Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

kızlar akşam az yiyoruz anlaştık .. gerçekten de eşlerimizi şaşırtalım eşim tutturmuş sen yapamazsın 2 haftaya bozarsın dıye ama verdim valla 5-6 kilo .. aa özgüvenimi kıracak bak sen kendisi de kilo almış ya vericez diye ödü kopuyo kocacımın :))

benim herifte öyle beni taktığı yok dur hele öyle bir taktıyı noktaya getiririm ki ben adamı....
kendilerinden utanıcaklar merak etme sen az zaman hele
bence elimizden ne geliyorsa topluca birleşip yapalım
denemediğimiz hiç birşey kalmasın bence

evet canım kesinlikle almalısınız çok guzel hele zamanınız varsa super yapılıyor. ben nesfit ballı bademli alıyorum onunla 2 faklı cd aldım yapıstırıyorlar nesfit poşetine..

ben nesfit yerine dukanın tavsiye ettiği yulaf lifi yiyorum yogurta karıştırıp
akşam gidicem markete bakarım varsa alırım karşılıklı oynarız artık

Bayanlar spordan kımse bahsetmıyor farkındamısınız azçok yaptığımız sporları içtiğimiz su miktarı merak edıyorummm :)

canım ben 3 aydır her akşam yatmadan önce bizim burda bi park var orda 3 tur yürüyoruz bi tur birbuçuk km faln sonra bide zayıflama aletlerinde 15 dk hareket ediyorum canım 3 haftadır havalar bozdu diye aksadı biraz ama devam edeceğim yine kaldığım yerden

Son düzenleme:

canım bence sen o böreklerden tatlılardan fln biran evel kurtul

Kizlarrr benide unutmayinn:)) bende kendimden kisaca bahsedeyim 32yasindayim 11yasinda kizim 6yasinda oglum ogluma 90kiloyla hamile kaldim 105falandim doguma gittigim fazlasida olabilir oglum 1yasindayken ben hala 95-100 arasiydim 48beden giyiyodum 3xl dar geliyodu ama simdi cok sukur 65im aslinda hedefim 80 falandi sonra 70 de kalcam dedim 65 e indim simdide 60 olayim diyom sanirim pisikolojim bozuldu kendimi hala kilolu goruyom kimse taniyamiyo ama ben hala begenmiyorum bole tuhaf hisler icindeyim

Göztepedeyim ben nereden gelin geldin...??

Akşam ne yiyelim yahu :44:

tire den canım okul biter bitmez evlendim 1 senede 35 kilo aldım 15 ini verdim şükür 35 kilo daha versem hiç fena olmaz
ben akşam yemeği için taze fasülye yaptım yumurtalı olanını

ne güzel kilo vermişsin canım ne kadar sürede 60 kiloya indin canım neler yaptın nedir senin sırrın

bugün birisi zayıfladığımı söyledi bana demek ki faydası oluyor...ALLAH emeklerimizi zayi etmez

insanın çok hoşuna gıdıyor zzayıflamışsın demeleri dimiiiii

çok guzel bır spor duzenın varmış bravoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…