Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

kızlar bu arada sorun olmayacaksa gerçek isimlerinizi söyleseniz tabi isterseniz çünkü bazılarınız takma isimlerini söylemek zor oluyo

kızlar bu arada sorun olmayacaksa gerçek isimlerinizi söyleseniz tabi isterseniz çünkü bazılarınız takma isimlerini söylemek zor oluyo

benım gerçek ismim zaten :) bende sevmıyorum takma ısmlerı kullanmayı tabıykı soylemek ıstemeynlerede saygı duyarım

incecik çık karşılarına onlara kapak olsunnn

bana söylediklerini duysan inan bakma onların yüzüne bidaha dersin canım ama onlar beni zayıflayınca görsünler ama zayıflasam bile bir daha görüşmeyi düşünmüyorum kendileriyle canım

Hakaret yokta,elestiri var ve kendimden tiksinmeme neden oluyor bu durumda

bana söylediklerini duysan inan bakma onların yüzüne bidaha dersin canım ama onlar beni zayıflayınca görsünler ama zayıflasam bile bir daha görüşmeyi düşünmüyorum kendileriyle canım
sen zayıflada onlar seni görmesede olur kendılerı yaptıklarından utansınlar
aynen canım ben sana bursalı Diyom benim ismim sibel

sibelcim sen bızım gruba katılıcakmısın pazartesı tartı gunumuz lıstede yazayımmı adını

83 kiloyum.boyum 168. 65 kilo olmak istiyorum. Yasimda 24 :)

83 kiloyum.boyum 168. 65 kilo olmak istiyorum. Yasimda 24 :)

tamam canım teşekkurler :)
kızlar bu arada 9 kişi oluyoruz 10 kişi olunca artık almayalım listeye çünkü hepimizin kılolarını takıp etmekte zorlanırım

yarışmamızın kurallarını hafta sonu paylaşıcammmmmmm

hepinize merhabaaa
beni de alin araniza ancak cok fazla aktif yazisamam bunu bastan soyliyeyim..9.5 aylik bi oglum 4 yasinda bi kizim var cunku..calisiyorum ama oglumdan dolayi ucretsiz izindeyim..kendimden bahsedeyim

ilk hamileligime kadar hayatimda gordugum en fazla kilo 56 idi o kiloyla da hamile kaldim.boyum 166 cm. universite yillarimda yaklasik 48-49 kg iken 59 cm bel olcum vardi.herkesin donup bi daha baktigi biriydim ovunmeyi hic sevmem ama durumun vahimligini gorun diye yaziyorum kizimda tam 24 kg alarak 80 le doguma gittim. pko lu oldugumu ogrendim (kilo vermemin daha zor oldugunu soyledi doktorum) ama hamileliklerimde hic bir tedavi uygulanmadi..sonra 64 kg a kadar dustum..66 ile ogluma hamile kaldim 22 kg alarak 88 kg ile doguma girdim. ikisi de sezeryan..sutum olsun diye yedim de yedim sacma biliyorum..tatliya zaafim var.dogum sonrasi kilo aldim hatta suan 81 kiloyum..aynaya bakmak istemiyorum ama en kotusu de ilk dogumumdan sonraki hirsim yok sanki. alistim gibi bu kiloya. pek caba sarf etmiyorum cunku. az once nutella kasikladim. hic bir kiyafetim olmuyor. cogu 36 beden kendimi koca bi fil gibi hissediyorum. emziriyorum hala..ama sonucta bebegim ek gida da aldigi icin eskisi gibi aman sutum olsun derdim yok. en az 1 yasina kadar emziricem zaten..ctesi bi aksilik olmazsa spora basliyorum. haftanin 3 gunu 1 er saat gitmeyi dusunuyorum..eski tanidiklardan goren tanimiyor beni gercekten ama...ocakta oglumun dogum gunu var. bari 68 i gorsem diye dusunuyorum ama nasil?

