Bugun ki menum sabah kahvalti
Bir dilim tam bugday ekmegi
Uc zeytin
Bir kibrit kutusu buyuklugunde peynir
Bir bardak sekersiz cay
Ekmek uzeri salcaa
Oglen
Bir mandalina
Bir bardak sut
Misafirlige gittik
Iki bardak sekersiz cay
Bir fincan turk kahvesi
Aksam
Avuc ici kadar az yagli kavurma
Uc dort kasik sebze yemegi
Bir kasik yogurt
Iki uc parca kavun :)
10 kg vermek çok zor değil ama sıkı tutman lazım diyettiiimrb arkadaslar bugun giremedim topigimize misafirim var memleketten geldi dikkat etmeye calisiyorum ama reglim gecti patliyacam nerdeyse cok sistim birazda soguk alginligi falan....bu hafta kilo vermek degil sabit kaliyim yine iyi. istahim cok acildi nasil kesecem kizlar yaaa.. esim diyetisyene git diyo ama yine ayni seylerrr ufff ama caymak yok bide yilbasinda memlekete gidcem o yuzden vermem lazimm 10 kilo cokmu zor sizce:))))
mervecim seni takip ediyorum benimde hedefim yılbaşına kadar 11 kilo vermek.herkese bol irade ve bol azim diliyorum...
evet canım dün verdi doktor, küçük küçük pko varmış yumurtlama takibi yapmak için gün verdi bir de klomen verdi , kullan bakalım yumurtaların ne durumda görelim dedi.
hanüz aşılama için bir şey demedi. sanırım 1 kaç ay bu şekilde deneriz olmazsa tüplere bakıp aşılama yaptırırız eşim de bugun sperm testi yaptırdı sonuçları yarın verecekler. inş. herşeyin hayırlısı olur.
sanıırım hasta oluyorum ateşimde çıkmaya başladı , bir de klomenden mi diyorum..
klomeni sabah akşam iç dedi 8 'inde gideceğim tekrardan doktora , uff çok garip içim acaba nolcak .
canım sende paylaş bızımle dıyetını faydamız olur belkı yaptıklarımız
günaydın canım belki yazarım sizede arada ama kimse yazmasa da ben kendi topiğimde yazmaya devam edeceğim.zaten gerçek anlamda bugün başladım.tam 2 ayım var 11 kiloyu vermeme
kızlarr ben sabah kahvaltısında ne yedım bılıyormusunuz
1 dlm kepek ekmeğıne surulmuş çikolata
günaydın arkadaşlarım
sabah
peynirli yumurta ve azıcık ekmek 3 zeytin yedim bolca çay içtim
bebek isteyen arkadaşlarla bişey paylaşmak isterim
kızlar aklınızdan bebek işini çıkarmanız tedaviden % 50 başarıyı artıyormuş
bi yerden dinledim bebeği olmayan bir bayan 2000 paçalık pazıl almış ve pazıl yaparken aklı rahatlamış ve pazıl bitmeden hamile kaldım dedii naçizane tavsiyedir.
kızlarr ben sabah kahvaltısında ne yedım bılıyormusunuz
1 dlm kepek ekmeğıne surulmuş çikolata
keşke az sürseydimmmm
canım boşver oda ödülün olsun devamlı olmasın yeterki sıkma canını
Kızlar çok kötüyüm motivasyon eksikliğinden bir türlü başlayamadım diyette ve şu anda 80 kg yum.
Eşim zayıf ve sürekli şakayla karışık dalga geçer durumda benimle.hiç bir kıyafetim olmuyor.bende 44-46 benden kıyafetler alamıyorum çok üzülüyorum halime.motivvasyonum yerinde olması gerekiyor irademinde sağlam olması tabiyki.bıktım artık her karşılaştığım insanların 'ayyy sen kilomu aldın' demelerinden.
Kızlar bana destek olun beraber verelim yeni yıla kadar 15 kg hedefim tabiyki 55 lere ınmek ama ilk hedef yeni yılla 65 kg olarak girmek azimliyim bu sefer ama yanıma beraber yüriyeceğim arkadaş şart
desteklerinizi bekliyorummmm lütfennnnn:26::26::26:
keşke az sürseydimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?