günaydınlarrr
kızlar geçen hafta 66 idim bu hafta 65,1 geldim halbuki dün 64,5 gelmiştim anlamadım
71,8 kg dın geçen hafta bu hafta tam kılon kaççgünaydın kızlar, bir çoğunuzun bana verdiği destekten dolayı hepinize teşekkür ederim . bu hafta sonu motivasyonum çok kötüydü üstüne bir de moral bozukluğumu düzeltsin diye çikolata saralle de yedim mutluluk hormonu salgılar diye. 2 gun yuruyus yaptım ama tum hafta sonu evdeydim sıkıntıdan yedikçe yedim.
haklısınız RABBİM ol deyince olur , bende dua ediyorum inşallah bizim de her isteyenin de sağlıklı hayırlı evlatları olur. moralim o kadar bozuktu ki eşime de yansıtmamaya çalışıyorum ve onu çok seviyorum , benim onun moralini düzeltmem gerekrken o bana ben inanıyorum bunları da atlatacağız bizim de bebeğimiz olcak die umut veriyor ve ben bu durumda kendimden utanıyorum benim ona destek olmama gerekirken neler yapıyorum.
ama bu sabahtan itibaren hem rejimime dikkat edeceğim hemde eşimin moralman her daim yanında olacağım.çünkü onu çok seviyorum RABBİM inş. her şeyin hayırlısını verir. sizlerde duanızda eksik etmeyin lütfen ..
bu arada sabah tartıldım hala 71 kilolardayım kilo veremedim ama yediklerimden de kilo almamışım.
sabah nesfitimi yedim, iş yerindeyim açık çay içiyorum.
Günaydın kızlar.birazdan tartılıcam bakalım ne haldeyim =s
hoş geldin canımm haftaya bakalım kaç kılo verıceksınGünaydın kızlar:) bugün yazmaya başladım artık:) kilom 64.8 ve artık B'nde sizinle düzenli ve programlı diyetime başladım:)
Yeşilçayımı hazırladım kahvaltıdan önce şimdi yeşilçayımı içiyorum:)
Birazdan da kahvaltımı hazırlarım:)
uff 100 gr almışsınngunaydin kizlar
gecen hafta 70.4
bu hafta 70.5
reglimin 2. gunu bide afedersiniz kabizlik var o yuzden bu hafta cok saldim kendimi ama bugunden itibaren atak yapmaya karar verdim insallah haftaya 6li rakamlari gorecem
hoş geldin canımm haftaya bakalım kaç kılo verıceksın
Aynen yaaa bakalım inşallah veririm:)
Benimde 79, 5 gitmiyor gitmiyor ama bu hafta gidecek insallah faha disiplinli bir sekilde basladim
900 gr vermıssın guzelll
71,8 kg dın geçen hafta bu hafta tam kılon kaçç
insallah canim ha gayret verecegiz insallah deryacim ben bu hafta inat ettim misafirimde gitti bide regl de oldum sislikde gider ins.gamzecim bende artık şu 6 lı rakamları görmek istiyorum ufff kaç yıl geçti hep 7 ler hep 7 ler.
o disiplin bendede olacak insalla canim haftaya guzel basladim oyle gider insallah verelim su fazlaliklariBenimde 79, 5 gitmiyor gitmiyor ama bu hafta gidecek insallah faha disiplinli bir sekilde basladim
daha ne 700 gr vermışsın maşallah haftaya hedefın 1,5 kg olsun
2,hafta
merve (78/77,5/0,5/ %0,65) haftanın 3,sü
duman (70,4/70,5/+0,1/ %+0,14)
hulya32 (80,2/79,5/0,7/ %0,87) haftanın 2,si
noninoni (71,8/71,8/0/%0)
rehbermelek (85 kılo bıldırımı yapmadı)
fikirdelisi (80,5/80,3/0,2/ %0,25 )
krizantem3 ( 66/65,1/0,9/ % 1,36 ) haftanın 1,si
minikiks (81,4 kilo bildirimi yapmadı)
haylazz kilosu aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?