Aktardan mi aldin canim yaban mersinini
bayıldım bayıldım kurallara ellerine yüreğine sağlık merve :)
ben unutmadan size öneride bulunayım .. şeker isteği atakları için hele hele ev hanımı arkadaşlar sabah kalktığınız zaman bir sürahiniz olsun ve içine su kaynatarak doldurun ve cubuk tarcın atın sonra ılınınca git gel git gel bu suyu için şeker isteğinizi bastırın .
Yaban mersinini de yoğurta katıp öğleye doğru yada ikindi vakti tatlı isteğinizi bastırabilirsiniz ki, yoğurt zayıflama için en buyuk yardımlardan biri. Ben az önce denedim süper birşey, tatlı niyetine yedim .. çünkü iş yerinde tatlı için browni getirmişler şu an canım istemiyor o kadar yani :)
ben ara ara ceviz yıyorum , mesela sabah ara ogununuzde ceviz fındık süper metabolizma hızlandırıcılar ama şunu unutmayın ki yarım cevizde 13 kalori var dikkat ederek yiyelim..
Ha bir de kefir mayalayarak için ben kefir mayası satın aldım uskudardan süper birşey kendime göre mayalıyorum ve bunu da kalsiyum protein öğünümde içiyorum ..
Kalsiyum ve proteini diyetimizde artıralım.
canım bu yüzde hesabı nasıl oluyo fln bilmiyorum canım bi bu pazartesi doktora gideceğim ben o yüzden kilomu pazardan yazsam olur dimi bu haftalık
canım benım cok faydalı bılgıler paylaşmışın teşekkur ederım yaban mersinini bende deniycemm
ben yüzdelik hesabınnı sizinle paylaşıcam açıklamalı olarak
valla kurallar baya katıymış ama beğendim çok motive edici.bende bişey danışayım kızlar.yaklaşık 1 ay önce gene diyete heveslendim grip oldum bıraktım.bu hafta pazartesiden beri dikkat ediyorum çarşamba günü gene grip oldum burnum gözüm akıyo.bi arkadaşım bugün vucut direncin zayıf demekki diyet yapma dedi ne yapayım sizce?zaten 2 gündür biraz gevşettim ama tamamen bırakmadım
valla kurallar baya katıymış ama beğendim çok motive edici.bende bişey danışayım kızlar.yaklaşık 1 ay önce gene diyete heveslendim grip oldum bıraktım.bu hafta pazartesiden beri dikkat ediyorum çarşamba günü gene grip oldum burnum gözüm akıyo.bi arkadaşım bugün vucut direncin zayıf demekki diyet yapma dedi ne yapayım sizce?zaten 2 gündür biraz gevşettim ama tamamen bırakmadım
karar tabıykı senın ama vücut dırencıyle grıbın alakası yok sende bence vıtamın eksıgi de olabılır bol bol portakal lımon greyfurt suyu iç, ben şişman kalmak istiyorum dıyosan onu bılemembunlar bahane değil iradeli ol hep beraber şu kılolardan kurtullalım
bugün biraz ipin ucunu kaçırdım ama yarına devam.
kızlar arada bir tane elma yedim yanında yoğurtla yaban mersini ..
Bu akşam evde diyet corbası yaparak yoğurtlu çorba içeceğim inş.
Ama evde annem olunca biraz zor ohh mis gibi yemekler yapmış sofrayı hazırlamış oluyor (bu hafta sonu gidecekler zaten memlekete)
tamam bende yemiyorum diyorum ama olmuyor hepsinden tadına bakmak için annemde kırılmasın diye 1-2 kaşık alıyorum
ama yine de akşam yemiş oluyorum..
öncelikle hoşgeldin dıyorum bebeğin daha küçük dıyet yapman uygun olurmu bilemem:44: Ama sen yınede hoş geldın aramıza senın 2 tane cocugun var bende hıç yokken bu kıloda oldugum için dahada üzüldüm ayrıyetten hırslandım
ben bellı bırkaç kural yazıcam mesela pazartesı kılo bıldırımını engeç 11 kadar bıldırmek gıbı o kurallara uyarsan senıde seve seve aramızda ağarlamaktan mutluluk duyarız
Her üye kendi kilo bildirimini PAZARTESİ SAAT:11'E kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü..
* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 2 kere aksatan yada geciktiren TOPİK LİSTESİNDE ADI KALDIRILACKTIR,
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden 1 HAFTA KİLO BİLDİRİMİ ALINMAYACAKTIR.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen LİSTEDEN ADI KALDIRILACAKTIR.
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
KURALLARIMIZ ALINTIDIR...
tamamen ek gidaya gectigimiz icin sikintili olmicak dedi doktorum. Cok siki bi diyet olmayacak aksam yemeklerini azalticam bide yapabilirsem tatliyi :26: Yarin da haftada 3 gun olmak uzere spora basliyorum.. Yaza bikini giyicem insallah
Elimden geldigince pazartesi 11 e kadar bildiririm. Baslangic 81
tamam canımm ekledım senı sağlıklı kılo vermeler
tesekkur ederimyas 32 kilo 81
hulya32 ile ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?