öncelikle yalnız olmadığınızı bilin..bende dikiş tutturamayanlardanım bir veripbir alıyorum irademçok zayıf..yani şu sıralar öyle nedense adapte edemiyorum kendimi...beynim çok dolu belki ondandır:)neyse sana tavsiyem mutlaka ama mutlaka endokrin uzmanına görün muhtemelen insülin direncin vardır.bunun için sana ilaç vericek ve diyetisyene yönlendirecek o diyet sana zor gelicekse mutlaka karatayı oku ama ilaçını düzenli kullan inanılmaz etkili çünkü hatta biara popüler olmuşlardı insülin direnci olmayanlarda zayıflamak için kullanmışlar diye okudum çok yanlış ama bizler yağ bağladığımız için gün boyu bişey yemesekde kilo veremediğimiz için insülin direnci gelişiyor.ayrıca troitlerinede mutlaka baktır yavaş çalışıyorlarsa neyaparsan yap kilo vremessin ben diyetisyenlere pek itimat etmiyorum şahsi fikrim.hele canan karatayı okuduktan sonra tonlarca boşa para vermene gerek yok ama diyetisyen motive ediyor dersen ona vereceğin parayı psikolojik danışmana ver o daha iyi motive eder..başarılar

eve insulin direncimin buyuk ihtimal oldugunu dusunerek jinekologum emzirme bitince kullanmam icin bana bi ilac yazdi. kilo vermende yardimci olur dedi. troitlerimde sorun yoktu. ya ben oyle bir seye bagli diyet yapamam ki. cocuklardan cogu zaman ayakya yedigim de oluyo. herseyden yiyp ama porsiyon kucultup tatliyi bayaa kisip kilo vermek istiyorum

evet canım katılırım yaz canım

öncelikle hoşgeldin dıyorum bebeğin daha küçük dıyet yapman uygun olurmu bilemem:44: Ama sen yınede hoş geldın aramıza senın 2 tane cocugun var bende hıç yokken bu kıloda oldugum için dahada üzüldüm ayrıyetten hırslandım
ben bellı bırkaç kural yazıcam mesela pazartesı kılo bıldırımını engeç 11 kadar bıldırmek gıbı o kurallara uyarsan senıde seve seve aramızda ağarlamaktan mutluluk duyarız

Bugunkı yedıklerım

sabah
1dlm kepek ekmeği,1dlm peynır
yarım domates

ara:
şekersiz nescafe

öğlen:
1 kepçe taze fasulye,4 yemek kaşığı yoğurt ikisini karıştırdım salata gibi yedım

ara:
1 küçük elma,1 cevız

Olur olur.emzirme feci kilo verdiriyor.benim bi arkadasim dehset srkilde verdi kilo herseyi yemrli azar azar

slm kızlar, tüm öğleden sonra emin önünde mahmutpaşa tahta kale dolaş durduk annemle, yarım simit yedim ayakta eve gelirken kucuk kavrulmus lokumlardan aldık bir kaç tane attım ağzıma. akşam gelince o kadar yorulmuştum ki 6 saat ayakta kaldığımdan mıdır nedir resmen mutfaga saldırdım corba ıctım 2-3 kasık menemen yedim, 2-3 kasık zeytın yaglı patlıcan yedim, bir de bulgur pılabından 1 kepçe yedim offff baya yedim aslında napsam ben ama şunu anladım ki öğün atlayınca gercekten de diğer öğünde insan kendii tutamıyor, siz siz olun öğününüzü ara öğününüzü kaçırmayın...

bu arada benim adım derya.
iş yerinden izin alma olayım şöyle oldu bayramlarda seyranlarda bu sene izin almadığım için bu bayram memleketten ailemin geldiğini şef biliyor bu hafta sonu döneceklerdi bu yuzden bugun öğleden sonra izin kullanacağım deyince tamam dedi ALLAHTAN acil bir iş çıkmadı da kaçabildim..

kızlar cok yorulmusum tum gun normalde oturuyorum ya iş yerinde bir halimi görseniz temiz havamıdır nedir çarptı beni yanaklar kıp kırmızı size bile uzanarak yazıyorum şu an :)

ama mutsuzum cok yedim acaba 9 gıbı accık gucum olur mu ki lesli yapsam en azından 200-300 kalori atarım da metabolizmama çalışır..

arada bir beni frenleyin kızlar yaaa zayıflamamız lazım bugun bir elbiseer gordum resmen elbiseye hasretim ya kapkalın bir belim oldu hiç bişey yakışmıyor öğlede onları gorunce yemeedim ama akşam eve gelince unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…