Ooo herkes kaybolmus bakalim yarin kimler kilo bildirimi yapacak
arkadaslar konuyu gordum yardim amacli tavsiyede bulunmak istedim. Ben 3.5 ayda 17 kilo vermis biriyim ama o yaptigim olum diyetini kesinlikle onermiyorum. Artik yemek yemege basladim ve kalori hesaplamasi yapiyorum. Kalori hesaplamasiyla 1haftada 2.5 kilo verdim. Yemek yerken az miktarsa yemenizden cok, ne kadar kaloriye sahip olduguda onemli. Mesela biri biber dolmasi yemis 1 tane. Fakat 1 adet biber dolmasi az gorunsede kalorisi gercekten cok fazla. Size tavsiyem yediklerinizin kalorilerine onem vermeniz. Eger kalorilerine bakmazsaniz hafta sonunda "az yedim ama yinede kilo veremiyorum off" demeniz kacinilmaz olur. Bazi yemeklerde az miktarda olsa yediginiz seyin kalorisinin ne kadar fazla oldugunu tahmin bile edemezsiniz. Kalorisi fazla oldugu icin az yeseniz bile bu sizin kilo vermenizi engeller, kilo alimina bile yll acabilir. Size tavsiyem mutlaka yediklerinizi bir yere not etmeniz(en ufak kacamaklar dahi) ve gun sonunda kalori hesaplamasi yaparak yediklerinizin farkina varmaniz. Android telefonu olanlar icin fatsecret isimli uygulamayi indirmenizi oneririm. Yediginiz yemekleri yazarak hem kalorisini hemde karbonhidrat ve protein miktarini ogrenmis olursunuz ve daha dikkatli olursunuz. Umarim hepiniz istediginiz zaman kadar istediginiz kilolari verebilirsiniz. Unutmayin istemek basarmanin yarisidir :) sakin vazgecmeyin diyetten burda birileri motivasyon vermese bile siz kendinize verin asla yenik dusmeyin yemeklere :)
günaydın merve10er kaç kilo verdin canım
gunaydin kizlar
gecen hafta 70.4
bu hafta 70.5
reglimin 2. gunu bide afedersiniz kabizlik var o yuzden bu hafta cok saldim kendimi ama bugunden itibaren atak yapmaya karar verdim insallah haftaya 6li rakamlari gorecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?