Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

kimsecikler yok mu kizlar diyeti birakmayin olurmuuuuu....
sabah cok guzeldi ya klasik kahvaltimi yaptim ama oglen pizza delisi ben yine. pizza yedim kola esliginde ama aksam yemek yok bir elma 3 kaysi yesilcay falan... ama bugun cok hareketliydi 7.30da kalktim ama yeni oturuyorum yediklerim erimistir umarim... insallah siz kacamaksiz bi tatil gecirmissinizdir...

akşam:
sebze yemegi
yogurt
jalapeno tursusu
bir dilim ekmek

mrb bende seninle aynı durumdayım yeni yıla kadar 10 kilo vermem gerek iddaya bile girdim:) bır haftadr düznli yapıyorum ama bugün biraz kacırdım yarın tekrrdan dewam edicem bıraz zor gecıyor ama inş basarıcam.sende başarırsın inş

troid hastasıyım canım ben konturollere gidiyorum o yüzden kilo vermem çok zor oluyo canım aylık ölçüm yaptırıyorum canım
ozamn senın kılo vermen zorrr olur ama sen ınatla verebılırsın o kıloları
Merhaba başlığın içimi kipir kipir etti bende size katilmak istiyorum bugun basladim kacamak da yaptim komsu muhallebi getirdi bende yedimsabahda nesfit süt karisimi yedim spor yaptim kilom 78.6 bakalim kac kilo verecem
hoş geldinn canımmmm :) kılolarımız hemen henen aynı

ohh yıne cok kacırmısınnn

inş hep beraber basarırızzz

gunaydin kizlar kahvalti
cok az peynir 3 zeytin 1yumurta dom salatalik tambugday ekmegi...
bugun kacamak olmayacak kendime soz veriyorummm

Son düzenleme:
Kahvaltida 2 dilim tam bugday ekmegi
Uc zeytin
Salatalik,biber
Bir kibrit kutusu buyuklugunde peynir
Ara
Bir avuc kuruuzum ceviz karisimi
Bir bardak sut

Forum bos bugunlerde motivasyon azaliyor boyle olunca tadida kalmiyor ://

selam kızlar nasılsınız tatil olunca giremedim

sabah

ince bir dilim börek ve kahvaltılık yedim

öğle

nohut yemeği ekmek

1 tane çukulata yedim

merhaba kızlar,evdeki interneti kapattık kısa bi süre için bina olarak internet hattı çekilecekte.giremiyorum o yüzden.regl dönemim yaklaştı motivasyonum azaldı.bu haftayı kilo almadan geçrirsem iyi diyorum.arkadaşlar menüleriniz çok güzel.baya sağlıklı beslenerek kilo veriyoruz inşallah.
internetim gelsin eve inşallah bol bol yazarım şimdi okuldayım.çok fırsatım olmuyor.kendinize iyi bakın şekerlerrr

ınternettın inş gelir hemencecik sende aramıza dönersin

evet canım bende giremedım izinli olunca nette fazla gıremıyorum gezmeler oluyor evde oluncada temizlik derken ıhmal ettım bıraz

valla burası dolu olunca takip ediyorum sürekli bi hırs oluyor insanda zayıflama adına ama iki gündür boş ya bendeki hırs hisside zayıfladı gitti bugün diyet adına birsey kalmadı tutamadım kendimi

valla burası dolu olunca takip ediyorum sürekli bi hırs oluyor insanda zayıflama adına ama iki gündür boş ya bendeki hırs hisside zayıfladı gitti bugün diyet adına birsey kalmadı tutamadım kendimi

yarın tut ama tamammı canım bu hafta kılo olarak bana yetişş

slm kızlar bende bir kaç gündür giremedim size söylemiştim kayınvaldemdeydik onlarda da internet yok.
regl oldum bu hafta. aslında buradan yazınca gercekten de insan daha fazla motive oluyor. bıraz yazamayınca kaçamaklar başlıyor.

az yemeye çalıştım ama yine çok iyi bir diyet yapamıyorum bu hafta da.
bu sabah iş yerinden izin aldım doktora gittim . randevu öncesi kaç gündür evde olmadığım için fırsattan sabah evi süpürdüm sonra evden çıkmadan nesfit yedim. aç karnına da ılık limonlu suyumu ve yeşil çayımı içmiştim.
hastaneye yuruyerek gittim35-40 dakka gibi bir şey yurudum.öğlede işteydim. 1 kase mercimek corbası ve yarım kase patates salatası kısır yedim kasenin yarısına da kırmızı lahana koydum bu kadar.
öğleden sonra 2 tarçınlı yeşilçay içtim bir de iş yerinde çikolata dagıttılar yurt dışına tatile gidenler bizde çikolata ikram ediyor 3 tane yedim
arada az şekerli türk kahvesi içtim .
akşam da 1 mandalina etli bamya yemeği yedim.didi içtim.

sizce kaç kalori almışımdır , çok kaçırmışım değil mi bugün sonrada ben nie kilo veremiyorum diyorum uffff.
bugun zaten klomene başlayacağım dua edin bana lütfen RABBİM hayırlısı ile en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir bana ve tüm isteyenlere inş.

ben senden de fazla kacamak yapmisim su saatte bi suru antep fistigi yedim oglen de kuru pasta :26: ekmegi azaltamiyorum bi turlu.

yarın tut ama tamammı canım bu hafta kılo olarak bana yetişş

sen hangi sporları yapıyosun?cünkü sadece yemekten kesmekle dehset kilo verilmez =)
ben suan bisey yapmıyorum ama yapmam gerekiyor sanırım cünkü kilo vermem yavasladı.
tamam yarın kaldıgım yerden devam edicem

oglen yemegim
kavurma
yagsiz salata ayran tam bug ekmegi

araogun yok yesil cay

aksam iki tane b. dolmasi ve ayran

kizlarrr motivasyonum dustu ya artik diyet yapmak gelmiyo icimden kendimi zor tuttum bugun hic tatli yemedim kacamakta yok ama 70 leri gorunce motivasyon bitiyoooo((

günaydın kızlar, gamze haklı motivasyonumuz düşüyor bu sabah dayanamadım tartıldım yine gitmemiş kilo
off ya akşam bişey yemicem hep şu akşam yemekleri yapıyor. az yiyorum ama yine de ondan sündan bundan diyince az da olsa yıyorum

sabah ılık limonlu suyumu içtim
nesfitimi yedim içine 3 yarım ceviz attım
şimdi iş yerindeyim açık çay içiyorum
dün doktora gittim bende pko varmış ama küçük dedi doktor klomen verdi dün akşam klomene başladım inş bu tedavi hayırlı gelir kızlar eşimde bugün sperm testi yaptıracak ufff çok korkuyorum inş kısa sürede bizde sağlıklı hayırlı bebek sahibi oluruz ..
dualarınızda beni eksik etmeyin lütfen

ben çok aşırı spor yapamıyorum playstsında tenıs falan oynuyorum cok yorucu oluyor terletiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…