Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

kızlar bende sabah uyanınca limonlu ılık su içtim sonra 1 kase nesfit yedim.
şimdi de tarcın cubuklu yeşil ayımı içiyorum.
bu arada gamzecim benim gidişat kötü akşamları yine de bişeler yediğim için çıktım bile sanki geçen hafta baya iyi spor yapıyordum tatilde iş başlayınca bıraktım acaba bıraktığım için de mi ne gitmiyor kilolar.

gunaydin mervecim haklisin kurabiye olmamaliydi ama reglim bugun yarin galiba ondan bide bizim ufaklik icin koymus kurabiyeleri... ama sabah tartiya ciktim gidisat iyi. tartiyida kaldircam insallah sadece pazartesi tartilcam aliskanlik yapti yaa

günaydınn canımmm bu tartı alışkanlığı çok zorr bende sabah akşam yatmadan tartılıyorum kendımı tutamıyorum bende tartıyı saklasam ıyı olucak :) bu fıkrı sevdımmm

keşke su nesfıttı bende yıyebılsem ama içine sut dökunce yıyemıyorum ıslanıyoya o nesfıttler keşke yıyebılsemm kolay kahvaltı

buyuk ihtimal biraktigin icindir canim. ben o yuzden daha spora baslamadim once 65 kiloya dusuyum ondan sonra basliyacam zaten pilatesi cok seviyorum pilatese devam edecem. bide benim vucudum cok kasli o yuzden metebolizmam cok hizli birazda ondan askiya aldim sporu gerci ev isi cocugun pesinden kos ders calis cok yoruluyorum gece zor atiyorum kendimi yataga..
bide sana tavsiyem deryacim 4 kasik nesfit iki kasik yulaf kepegi kullan uzerine cok az bal ve biraz tarcin at hem guzel hemde tok tutuyo bide kabizlik yapmiyo

keşke su nesfıttı bende yıyebılsem ama içine sut dökunce yıyemıyorum ıslanıyoya o nesfıttler keşke yıyebılsemm kolay kahvaltı
canim alistira bilirsin kendini calistigin icin cok cok iyi olacak senin icin deryayada dedim yulafli balli ve tarcinli yap bide cok bekletmeden ye daha citirken oyle oyle alisirsin

canim alistira bilirsin kendini calistigin icin cok cok iyi olacak senin icin deryayada dedim yulafli balli ve tarcinli yap bide cok bekletmeden ye daha citirken oyle oyle alisirsin

denıycemmm acaba nesfıttı ayrı yesem sutu ayrı içsem içimde şişse onlarr bu geldı aklıma :) olurmu kıı

haklısın gamzecim , spor yapınca cok hzılı gidiyor kilolar ama bırakınca da vucut alışmış oluyor ya aslında spordan kastım yuruyus falan yapmam spor salonuna gıtmeyı ıstemıyorum gecen sene gıttım bir işe yapamadı desem yeridir önce ağzımı tutmayı başarmam gerekiyordu çünkü.
bu arada bende kabızlık son safhada afedersiniz söylemek istemem size ama ben haftada 10 gunder bir tuvalete cıkıyorum o kadar doktora bakıldım bır sorun yok dedıler bende ibs varmıs hassas bagırsak sendromu , beyin istediği zaman bagırsaklara ilerleme sinyali gönderiyormuş..o yuzden kşlo vermem cok zor oluyor lavaboya gıdınce bır bakıyorum zayıflamısım sonra bakıyorum ki tartıda gordugum kılodan 1-2 kılo yıne fazlayım .. bu gunlerde de karnım fena halde moralimi de bozuyor aslında spor yapınca stres de atılıyor bıraz iyi geliyor ama her zmana da iş çıkışı halim olmuyor .

bu akşam alıcam nesfıttt

Mervecim ben nesfiti keşfettim keşfedeli sabah 10-15 dakka daha cok uyuyabiliyorum :) işe gitmeden önce uyanınca nesfitimi kaseme dokuyorum kıyafetlerimi giyip hazırlandıktan sonra sutu ekliyorum hemen yıyorum çıtır çıtır oluyor , sutu cok bekletınce cok yumusuyor hosuma gıtmıyor.
ama şunu da ıhmal etmiyorum mesela 2-3 gun sabah nesfıt yiyorsam 1-2 gun de sabah yumurta zeytin peynir ceviz falan yiyorum. proteini ihmal etmemeye çalışıyorum.
ha bir de yaban mersini kurusunu keşfettim dün annemle aldık süper bişey mesela yoğurta katıp yenince tatlı isteğini de kesiyormu. şeker hastalarına bile serbestmiş ve yağ metabolizmasını hızlandırıyormus. bilginiz olsun kızlar.

Her üye kendi kilo bildirimini PAZARTESİ SAAT:11'E kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü..

* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 2 kere aksatan yada geciktiren TOPİK LİSTESİNDE ADI KALDIRILACKTIR,

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden 1 HAFTA KİLO BİLDİRİMİ ALINMAYACAKTIR.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen LİSTEDEN ADI KALDIRILACAKTIR.

Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

KURALLARIMIZ ALINTIDIR...

bayıldım bayıldım kurallara ellerine yüreğine sağlık Merve :)
ben unutmadan size öneride bulunayım .. şeker isteği atakları için hele hele ev hanımı arkadaşlar sabah kalktığınız zaman bir sürahiniz olsun ve içine su kaynatarak doldurun ve cubuk tarcın atın sonra ılınınca git gel git gel bu suyu için şeker isteğinizi bastırın .
yaban mersinini de yoğurta katıp öğleye doğru yada ikindi vakti tatlı isteğinizi bastırabilirsiniz ki, yoğurt zayıflama için en buyuk yardımlardan biri. ben az önce denedim süper birşey, tatlı niyetine yedim .. çünkü iş yerinde tatlı için browni getirmişler şu an canım istemiyor o kadar yani :)

ben ara ara ceviz yıyorum , mesela sabah ara ogununuzde ceviz fındık süper metabolizma hızlandırıcılar ama şunu unutmayın ki yarım cevizde 13 kalori var dikkat ederek yiyelim..

ha bir de kefir mayalayarak için ben kefir mayası satın aldım uskudardan süper birşey kendime göre mayalıyorum ve bunu da kalsiyum protein öğünümde içiyorum ..

kalsiyum ve proteini diyetimizde artıralım.

canım bu yüzde hesabı nasıl oluyo fln bilmiyorum canım bi bu pazartesi doktora gideceğim ben o yüzden kilomu pazardan yazsam olur dimi bu haftalık

yoğurt ve yaban mersini mükemmel birşeymiş, resmen iştahımı kesti :)))

yemekte corbamı dahi içemedim yarım kase corba içtim
cukur tabağa salata koymuştum yarısını yiyebildim
ayran içtim

şimdi de şekersiz türk kahvemi içiyorum ..

Yuzzde hesabi derken o kismi algilayamadim

Aktardan mi aldin canim yaban mersinini

deryacim hafta sonu alicam insallah yaban mersinini dr kubilaydanda duydum cok metetti tam benlikmis tarcinda super fikir hemen basliyorum zaten gunde en az 3 litre su iciyorum bi litsesi tarcinli olsun harikasinnnn

oglen yemegi
elkadar tavuk gogsuyle sebzeli sote yaptim oglumla yedik
2dilim ekmek
3-4parca haslanmis karnibahar
ayran bir bardak

ikindi arasindada tarcinli bi caybardagi sutle 5 findik dusunuyorum aksamada Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…