yemeyin bencede tutalım agzımızı 38-40 beden olucaz yanımızdaki adamlar vuuuu benim hatunuma bak diycekler
kiloluyuz die ezik ezik olmucaz her istediğimizi giyebilcez özgüven gelicek biraz üzerimize
nefsit bu aymı vermiş oryantel cd sini ayyy tam benlikkkkkk
evet canım kesinlikle almalısınız çok guzel hele zamanınız varsa super yapılıyor. ben nesfit ballı bademli alıyorum onunla 2 faklı cd aldım yapıstırıyorlar nesfit poşetine..
ben senın avatarını görünce hep tebessum edıyorum,çok guzel avatarın
Bayanlar spordan kımse bahsetmıyor farkındamısınız azçok yaptığımız sporları içtiğimiz su miktarı merak edıyorummm :)
asin beni(( en iyisi ben aksam bi elma yiyip yatim bide dolaptaki borekleri tatlilari kurabiyeleri komsulara dagitiyim bi dahada mutfaga pasta borek icin girmiycm gelenede kahve ve meyve ikram ederim nasil:) hem oglumda kilo aliyo benim hamur isi sevdam yuzunden birde ders calisiyorum kpss ye bunu bahane eder misafir kabul etmem hos misafiride coook severim ama
1985 izmir... kilo cizelgemde aşşağıda zatenpatır patır dökülücez bu kiloları arkadaşlar stres yok...
Menüm...
Öğle: tavuklu salata
ara:3 kuru kayısı.
bugün birisi zayıfladığımı söyledi bana demek ki faydası oluyor...ALLAH emeklerimizi zayi etmez
sende mi izmir de oturuyorsun canım bende
aaa çok sevindim hemşeriyiz ha
neresindesin
buca da oturuyorum canım daha önce izmirin uzak bi ilçesinde oturuyordum evlenince bucaya geldim canım sen nerde oturuyorsun
Göztepedeyim ben nereden gelin geldin...??
Akşam ne yiyelim yahu :44:
Kizlarrr benide unutmayinn:)) bende kendimden kisaca bahsedeyim 32yasindayim 11yasinda kizim 6yasinda oglum ogluma 90kiloyla hamile kaldim 105falandim doguma gittigim fazlasida olabilir oglum 1yasindayken ben hala 95-100 arasiydim 48beden giyiyodum 3xl dar geliyodu ama simdi cok sukur 65im aslinda hedefim 80 falandi sonra 70 de kalcam dedim 65 e indim simdide 60 olayim diyom sanirim pisikolojim bozuldu kendimi hala kilolu goruyom kimse taniyamiyo ama ben hala begenmiyorum bole tuhaf hisler icindeyim
bugün birisi zayıfladığımı söyledi bana demek ki faydası oluyor...ALLAH emeklerimizi zayi etmez
canım ben 3 aydır her akşam yatmadan önce bizim burda bi park var orda 3 tur yürüyoruz bi tur birbuçuk km faln sonra bide zayıflama aletlerinde 15 dk hareket ediyorum canım 3 haftadır havalar bozdu diye aksadı biraz ama devam edeceğim yine kaldığım yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?