Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

mrb kizlar oncelikle aksam menumu yazayim
bir kepce corba
haslanmis karnibahar ve 2 kasik yogurt bir dilim ekmek
aksam yemiyordum ekmegi ama oldu iste
ikindi arasindada arkadasim kisir yapmis yagsiz tuzsuz kisir ve bitane kurabiye..

mrb kizlar oncelikle aksam menumu yazayim
bir kepce corba
haslanmis karnibahar ve 2 kasik yogurt bir dilim ekmek
aksam yemiyordum ekmegi ama oldu iste
ikindi arasindada arkadasim kisir yapmis yagsiz tuzsuz kisir ve bitane kurabiye..

hadi kısırı yedın barı kurabıyeyı yemeseydınn

günaydın kızlar, işte miaafirlik böyle birşey hele bir de sadece sen davetliysen ev sahibi hepsini yemeni bekliyor diyetteyken ya bir süre misafire gidip gelmicen yada gidince tam tahıllı yağsız kekini yapıp sen götüreceksin , onu da teşvik edeceksin :)

valla bu hafta yediklerim bana da fazla geldi, bu akşam ve hafta sonu ciddi spor yapmam lazım ..

ahh deryacım bılıyorum mısafırlıge gıttığınde çok ısrar oluyor ama orda başlıyor ırade bende konuşuyorum ama bakalım yarın mısafırler gelınce ne yapıcam benn

isim yaş başlangıç kg
merve 28 80
duman 28 71,9
hulya32 81
noninoni 27 71
rehbermelek 87
tombık 27 74
masumyüzlü 28 88
minikiks 24 83
seylagazi 81
haylazz

haylaz senin yaşın ve kılonnn,,ve yaşı eksık olanlarrrr bildirim yapın lütfennn

excel de hazırladıgım tabloyu yayınlayamıyorum ne yazıkkı sistem geçersiz dosya dıyor

canım yaşım 23 kilo başlanğıcım 115 şimdiki kilom 99 canım

canım bence kilo her yaşta insanın sorunu ama belli yaştan sonra herhalde insan alışıyo kiloya herhalde ama kilo alışılacak bisey değil yav

yok canım onlar bizi terketmek istemiyor :) :) o kadar rahat geliyor ki ekmek elden su gölden yerleşti gitmiyorlar amaaaaa ayrılık vakti geldi :)

hadı kızlar herkez kahvaltısını paylaşsında görelımmm

benım sabah kahvaltım
1 dlm kpek ekmegı,1dlm peynır,yarım domates,çay (sabah:7,50)

ara:1 cevız

kahvaltım

kahvaltıdan önce limonlu sıcak su içtim
1 dilim kızarmış köy ekmeği (dilim biraz büyüktü sanki)
1 bardak şekersiz çay
az ezine peyniri (bayılıyorum bu peynire)
4 zeytin
1 domates

gunaydin mervecim haklisin kurabiye olmamaliydi ama reglim bugun yarin galiba ondan bide bizim ufaklik icin koymus kurabiyeleri... ama sabah tartiya ciktim gidisat iyi. tartiyida kaldircam insallah sadece pazartesi tartilcam aliskanlik yapti yaa

sabah kahvaltim
yagsiz kepekli tost ( beni coook tok tutuyo) bide oglum tostu seviyo o yuzden siksik yapiyoz
domstes biber
3tane zeytin

kalkar kalkmaz 5li cay ve buyuk bi bardak ilik su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…