Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

Su sart zorlada olsa ic canimmm leslie bende yapiyorum cok guzwllll

Mekik cek evde leslie yap ama hic sporsuz olmazzz

Arkadas dediğin gaza getirirrrrr
leslie yi bende merak ediyorum oglum uyuyunca bakim artik

benim esimde inanmiyodu ama bayramdan once 70i gorunce cok sevindi hos bayramda 71.9 oldukda ama 60 olacam gelinligimi giyecem yilbasina:)))))
canım bence sen o böreklerden tatlılardan fln biran evel kurtul
kurtuldum canim artik esime dedim 2014 e kadar borek tatli yok diye. diyo bizim gunahimiz ne:)))

aksam menu(((
bir adet elma
cubuk tarcinli yesil caydi(((
simdi cok aciktim yaa bari birz leblebi atayim agzima pazartesiye hafifleyelim demi

aksam menu(((
bir adet elma
cubuk tarcinli yesil caydi(((
simdi cok aciktim yaa bari birz leblebi atayim agzima pazartesiye hafifleyelim demi

oo maşallah süper :) benim annemler bayramda bana gelmişlerdi ayy eve geldik istanbul bir trafik zaten mafolduk serviste, annem bir yemekler yapmış. ben mercimek corbası içtim zeytin yağlı patlıcandan 2-3 catal aldım bir de 2 kasık bulgur pilavıyla 1 kasık et yedim ..
birazdan lesli yapacağım inş..

insanın çok hoşuna gıdıyor zzayıflamışsın demeleri dimiiiii

çok guzel bır spor duzenın varmış bravoooo

evet çok güzel bir şey...

spora gelince tabiki önemli olmazsa olmaz...hayatımızda hep olmalı..

ben hep yürüyen bir insanım hiç olmasa 30 dakika mutlaka yürürüm..

eleptik bisiklet yapıyorum bazen 20 bazen 30 dakika

iki günde bir leslie'nin derslerini yapıyorum 3 miles genellikle öyle işte spor hayat tarzımız olmalı

ben nesfit yerine dukanın tavsiye ettiği yulaf lifi yiyorum yogurta karıştırıp
akşam gidicem markete bakarım varsa alırım karşılıklı oynarız artık

yulaf lifi de alacağım canım ama bir keresinde aldım cok fazla yıyemedimkavanozda kalmış boceklendi attım daha da almadım ..zaten istanbulda nemden birşey kalmıyor.

Dünkü menüm

sabah :1 dlm kepek ekmeği,1 dlm peynir,1 ceviz
ara:1 sade kahve
öğlen:4 köfte,salata,yoğurt
ara:1mandalına
akşam:1 tabak nohut yemeği,salata

Pazartesi tartı gününü çok merak edıyorum bakalım kaç kg cıkıcamm şu anda nçok azimliyim inş hiç kırılmaz azimim

maşallah bu topik baya hareketli.inşallah herkes istediği kiloya tezzamanda kavuşur.bende pazartesiden beri dikkat ediyorum.2 kiloya yakın gitmiş 3 günde tartım bozulmadıysa.inşallah bu sefer bende bırakmayacam.1 hafta diyet 3 hafta yatış olmasın kızlar.gaza devam...

topık arkdaşlarımın dıye bırakıcağına ınanmıyorum hep beraber ideal kılolarımıza ulasıcazzzz

Pazartesi tartı gününü çok merak edıyorum bakalım kaç kg cıkıcamm şu anda nçok azimliyim inş hiç kırılmaz azimim

Mervecim bende merak ediyorum , önümüzdeki hafta regl olacağım o yüzden vucudum da acayip şişti hatta kilo aldım hissediyorum moralim bozuldu.. dün akşam hafta içi spor yapamıyorum diye lesli ile 2 mil yaptım .. bakalım bugun iş yerinden erken kaçabilirsem tabi bir de yağmur yağmazsa İstanbulda , eve yürüyerek gideceğim.

bende sabah nesfit yedim şimdi iş yerinde çay içiyorum :)
bugünlük maratonda başladı bakalım ne kadar tutabileceğiz kendimizi.

bence kendını tutabılırsın,istediğin kıloya ulaştıgını düşün hatta ödül koy kendıne ıstedıgın kıloya ulaşınca ödüllendir kendini

bence kendını tutabılırsın,istediğin kıloya ulaştıgını düşün hatta ödül koy kendıne ıstedıgın kıloya ulaşınca ödüllendir kendini

ah ahh olmaz mı hele ilk 65 e düşeyim patlıcan kebabı yiyeceğim ha bir de lays kaşık da gözüm kaldı bekliyorum 70 lerden aşağı inmeden yemeyeceğim..

ben kek ve kurabiye sevmem canım o yüzden eşime onları yapıyorum ama eşimde 3 aydır kızartma yiyemiyo sayemde

insanın çok hoşuna gıdıyor zzayıflamışsın demeleri dimiiiii

çok guzel bır spor duzenın varmış bravoooo

teşekkür ederim canım bana kalsa şimdiye pes ederdim eşim sağolsun pes etmeme hiç izin vermedi benim mutlu olmam için zayıflamamı oda benim kadar istiyo

gunaydin kizlar bugun on gibi yapabildim kahvaltiyi hic bu kadar gec kalmazdik ama oglum cok ugrastirdi esimde yemeden cikti...
kahvaltim
2 dilim kepek ekmegi
2 yemek kasigi lor peynir
domates biber
bir iki catal recel bal

aksamdan ac yatinca boyle frenledim kendimi ara ogun yapmam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…