem canım o yüzden eşime onları yapıyorumama eşimde 3 aydır kızartma yiyemiyo sayemde
Benide alin araniza
Hosbulduk oncelikle kurallariniz neler ogrenebilir miyim :)hoş geldin aramıza :)
hosbulduk oncelikle kurallariniz neler ogrenebilir miyim :)
Valla iste evli barkliyimcanım önce bıze kendını tanıt sonra kuralları hep beraber karar vericez
Valla iste evli barkliyimyarismaya izmirden katiliyorum neysee :))
Ilkokul birden once citipiti bi kizdim sonrasi bu yasima kadar kilolu.bi donem verdim ama sonra yine aldim lise bitince bi sene evde durdum o aldirdi.anneminde eli masallah mukemmeldir.neyse diyetisyene gittim iki ay once 87 kiloydum 83e dustum biraktim.bi ogunde hem et hem sebze yemegi vardi tum gunum mutfakta geciodu bide ben bi yedigimi tekrar tekrar yemegi sevmem.iste kilo vrricem bide esimin ailesi elestiriyo kilomdan dolayi o yuzden canima tak etti.hem bende istiyorum artik o sebepten size katiliyim istedim.daha oncede bi kac topige yazdim byle ama ee diyeti saliverince yazmaya yuzum kalmadi.sizden ricam sesim cikmadiginda beni durtmeniz
Bu kez o zahmeti cekmeye hazir hissediorumm kendimi.sessim cikmadiginda beni durtmnizi neden istiyorum sytana uymiym diyesalmayacağız arkadaşım yılbaşında hepimiz süper olacağız.. tabiki bu yol çok zahmetli ama zahmetsiz de bişey olmuyor ki
merve , bizim iş yerinde zeytin yağlı pırasa varmış bugün de tühhh vallahi, bende öğleden sonra izin aldım annemle çarşıya çıkıcaz.
valla iste evli barkliyim :d yarismaya izmirden katiliyorum :d neysee :))
ılkokul birden once citipiti bi kizdim sonrasi bu yasima kadar kilolu.bi donem verdim ama sonra yine aldim lise bitince bi sene evde durdum o aldirdi.anneminde eli masallah mukemmeldir.neyse diyetisyene gittim iki ay once 87 kiloydum 83e dustum biraktim.bi ogunde hem et hem sebze yemegi vardi tum gunum mutfakta geciodu bide ben bi yedigimi tekrar tekrar yemegi sevmem.iste kilo vrricem bide esimin ailesi elestiriyo kilomdan dolayi o yuzden canima tak etti.hem bende istiyorum artik o sebepten size katiliyim istedim.daha oncede bi kac topige yazdim byle ama ee diyeti saliverince yazmaya yuzum kalmadi.sizden ricam sesim cikmadiginda beni durtmeniz :d
noninonicim cubuk tarcinli cay ise yariyo canim sagol seker istegini kesiyo. Oglumla arkadasa gidecem gitmeden ogle yemegimi yerim. Zaten dedim arkadasa bisey hazirlama sakin diyetteyim.. Kahvaltiyi on gibi yaptigim icin arada bisey yok sadece tarcinli yesil cay...
Ogle yemegide
bir kepce tuzsuz mercimek corba 2 tane izgara kofte ve bir dilim ekmek ve ayran.. Ekmek olmazsa 1 saat sonra hemen acikiyorum ama ekmek yersem 3 saat tok kaliyorum ve diger ogune saldirmiyorum iste boyle kizlar opuyorum sizi anca aksam girerim bys
patlıcan kebabı güzel bır ödüllll
benım eşimde destekçi :) ama dalga geçmesınden nefret edıyorum ee tabı bıktı adam bır başla bır bırak güveni kalmadı sanırım bana
kızlar ben zayıflamaya başladım ya eşimin kilosuna takılıyorum :) dün gece sen baya aldın canım ya napsak ki diyorum o da spora yanaşmayan adam demesin mi ya bende spora mı gitsem diye , keşke gitse çok istiyorum biz kadınlar hayatımız boyunca bir diyet kargaşası içindeyiz yesek bile rejime başlıcam deriz hep ama erkeklerde bu yok , bir aldılar mı o kilo yaşla birlikte gidiyor , kayınpederimde eşimin ailesinde şeker de var yani ilerde korkuyorum kilodan , inş eşimde verir 100 kiloya çıktı kendisi de evlenirken 80 kilo adam benim sayemde 100 kilo utandım vallahi, bizim bir akraba evlendi eşiyle birbirlerini sürekli frenliyorlar yeemkte canım çok yedin sanki dikkat et istersen demeye başlıyorlar birisi abartınca..
bu arada kızartma ben evlendiğimden beri evde asla yapmam, hep zeytin yağı kullanırım 5 litrelik yağ bize 6 -7 ay gidiyor .. bende tefal actifry var biraz elektirik harcıyor ama 1 kaşık yağla kızartmaya bile doyuyorsunuz inanın .
Seni sevdiğinden takılıyordur
Valla iste evli barkliyimyarismaya izmirden katiliyorum neysee :))
Ilkokul birden once citipiti bi kizdim sonrasi bu yasima kadar kilolu.bi donem verdim ama sonra yine aldim lise bitince bi sene evde durdum o aldirdi.anneminde eli masallah mukemmeldir.neyse diyetisyene gittim iki ay once 87 kiloydum 83e dustum biraktim.bi ogunde hem et hem sebze yemegi vardi tum gunum mutfakta geciodu bide ben bi yedigimi tekrar tekrar yemegi sevmem.iste kilo vrricem bide esimin ailesi elestiriyo kilomdan dolayi o yuzden canima tak etti.hem bende istiyorum artik o sebepten size katiliyim istedim.daha oncede bi kac topige yazdim byle ama ee diyeti saliverince yazmaya yuzum kalmadi.sizden ricam sesim cikmadiginda beni durtmeniz
hoşgeldin aramıza canım bende izmirde oturuyorum canım bende 1 senede 35 kilo aldım evlendiğimde 78 civarındaydım canım ve benim eşimin ailesi bana kilolu olduğum için çok hakaret etti eşim buna hiç izin vermedi o yüzden şimdi görüşmüyoruz sene çok iyi anlıyorum diyebilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?