Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

slm aylinim nasılsın ne habersin

Oooo tatlım sende mi burdasınnn:) ne var ne yok diyet durumları ne alemde ya bende geri döndüm bol bol kilo verelim istiom inşallah:) pek kilo azalmadım 3 kilo aldım sadece ama bebek istiom ve braz kilo verdikten sonra niyetlenmek istiyorum:) o yüzden bende geri döndüm:) tanıdıkları görmek güzel:) çünkü geçen yıl gerçekten güzel kilo vermişti grubumuz:) Merve'nin öncülüğündeki grup

merhaba kızlar , bugün sabah resmen mahvoldum eşimle, sperm sonuçlarını almaya gittik bir heves sonuçlar gelmesin mi hiç sperm yok azosperm. hala şoktayım eşime de yansıtmak istemiyorum moral bozukluğumu çünkü kendisini ilk defa boyle gördüm çok üzgün
ben napıcam bilmiyorum o kadar çok bebek istiyordum ki her bebek gördüğümde gözlerim doluyordu peki bundan sonra napıcam ben benim bebeğim hiç olmicak mı sabahtan beri içime ata ata patladım eşimi de teselli etmeye çalışıyorum , tabiki o herşeyden daha önemli. ama bilmiyorum hiç beklemediğimiz birşey oldu işte bende boşuna klomen kullanıyorum

hiç iştahım yok, iş yerindeyim ama bugün nasıl geçecek bilemiyorum

arkadaşım umudunu yitirme şimdi biraz netten araştırdım bu durumun tedavisi varmış ve bebeği olanlar bile varmış yüce yaradanımdan istee kuzumm ama hiç bir zaman umutsuz olma...

canım benim dün diyetisyenim de söyledi gündüz yediklerimizi daha çabuk yakarmış sen sabah yemişsin canım sıkma canını

ben zaten bılıpte yemısım sabahhh :)

aaa çok tesekkur ederımm canımm hep beraber vermıstık kıloları ne guzelll

hoş geldin canımmm tanımam mı senı gel yıne beraber zayıflayalım :) yoksa sen zaten ıstedıgın kıloya ulaştın mı

Hoşbulduk tatlım:) yok istediğim kiloya ulaşamadım daha şu an 64 kiloyum 56lara düşmek istiyorum tatlım, Allah nasip ederse de 3-4 ay sonra hamilelik istiyorum işte o yüzden tekrar döndüm ve seni de görünce çok sevindim:) beraber zayıflayalım inşallah tekrardan destek olarak:)

Kahvalti
Bir dilim ekmek
Bir kibrik kutusu kadar peynir
Bir bardak cay
Iki kucuk kup tahin helvasi ((
Dayanamadim yedim

deryacim Allah yardimciniz olsun canim hemen umitsizlige kapilma vardir caresi dualarim seninle uzme kendini ya

gunaydin kizlar...
bu sabah cok sacmaladim ama rahatsizim o yuzden kahvalti hazirlayamqdim.. kahvaltilikda yiyesim gelmedi saat 11gibi icli kofte ve bir dilim cavdar ekmegi yedim oglende yogurtla gecistirecem

ara muşmula

öğle
ıspanak sote az yağlı
yarım dilim ekmek
2 tane lahana dolması
2 çatalcık puding (puding suluydy biraz ,çatalla bile bile yedim)

arkadaşım umudunu yitirme şimdi biraz netten araştırdım bu durumun tedavisi varmış ve bebeği olanlar bile varmış yüce yaradanımdan istee kuzumm ama hiç bir zaman umutsuz olma...

öğlede doktora gittik muayeneye eşimde varikosel varmış bu etkiliyor olabilir demiş doktor,
2 hafta içinde varikosel ameliyatı olacak ama bize ancak tüp bebek tedavisi uygulanabilirmiş.
olsun olsun yeterki olsun da tüp hiç farketmez ümit oldu vallahi ..
eşime doktor sigarayı bırakmasını sölemiş ve kilo vermesini.
artık beraber rejim yapacağız.

deryacim Allah yardimciniz olsun canim hemen umitsizlige kapilma vardir caresi dualarim seninle uzme kendini ya

amin canım çok sağol, öğleden sonra biraz ümidim oldu doktor yarın hormon testi yapacak bakalım bir de ameliyat durumu var eşimin sonrası inş. Rabbim bize de sağlıklı hayırlı evlatlar verir.

hiç üzme kendini sakın moralınnı yüksek tut rabbım ol dedıkten sonra hiç birşey geçemez önünne,benım hiçbir sorunum yokk ama 3 senedır olmuyor 3 kere aşılama yaptık tutmadı,hiçbir problemı olmayanında rabbım ol demeden olmuyorr

Ogle
Bir kase mercimek çorbası

akşam
kabak yemeği
az taze fasülye
taze biber
tarhana çorbası
bi dlimde ekmek maalesef

Sabah kahvaltı da bir simit peynir zeytin ve cay

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…