Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

Ya kızlarrrr aşûre yedim ben 1 kase dayanamadım ya kaynanam getirmiş çok güzel görünyodu çok şavaştım ama
dayanamdımmmm((

kızlar hurma kilo aldırır mı babam hacıda hurma getirdi daha yemedim düşünüyorum yesemmi diye

canım benim babam da 15 yıldır haca gidiyor , her defasında koli koli hurma getiriyor bize , e tabi hurma da mineral vitamin yok yok çok yaralı bir meyva ki Peygamber efendimiz günde 2 hurma ile bile oruç tutarmış çok besleyici bir meyva.
ama şunu söyleyeyim aman çok abartma genelde sabah yani akşam olmadan ye, çünkü annemle ben bunun en açık örneklerinden birileriyiz, şeker oranı da çok yüksek olduğu için gerçekten kilo aldırıyor. sana tavsiyem günde 3-5 taneyi geçmemeye çalış ..

günaydın kızlar, dün iş çıkışı arabamız çalışmadı bizde bir yere kadar servisle gittik sonra yürüyerek devam ettik, eşime takım elbise almıştık pantolonunun paçaları için gidip akşam alacaktık o yüzden onu al eve git derken 1 saat yürüdük,
sonra eve gidince marul salatası yaptım limonlu az zeytin yağlı içine ton balığı katıp yedim :)

iş yerinde puaça var sabahları , uzun bir süredir yemiyordum bu sabah 2 farklı puaçadan yarım yarım aldım bir simidinde çeyreğini kestim yedim .
öğlede çorba salata düşünüyorum akşam da ton balıklı salataya devam ..
ha bir de eşimin toplantısı var bugün şehir dışına çıkacak bende evde ütümü bitirdikten sonra bilgisayarı tv 'ye bağlayıp buyuk ekranda misafir odamda zumba ve lesli yapmayı planlıyorum , inş Rabbim bana akşama kadar güç kuvvet verir de kendimi hasta hissetmem ..

kızlarrrr , diyetkolikten bu sabah yediğim 1 puaça ve ceyrek simidin kalorisini hesapladım gözlerime inanamadım , ne demek ya 510 kalori .. aman siz siz olun 1 puaçadan bişey olmaz demeyin .. bugün baya dikkat etmeme gerekecek yediklerime.

Günaydın kızlar:)
Sabah kahvaltısı: 2dilim uno Light denge, 1dilim Light peynir, domates,yeşillik ,yağsız yumurta, şekersiz çay

Merve bana bi yol göstermişti kabzlk konusunda işe de yaradı.kuru kayısıyı sıcak suya koyup beklet sonra ye düzene giriyor

Merve bana bi yol göstermişti kabzlk konusunda işe de yaradı.kuru kayısıyı sıcak suya koyup beklet sonra ye düzene giriyor

onu denemiştim ama istikrar yok bende canım, bugun itibariyle denemeye başlayayım çunku afedersiniz ilaçsız hiç çalışmıyor bağırsaklarım ilaca bile bağısıklık kazandıığı gunler oluyor becunis içiyorum tık demiyor.

Aslında sende benim gibisin kabızlık düzenli problemim.dün doktora gittim bekunis verdi bazen o bile acmıyor bagırsaklarımı.ekmek hamur işi yemeye gelmiyor anında şişlik hazımsızlık kabızlık rahatsızlık vs

aynı canım ya , azcık hamur işi nişastalı yiyecek yemeye durayım hemen düzenim bozuluyor. doktorlar bağırsaklarımda sorun olmadıgını soyluyor strese girmemeliymişim falan filan .
inanır mısın mantı yiyince ertesi gün bile midemde olduğunu hissedebiliyorum ..
ALLAH'TAN ekmek pek sevmem aram yoktur. 1-2 dilim ekmeği cumartesi kahvaltısında belki yerim ..
ama çikolataya , pastaya hayır diyemiyordum eskiden 1 yaş pasta alırdık eşimle sanki bitirmem lazım diye 1 dilim -2 dilim öyle olurdu ki 1 hafta sonunda koca pastadan sadece 1 dilim yerdi kocam ben pastayı bitirirdim .
sonra karnım karnım diye dolasırdım hamile gibi.
şimdi abur cuburumu azalttım ama kabızlıktan kilo veremiyorum bir turlu. neyse aman almaya devam etmeyeyim de, ben dikkat etmeye devam edicem yeterki gitsin hemen olmasa da bu sene tum kilomu atayım yeter .. o kadar kotu bişey ki mağazalarda hep large bedenlere bakmak bunun XL si var mı XXL si var mı . bu yuzden eskiden alışveriş etmekten çok keyif aldığım mağazaların yanına bile ugrayamıyorum.
ve kabızlık o kadar kotu bısey ki insan somurtup dolasıyor hep moral bozukluğuyla tum gun..

mantının midede oldugunu hissetmenin nasıl bir duygu oldugunu bende biliyorum sanırım :)
cikolata ve sütlkü tatlının her türü benim numberone ımdır :) sanırım ondan böyle oluyoruz tombik tombik :)
beden konusuna gelince aynen katılıyorum XL L aramak sıkıcı bazen diyorum keşke bende şöyle S ya da 36 38 beden birşey giysem giysemde oram buram pörtlemese

kaldığım yerden devam diyete
kahvaltıdan önce üc kuru kayısı
kahvaltı:
iki dilim ekmek
bir zeytin
bir domates
bir salatalık
bir kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
iki su bardağı şekersiz çay

benim bugün canım hiç bişey istemiyo sabah kahvaltı yapmadım bir lokma ekmek ve kaşar yedim şimdi de bir mandalina yedim akşama yemeğe misafirim var bakalım o zaman ne yapacam

bende öğle yemeğimi yemiş bulunmaktayım
bu arada sabah 2 bardak yeşil çay içtim
2 bardak açık çay biri bol limonlu

yemekte nohut pilav ve mercimek vardı zaten bugunlerde karnım fena bende yemedim valla daha kotu olcam diye.ne gereği var kendimi mafetmenin ..
yemeğe geç çıkınca salata bolumu de bosalmış oluyor valla kalanlardan bir kase salata doldurdum
bir de yogurt semiz otu salatası vardı ondan biraz yedim
yanına kucuk yogurt

meyvalarımı da yanıma aldım ara ogunde yıyecegım bugun elma vardı :)
şimdi açık çay iciyorum

ayy iş yerinde diyetiyle zayıflamasıyla beni gaza getiren birinden bahsetmiştim size yaaa git gide zayıflıyor bide yaşı var yani 40'ın üstünde ben dobiş kaldım ya bunların hepsi zayıf ..
hem karar aldım zayıflıcam ki beni gören herkes aa hamilemisin demesin iyice moralim bozuluyor

anane reçel yapmış olmuşmu diye bir çay kaşığı aldım ucundan birde ayva tatlısı yapmış ondanda birtane yedim bu anane benim başımda oldukça ohoo anlaşmayla beraber yemek yyioruz bana ısrar etmezsen gelirim diyorum yakalarsa muck muck hesabı biraz çatlatana kadar yedirir

akşamüzeri bir fincan türk kahvesi

akşam yemeğinde:
yogurtlu ıspanak
üc kasık ev makarnası
bir dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…