oglen yemegim
kavurma
yagsiz salata ayran tam bug ekmegi
araogun yok yesil cay
aksam iki tane b. dolmasi ve ayran
kizlarrr motivasyonum dustu ya artik diyet yapmak gelmiyo icimden kendimi zor tuttum bugun hic tatli yemedim kacamakta yok ama 70 leri gorunce motivasyon bitiyoooo((
günaydın kızlar, gamze haklı motivasyonumuz düşüyorbu sabah dayanamadım tartıldım yine gitmemiş kilo
off ya akşam bişey yemicem hep şu akşam yemekleri yapıyor. az yiyorum ama yine de ondan sündan bundan diyince az da olsa yıyorum
sabah ılık limonlu suyumu içtim
nesfitimi yedim içine 3 yarım ceviz attım
şimdi iş yerindeyim açık çay içiyorum
dün doktora gittim bende pko varmışama küçük dedi doktor klomen verdi dün akşam klomene başladım inş bu tedavi hayırlı gelir kızlar eşimde bugün sperm testi yaptıracak ufff çok korkuyorum inş kısa sürede bizde sağlıklı hayırlı bebek sahibi oluruz ..
dualarınızda beni eksik etmeyin lütfen
günaydın arkadaşlar
mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bebek isteyen tüm arkadaşlarıma allahım hayırlı evlat nasip etsinnn (aminnn)
kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler ben doktordan geldim simdi
merhaba kızlar.bende bi kaç gündür ipinucunu kaçırmıştım.bugün yeniden sıkı tutmaya başladım.
hatta sabah kalktım lesli ile 2 mil yürüdüm.dahada yürüyecektimde benim oğlan uyandı.20 tanede mekik çektim.
yediklerim pek diyete uygun deil ama az yedim.menümüde paylaşayım:
sabah:1.5 dl ekmek,1 yumurta,4 zeytin,1 tk bal
öğlen:4 kaşık patates yemeği,6 kaşık mercimekli bulgur pilavı,1 dl ekmek,2 kaşık yoğurt
ara:1 küçük dilim su böreği(arkadaş getirmiş okula dayanamadım)
akşama inşallah en az 2 mil daha yürümeyi düşünüyorum.su böreğini dengelemek lazım.
bide eve giderken bolca salata mazemesi alıcam akşama salata,yoğurt,1 dl ekmek yerim şimdiki planım öyle
bende akşam brokoli yoğurt yemeyi planlıyorum inş. planıma uyacağım.
sabahtan beri akşam eve gidince yürüyüş yapacağım diyorum ama böyle bir garibim
elimi kolumu zor kaldırrıyorum donup donup bakıyorum klomenden olabilir mi acaba diye
düşünmeye başladım.
öğle yemeğinde
kavurma
ekmek
yoğurt yedim
canım çok tatlı istiyordu bende yoğurda biraz pekmekz biraz ceviz birazda tarçın katıp yedim
aaa klomenmı kullanıyosun aşılama falanmı yaptırıcaksınn :) klomen halsızlık yapmıyordu bana ben cok kullandımda deneyımlıyım
diyetisyen mi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?