leslie yi bende merak ediyorum oglum uyuyunca bakim artikSu sart zorlada olsa ic canimmm leslie bende yapiyorum cok guzwllll
Mekik cek evde leslie yap ama hic sporsuz olmazzz
Arkadas dediğin gaza getirirrrrr
benim esimde inanmiyodu ama bayramdan once 70i gorunce cok sevindi hos bayramda 71.9 oldukda ama 60 olacam gelinligimi giyecem yilbasina:)))))kızlar akşam az yiyoruz anlaştık .. gerçekten de eşlerimizi şaşırtalım eşim tutturmuş sen yapamazsın 2 haftaya bozarsın dıye ama verdim valla 5-6 kilo .. aa özgüvenimi kıracak bak sen kendisi de kilo almış ya vericez diye ödü kopuyo kocacımın :))
kurtuldum canim artik esime dedim 2014 e kadar borek tatli yok diye. diyo bizim gunahimiz ne:)))canım bence sen o böreklerden tatlılardan fln biran evel kurtul
aksam menu(((
bir adet elma
cubuk tarcinli yesil caydi(((
simdi cok aciktim yaa bari birz leblebi atayim agzima pazartesiye hafifleyelim demi
insanın çok hoşuna gıdıyor zzayıflamışsın demeleri dimiiiii
çok guzel bır spor duzenın varmış bravoooo
ben nesfit yerine dukanın tavsiye ettiği yulaf lifi yiyorum yogurta karıştırıp
akşam gidicem markete bakarım varsa alırım karşılıklı oynarız artık
yulaf lifi de alacağım canım ama bir keresinde aldım cok fazla yıyemedimkavanozda kalmış boceklendi attımdaha da almadım ..zaten istanbulda nemden birşey kalmıyor.
yulaf lifi de alacağım canım ama bir keresinde aldım cok fazla yıyemedimkavanozda kalmış boceklendi attımdaha da almadım ..zaten istanbulda nemden birşey kalmıyor.
maşallah bu topik baya hareketli.inşallah herkes istediği kiloya tezzamanda kavuşur.bende pazartesiden beri dikkat ediyorum.2 kiloya yakın gitmiş 3 günde tartım bozulmadıysa.inşallah bu sefer bende bırakmayacam.1 hafta diyet 3 hafta yatış olmasın kızlar.gaza devam...
Pazartesi tartı gününü çok merak edıyorum bakalım kaç kg cıkıcamm şu anda nçok azimliyim inş hiç kırılmaz azimim
mervecim bende merak ediyorum , önümüzdeki hafta regl olacağım o yüzden vucudum da acayip şişti hatta kilo aldım hissediyorum moralim bozuldu.. Dün akşam hafta içi spor yapamıyorum diye lesli ile 2 mil yaptım .. Bakalım bugun iş yerinden erken kaçabilirsem tabi bir de yağmur yağmazsa istanbulda , eve yürüyerek gideceğim.
Bende sabah nesfit yedim şimdi iş yerinde çay içiyorum :)
bugünlük maratonda başladı bakalım ne kadar tutabileceğiz kendimizi.
bence kendını tutabılırsın,istediğin kıloya ulaştıgını düşün hatta ödül koy kendıne ıstedıgın kıloya ulaşınca ödüllendir kendini
leslie yi bende merak ediyorum oglum uyuyunca bakim artik
benim esimde inanmiyodu ama bayramdan once 70i gorunce cok sevindi hos bayramda 71.9 oldukda ama 60 olacam gelinligimi giyecem yilbasina:)))))
kurtuldum canim artik esime dedim 2014 e kadar borek tatli yok diye. diyo bizim gunahimiz ne:)))
insanın çok hoşuna gıdıyor zzayıflamışsın demeleri dimiiiii
çok guzel bır spor duzenın varmış bravoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?