Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

nıye düştüki motıvasyonun bende bu hafta veremıycem gıbı kılo ama kızlar canlanalımm lütfenn vermemız lazımmmm

Allah nasip etsin insallah en kisa zamanda uzme kendini.

günaydın arkadaşlar

mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bebek isteyen tüm arkadaşlarıma allahım hayırlı evlat nasip etsinnn (aminnn)

kızlar canlanalım biraz kalkınnn hoppp bir ki bir ki

kışa girerken vucut yağlanmak istiyor bu aylar tehlikeli aylarr

öğle yemeğimi yemiş bulunmaktayım
1 fırında tavuk yanında birazcık bulgur pilavı, salata ve ayran

öğle yemeğinde

kavurma
ekmek
yoğurt yedim

canım çok tatlı istiyordu bende yoğurda biraz pekmekz biraz ceviz birazda tarçın katıp yedim

merhaba kızlar.bende bi kaç gündür ipinucunu kaçırmıştım.bugün yeniden sıkı tutmaya başladım.
hatta sabah kalktım lesli ile 2 mil yürüdüm.dahada yürüyecektimde benim oğlan uyandı.20 tanede mekik çektim.
yediklerim pek diyete uygun deil ama az yedim.menümüde paylaşayım:
sabah:1.5 dl ekmek,1 yumurta,4 zeytin,1 tk bal

öğlen:4 kaşık patates yemeği,6 kaşık mercimekli bulgur pilavı,1 dl ekmek,2 kaşık yoğurt

ara:1 küçük dilim su böreği(arkadaş getirmiş okula dayanamadım)

akşama inşallah en az 2 mil daha yürümeyi düşünüyorum.su böreğini dengelemek lazım.
bide eve giderken bolca salata mazemesi alıcam akşama salata,yoğurt,1 dl ekmek yerim şimdiki planım öyle

bende akşam brokoli yoğurt yemeyi planlıyorum inş. planıma uyacağım.
sabahtan beri akşam eve gidince yürüyüş yapacağım diyorum ama böyle bir garibim
elimi kolumu zor kaldırrıyorum donup donup bakıyorum klomenden olabilir mi acaba diye
düşünmeye başladım.

tebrık edıyorum senı canımmm bravooo su böreğını görmezsekkk cok ıradelısın

aaa klomenmı kullanıyosun aşılama falanmı yaptırıcaksınn :) klomen halsızlık yapmıyordu bana ben cok kullandımda deneyımlıyım

aaa klomenmı kullanıyosun aşılama falanmı yaptırıcaksınn :) klomen halsızlık yapmıyordu bana ben cok kullandımda deneyımlıyım

evet canım dün verdi doktor, küçük küçük pko varmış yumurtlama takibi yapmak için gün verdi bir de klomen verdi , kullan bakalım yumurtaların ne durumda görelim dedi.
hanüz aşılama için bir şey demedi. sanırım 1 kaç ay bu şekilde deneriz olmazsa tüplere bakıp aşılama yaptırırız eşim de bugun sperm testi yaptırdı sonuçları yarın verecekler. inş. herşeyin hayırlısı olur.
sanıırım hasta oluyorum ateşimde çıkmaya başladı , bir de klomenden mi diyorum..
klomeni sabah akşam iç dedi 8 'inde gideceğim tekrardan doktora , uff çok garip içim acaba nolcak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…