- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
Mervecimmm nasılsınnn geçen yıl grubunda beraber zayıflıyoruz seni gördüğüme sevindim:)
slm aylinim nasılsın ne habersin
mervecimmm nasılsınnn geçen yıl grubunda beraber zayıflıyoruz seni gördüğüme sevindim:)
merhaba kızlar , bugün sabah resmen mahvoldum eşimle, sperm sonuçlarını almaya gittik bir heves sonuçlar gelmesin mi hiç sperm yok azosperm. hala şoktayım eşime de yansıtmak istemiyorum moral bozukluğumu çünkü kendisini ilk defa boyle gördüm çok üzgün
ben napıcam bilmiyorum o kadar çok bebek istiyordum ki her bebek gördüğümde gözlerim doluyordu peki bundan sonra napıcam benbenim bebeğim hiç olmicak mı sabahtan beri içime ata ata patladım eşimi de teselli etmeye çalışıyorum , tabiki o herşeyden daha önemli. ama bilmiyorum hiç beklemediğimiz birşey oldu işte bende boşuna klomen kullanıyorum
hiç iştahım yok, iş yerindeyim ama bugün nasıl geçecek bilemiyorum
canım benim dün diyetisyenim de söyledi gündüz yediklerimizi daha çabuk yakarmış sen sabah yemişsin canım sıkma canını
oooo tatlım sende mi burdasınnn:) ne var ne yok diyet durumları ne alemde ya bende geri döndüm bol bol kilo verelim istiom inşallah:) pek kilo azalmadım 3 kilo aldım sadece ama bebek istiom ve braz kilo verdikten sonra niyetlenmek istiyorum:) o yüzden bende geri döndüm:) tanıdıkları görmek güzel:) çünkü geçen yıl gerçekten güzel kilo vermişti grubumuz:) merve'nin öncülüğündeki grup
hoş geldin canımmm tanımam mı senı gel yıne beraber zayıflayalım :) yoksa sen zaten ıstedıgın kıloya ulaştın mı
deryacim Allah yardimciniz olsun canim hemen umitsizlige kapilma vardir caresi dualarim seninle uzme kendini yamerhaba kızlar , bugün sabah resmen mahvoldum eşimle, sperm sonuçlarını almaya gittik bir heves sonuçlar gelmesin mi hiç sperm yok azosperm. hala şoktayım eşime de yansıtmak istemiyorum moral bozukluğumu çünkü kendisini ilk defa boyle gördüm çok üzgün
ben napıcam bilmiyorum o kadar çok bebek istiyordum ki her bebek gördüğümde gözlerim doluyordu peki bundan sonra napıcam benbenim bebeğim hiç olmicak mı sabahtan beri içime ata ata patladım eşimi de teselli etmeye çalışıyorum , tabiki o herşeyden daha önemli. ama bilmiyorum hiç beklemediğimiz birşey oldu işte bende boşuna klomen kullanıyorum
hiç iştahım yok, iş yerindeyim ama bugün nasıl geçecek bilemiyorum
gunaydin kizlar...
bu sabah cok sacmaladim ama rahatsizim o yuzden kahvalti hazirlayamqdim.. kahvaltilikda yiyesim gelmedi saat 11gibi icli kofte ve bir dilim cavdar ekmegi yedim oglende yogurtla gecistirecem
arkadaşım umudunu yitirme şimdi biraz netten araştırdım bu durumun tedavisi varmış ve bebeği olanlar bile varmış yüce yaradanımdan istee kuzumm ama hiç bir zaman umutsuz olma...
deryacim Allah yardimciniz olsun canim hemen umitsizlige kapilma vardir caresi dualarim seninle uzme kendini ya
hiç üzme kendini sakın moralınnı yüksek tut rabbım ol dedıkten sonra hiç birşey geçemez önünne,benım hiçbir sorunum yokk ama 3 senedır olmuyor 3 kere aşılama yaptık tutmadı,hiçbir problemı olmayanında rabbım ol demeden olmuyorröğlede doktora gittik muayeneye eşimde varikosel varmış bu etkiliyor olabilir demiş doktor,
2 hafta içinde varikosel ameliyatı olacak ama bize ancak tüp bebek tedavisi uygulanabilirmiş.
olsun olsun yeterki olsun da tüp hiç farketmez ümit oldu vallahi ..
eşime doktor sigarayı bırakmasını sölemiş ve kilo vermesini.
artık beraber rejim yapacağız.
Veremiycem sanrmgüzel bir menu canım,bakalım bu hafta kaç kılo verıcennn
10 kg vermek çok zor değil ama sıkı tutman lazım diyettiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?