kızlar bu arada sorun olmayacaksa gerçek isimlerinizi söyleseniz tabi isterseniz çünkü bazılarınız takma isimlerini söylemek zor oluyo
incecik çık karşılarına onlara kapak olsunnn
benım gerçek ismim zaten :) bende sevmıyorum takma ısmlerı kullanmayı tabıykı soylemek ıstemeynlerede saygı duyarım
Hakaret yokta,elestiri var ve kendimden tiksinmeme neden oluyor bu durumdahoşgeldin aramıza canım bende izmirde oturuyorum... canım ben 1 senede 35 kilo aldım evlendiğimde 78 civarındaydım ve benim eşimin ailesi bana kilolu olduğum için çok hakaret etti beni ilk gördüklerinde 78 kiloyken bile sevmediler beni sadece kilolu olmam bunun sebebi beni kırmaya çalıştılar çok eşim buna hiç izin vermedi o yüzden şimdi görüşmüyoruz eşimin ailesiyle yani seni çok iyi anlıyorum diyebilir canım
sen zayıflada onlar seni görmesede olur kendılerı yaptıklarından utansınlarbana söylediklerini duysan inan bakma onların yüzüne bidaha dersin canım ama onlar beni zayıflayınca görsünler ama zayıflasam bile bir daha görüşmeyi düşünmüyorum kendileriyle canım
aynen canım ben sana bursalıDiyom benim ismim sibel
83 kiloyum.boyum 168. 65 kilo olmak istiyorum. Yasimda 24 :)adın neydı canım ya sana nonınonı demek zor gelıyor bana:) kolay ızın alabılıyorsun sanırım işyerınden ben çarşı için asla izin alamazdım sanırım
canım şimdi sen 87 kılomusun 83 müayrıca boyun kaç,kaç yaşındasın,hedefledıgın kılo nedır bunlarrı almam lazım
83 kiloyum.boyum 168. 65 kilo olmak istiyorum. Yasimda 24 :)
sen zayıflada onlar seni görmesede olur kendılerı yaptıklarından utansınlar
sibelcim sen bızım gruba katılıcakmısın pazartesı tartı gunumuz lıstede yazayımmı adını
Hakaret yokta,elestiri var ve kendimden tiksinmeme neden oluyor bu durumda
öncelikle yalnız olmadığınızı bilin..bende dikiş tutturamayanlardanım bir veripbir alıyorum irademçok zayıf..yani şu sıralar öyle nedense adapte edemiyorum kendimi...beynim çok dolu belki ondandır:)neyse sana tavsiyem mutlaka ama mutlaka endokrin uzmanına görün muhtemelen insülin direncin vardır.bunun için sana ilaç vericek ve diyetisyene yönlendirecek o diyet sana zor gelicekse mutlaka karatayı oku ama ilaçını düzenli kullan inanılmaz etkili çünkü hatta biara popüler olmuşlardı insülin direnci olmayanlarda zayıflamak için kullanmışlar diye okudum çok yanlış ama bizler yağ bağladığımız için gün boyu bişey yemesekde kilo veremediğimiz için insülin direnci gelişiyor.ayrıca troitlerinede mutlaka baktır yavaş çalışıyorlarsa neyaparsan yap kilo vremessinben diyetisyenlere pek itimat etmiyorum şahsi fikrim.hele canan karatayı okuduktan sonra tonlarca boşa para vermene gerek yok ama diyetisyen motive ediyor dersen ona vereceğin parayı psikolojik danışmana ver o daha iyi motive eder..başarılar
evet canım katılırım yaz canım
hepinize merhabaaa
Beni de alin araniza ancak cok fazla aktif yazisamam bunu bastan soyliyeyim..9.5 aylik bi oglum 4 yasinda bi kizim var cunku..calisiyorum ama oglumdan dolayi ucretsiz izindeyim..kendimden bahsedeyim
Ilk hamileligime kadar hayatimda gordugum en fazla kilo 56 idi o kiloyla da hamile kaldim.boyum 166 cm. Universite yillarimda yaklasik 48-49 kg iken 59 cm bel olcum vardi.herkesin donup bi daha baktigi biriydimOvunmeyi hic sevmem ama durumun vahimligini gorun diye yaziyorum Kizimda tam 24 kg alarak 80 le doguma gittim. Pko lu oldugumu ogrendim (kilo vermemin daha zor oldugunu soyledi doktorum) ama hamileliklerimde hic bir tedavi uygulanmadi..sonra 64 kg a kadar dustum..66 ile ogluma hamile kaldim 22 kg alarak 88 kg ile doguma girdim. Ikisi de sezeryan..sutum olsun diye yedim de yedim sacma biliyorum..tatliya zaafim var.dogum sonrasi kilo aldim hatta Suan 81 kiloyum..aynaya bakmak istemiyorum ama en kotusu de ilk dogumumdan sonraki hirsim yok sanki. Alistim gibi bu kiloya. Pek caba sarf etmiyorum cunku. Az once nutella kasikladim. Hic bir kiyafetim olmuyor. Cogu 36 beden kendimi koca bi fil gibi hissediyorum. Emziriyorum hala..ama sonucta bebegim ek gida da aldigi icin eskisi gibi aman sutum olsun derdim yok. En az 1 yasina kadar emziricem zaten..ctesi bi aksilik olmazsa spora basliyorum. Haftanin 3 gunu 1 er saat gitmeyi dusunuyorum..eski tanidiklardan goren tanimiyor beni gercekten ama...ocakta oglumun dogum gunu var. Bari 68 i gorsem diye dusunuyorum ama nasil?
tamam canım teşekkurler :)
kızlar bu arada 9 kişi oluyoruz 10 kişi olunca artık almayalım listeye çünkü hepimizin kılolarını takıp etmekte zorlanırım
yarışmamızın kurallarını hafta sonu paylaşıcammmmmmm
bence de 10 kişi yeter takibi zor olur fazlasının
aynen canım ama sıkma canını hiç izmir de nerde oturuyorsun canım
Bugunkı yedıklerım
sabah
1dlm kepek ekmeği,1dlm peynır
yarım domates
ara:
şekersiz nescafe
öğlen:
1 kepçe taze fasulye,4 yemek kaşığı yoğurt ikisini karıştırdım salata gibi yedım
ara:
1 küçük elma,1 cevız
Olur olur.emzirme feci kilo verdiriyor.benim bi arkadasim dehset srkilde verdi kilo herseyi yemrli azar azaröncelikle hoşgeldin dıyorum bebeğin daha küçük dıyet yapman uygun olurmu bilemem:44: Ama sen yınede hoş geldın aramıza senın 2 tane cocugun var bende hıç yokken bu kıloda oldugum için dahada üzüldüm ayrıyetten hırslandım
ben bellı bırkaç kural yazıcam mesela pazartesı kılo bıldırımını engeç 11 kadar bıldırmek gıbı o kurallara uyarsan senıde seve seve aramızda ağarlamaktan mutluluk duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?