Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

mervecim seni takip ediyorum benimde hedefim yılbaşına kadar 11 kilo vermek.herkese bol irade ve bol azim diliyorum...

Bugun ki menum sabah kahvalti
Bir dilim tam bugday ekmegi
Uc zeytin
Bir kibrit kutusu buyuklugunde peynir
Bir bardak sekersiz cay
Ekmek uzeri salcaa

Oglen
Bir mandalina
Bir bardak sut

Misafirlige gittik
Iki bardak sekersiz cay
Bir fincan turk kahvesi

Aksam
Avuc ici kadar az yagli kavurma
Uc dort kasik sebze yemegi
Bir kasik yogurt
Iki uc parca kavun :)

mrb arkadaslar bugun giremedim topigimize misafirim var memleketten geldi dikkat etmeye calisiyorum ama reglim gecti patliyacam nerdeyse cok sistim birazda soguk alginligi falan....bu hafta kilo vermek degil sabit kaliyim yine iyi. istahim cok acildi nasil kesecem kizlar yaaa.. esim diyetisyene git diyo ama yine ayni seylerrr ufff ama caymak yok bide yilbasinda memlekete gidcem o yuzden vermem lazimm 10 kilo cokmu zor sizce:))))

güzel bir menu canım,bakalım bu hafta kaç kılo verıcennn

10 kg vermek çok zor değil ama sıkı tutman lazım diyettiii

herşey yollunda gıdıcektır canım moral çok önemli bu dönemde,senın psıkolojın ıyı olduğu sürece herşey yolunda gıdıyor,birtek bana zor gelen vajınal muayene,

günaydın canım belki yazarım sizede arada ama kimse yazmasa da ben kendi topiğimde yazmaya devam edeceğim.zaten gerçek anlamda bugün başladım.tam 2 ayım var 11 kiloyu vermeme

rahat verırsın bence 11 kılo kafanda kesınlıkle oturtman lazım ben bu işi yapıcam dıyee

kızlarr ben sabah kahvaltısında ne yedım bılıyormusunuz

1 dlm kepek ekmeğıne surulmuş çikolata

günaydın arkadaşlarım

sabah

peynirli yumurta ve azıcık ekmek 3 zeytin yedim bolca çay içtim

bebek isteyen arkadaşlarla bişey paylaşmak isterim

kızlar aklınızdan bebek işini çıkarmanız tedaviden % 50 başarıyı artıyormuş
bi yerden dinledim bebeği olmayan bir bayan 2000 paçalık pazıl almış ve pazıl yaparken aklı rahatlamış ve pazıl bitmeden hamile kaldım dedii naçizane tavsiyedir.

günaydın arkadaşlarım

sabah

peynirli yumurta ve azıcık ekmek 3 zeytin yedim bolca çay içtim

afıyet olsun canımm

paylaşımın için tesekkurlerr benım dr um da aynı seyı söyluyorrr :) bende uğrasıyorum başka seylerle amaa

günaydın kızlar diyetisyenin verdiği listeye pazartesi başlayacağım marketten almam gerekenler var kızlar inş ayda 6 kilo veririm buarada dün taetıldım 98.9 ya kızlar 98lere takıldım kaldım ya

Mervecimmm nasılsınnn geçen yıl grubunda beraber zayıflıyoruz seni gördüğüme sevindim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…