Kızlar çok kötüyüm motivasyon eksikliğinden bir türlü başlayamadım diyette ve şu anda 80 kg yum.
Eşim zayıf ve sürekli şakayla karışık dalga geçer durumda benimle.hiç bir kıyafetim olmuyor.bende 44-46 benden kıyafetler alamıyorum çok üzülüyorum halime.motivvasyonum yerinde olması gerekiyor irademinde sağlam olması tabiyki.bıktım artık her karşılaştığım insanların 'ayyy sen kilomu aldın' demelerinden.
Kızlar bana destek olun beraber verelim yeni yıla kadar 15 kg hedefim tabiyki 55 lere ınmek ama ilk hedef yeni yılla 65 kg olarak girmek azimliyim bu sefer ama yanıma beraber yüriyeceğim arkadaş şart
desteklerinizi bekliyorummmm lütfennnnn:26::26::26:
ozamn senın kılo vermen zorrr olurtroid hastasıyım canım ben konturollere gidiyorum o yüzden kilo vermem çok zor oluyo canım aylık ölçüm yaptırıyorum canım
hoş geldinn canımmmm :) kılolarımız hemen henen aynıMerhaba başlığın içimi kipir kipir etti bende size katilmak istiyorum bugun basladim kacamak da yaptim komsu muhallebi getirdi bende yedimsabahda nesfit süt karisimi yedim spor yaptim kilom 78.6 bakalim kac kilo verecem
kimsecikler yok mu kizlar diyeti birakmayin olurmuuuuu....
sabah cok guzeldi ya klasik kahvaltimi yaptim ama oglen pizza delisi ben yine. pizza yedim kola esligindeama aksam yemek yok bir elma 3 kaysi yesilcay falan... ama bugun cok hareketliydi 7.30da kalktim ama yeni oturuyorum yediklerim erimistir umarim... insallah siz kacamaksiz bi tatil gecirmissinizdir...
mrb bende seninle aynı durumdayım yeni yıla kadar 10 kilo vermem gerek iddaya bile girdim:) bır haftadr düznli yapıyorum ama bugün biraz kacırdım yarın tekrrdan dewam edicem bıraz zor gecıyor ama inş basarıcam.sende başarırsın inş
forum bos bugunlerde motivasyon azaliyor boyle olunca tadida kalmiyor ://
merhaba kızlar,evdeki interneti kapattık kısa bi süre için bina olarak internet hattı çekilecekte.giremiyorum o yüzden.regl dönemim yaklaştı motivasyonum azaldı.bu haftayı kilo almadan geçrirsem iyi diyorum.arkadaşlar menüleriniz çok güzel.baya sağlıklı beslenerek kilo veriyoruz inşallah.
Internetim gelsin eve inşallah bol bol yazarım şimdi okuldayım.çok fırsatım olmuyor.kendinize iyi bakın şekerlerrr
evet canım bende giremedım izinli olunca nette fazla gıremıyorum gezmeler oluyor evde oluncada temizlik derken ıhmal ettım bıraz
valla burası dolu olunca takip ediyorum sürekli bi hırs oluyor insanda zayıflama adına ama iki gündür boş ya bendeki hırs hisside zayıfladı gitti bugün diyet adına birsey kalmadı tutamadım kendimi
slm kızlar bende bir kaç gündür giremedim size söylemiştim kayınvaldemdeydik onlarda da internet yok.
regl oldum bu hafta. aslında buradan yazınca gercekten de insan daha fazla motive oluyor. bıraz yazamayınca kaçamaklar başlıyor.
az yemeye çalıştım ama yine çok iyi bir diyet yapamıyorum bu hafta da.
bu sabah iş yerinden izin aldım doktora gittim . randevu öncesi kaç gündür evde olmadığım için fırsattan sabah evi süpürdüm sonra evden çıkmadan nesfit yedim. aç karnına da ılık limonlu suyumu ve yeşil çayımı içmiştim.
hastaneye yuruyerek gittim35-40 dakka gibi bir şey yurudum.öğlede işteydim. 1 kase mercimek corbası ve yarım kase patates salatası kısır yedim kasenin yarısına da kırmızı lahana koydum bu kadar.
öğleden sonra 2 tarçınlı yeşilçay içtim bir de iş yerinde çikolata dagıttılar yurt dışına tatile gidenler bizde çikolata ikram ediyor 3 tane yedim
arada az şekerli türk kahvesi içtim .
akşam da 1 mandalina etli bamya yemeği yedim.didi içtim.
sizce kaç kalori almışımdır , çok kaçırmışım değil mi bugünsonrada ben nie kilo veremiyorum diyorum uffff.
bugun zaten klomene başlayacağım dua edin bana lütfen RABBİM hayırlısı ile en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir bana ve tüm isteyenlere inş.
yarın tut ama tamammı canım bu hafta kılo olarak bana yetişş
ben çok aşırı spor yapamıyorum playstsında tenıs falan oynuyorum cok yorucu oluyor terletiyorsen hangi sporları yapıyosun?cünkü sadece yemekten kesmekle dehset kilo verilmez =)
ben suan bisey yapmıyorum ama yapmam gerekiyor sanırım cünkü kilo vermem yavasladı.
tamam yarın kaldıgım yerden devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?