Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

canım benım cok faydalı bılgıler paylaşmışın teşekkur ederım yaban mersinini bende deniycemm

canım bu yüzde hesabı nasıl oluyo fln bilmiyorum canım bi bu pazartesi doktora gideceğim ben o yüzden kilomu pazardan yazsam olur dimi bu haftalık

ben yüzdelik hesabınnı sizinle paylaşıcam açıklamalı olarak

valla kurallar baya katıymış ama beğendim çok motive edici.bende bişey danışayım kızlar.yaklaşık 1 ay önce gene diyete heveslendim grip oldum bıraktım.bu hafta pazartesiden beri dikkat ediyorum çarşamba günü gene grip oldum burnum gözüm akıyo.bi arkadaşım bugün vucut direncin zayıf demekki diyet yapma dedi ne yapayım sizce?zaten 2 gündür biraz gevşettim ama tamamen bırakmadım

karar tabıykı senın ama vücut dırencıyle grıbın alakası yok sende bence vıtamın eksıgi de olabılır bol bol portakal lımon greyfurt suyu iç, ben şişman kalmak istiyorum dıyosan onu bılemem bunlar bahane değil iradeli ol hep beraber şu kılolardan kurtullalım

canım benim mervenin söylediği çok doğru önce multi vitamin alarak kendine takviye edebilrisin. ve diyete adapte olmak yerine tatlı ve hamur işi yemeyeceğim düşüncesiyle hareket et inan ki bunları yiyince kilo oluyor. bir süre sadece bunları kes ve vitamin takviyesi yap bak nasıl gidiyor kilolar..

bugün biraz ipin ucunu kaçırdım ama yarına devam.

kızlar arada bir tane elma yedim yanında yoğurtla yaban mersini ..

bu akşam evde diyet corbası yaparak yoğurtlu çorba içeceğim inş.
ama evde annem olunca biraz zor ohh mis gibi yemekler yapmış sofrayı hazırlamış oluyor (bu hafta sonu gidecekler zaten memlekete )
tamam bende yemiyorum diyorum ama olmuyor hepsinden tadına bakmak için annemde kırılmasın diye 1-2 kaşık alıyorum
ama yine de akşam yemiş oluyorum..

bugün biraz ipin ucunu kaçırdım ama yarına devam.

ahh canım yaa bozma bak dıyetını kendını düşün inceldıgını düşün her yemek yedıgınde

bız zaten ne geldıyse başımıza bu kırılmasın şu atılmasın dıye yedıklerımızden geldı artık hayır demeyi öğrenıyoruzzzz

Kızlarr bazı topıklerım 1,5 ayda yaptıgı paylaşımı bız sadece 4 gunde yaptık hepınıze tek tek teşekkur edıyorumm

tamamen ek gidaya gectigimiz icin sikintili olmicak dedi doktorum. cok siki bi diyet olmayacak aksam yemeklerini azalticam bide yapabilirsem tatliyi :26: yarin da haftada 3 gun olmak uzere spora basliyorum.. yaza bikini giyicem insallah
elimden geldigince pazartesi 11 e kadar bildiririm. baslangic 81

ben surekli aktif olamiyorum ki popomu laptopun karsisina koydugum an ya bi isim cikiyo ya bebek agliyo eger herkes uymak zorundaysa ben simdiden soyleyeyim cok zor. ama kilo bildirimimi mutlaka yaparim. bu sekilde kabul ederseniz katilayim degilse caniniz sgolsun

tamam canımm ekledım senı sağlıklı kılo vermeler

bugünkü yediklerim;

kahvaltı:
iki dilim çavdar ekmegi
iki zeytin
bir kibrit kutusu büyüklügünde peynir
salatalık ve yarım domates

arada eti formun diyet bisküvisiyle beraber sekersiz nescafe ictim

aksam:
az yogurt
az bulgur pilavı
5-6 kasık sebze yemegi

aradaki ögünlerin olmama sebebiyse gece uyuyamıyorum yalnız oldugum icin eşim calısıyo ee sabahta biraz gec kalkıyorum bu sebepten.tabi her zaman böyle degil eşim ayda bir hfta bu sekilde calısıyor.bende onla calısıyormusum gibi uykusuzum ayakta :)

Herkese slmm 2gundur ne rejim falan kalmadi bende surekli yiyorum sanirim kac ayin patlamasini yasiyorum buarada ismim aysun yas32 kilo 65di:)))pazartesi tartilip bildirimi yaparim beni almayi unutmayin hee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…