diyetısyenım bana gunde 4-5 tane verıyordukızlar hurma kilo aldırır mı babam hacıda hurma getirdi daha yemedim düşünüyorum yesemmi diye
Ya kızlarrrr aşûre yedim ben 1 kasedayanamadım ya kaynanam getirmiş çok güzel görünyodu çok şavaştım ama
dayanamdımmmm((
kızlar hurma kilo aldırır mı babam hacıda hurma getirdi daha yemedim düşünüyorum yesemmi diye
kızlar hurma kilo aldırır mı babam hacıda hurma getirdi daha yemedim düşünüyorum yesemmi diye
ya kızlar ben dun akşam kestane yedim ya zaten kabızlık bende had safhada sabahtan beri bagırsaklarım yırtılacakmıs gıbı çok rahatsız etti bi de ustune sabah ekler yedim ufff ya karbonhidratı abarttım
benim zaten bunyem hemen söylüyor bana sinyal veriyor. deryaaa yeter diye ama bazen hiç kulak vermiyorum bunyeme
öğlede bende kofteli sebze yemeği ve tavuk corbası içtim , accık da pırasa yedim zeytin yağlı .
akşam yemesem bişey de dengelesem yatana kadar form çay içicem
Merve bana bi yol göstermişti kabzlk konusunda işe de yaradı.kuru kayısıyı sıcak suya koyup beklet sonra ye düzene giriyor
onu denemiştim ama istikrar yok bende canım, bugun itibariyle denemeye başlayayım çunku afedersiniz ilaçsız hiç çalışmıyor bağırsaklarım ilaca bile bağısıklık kazandıığı gunler oluyor becunis içiyorum tık demiyor.
Aslında sende benim gibisin kabızlık düzenli problemim.dün doktora gittim bekunis verdi bazen o bile acmıyor bagırsaklarımı.ekmek hamur işi yemeye gelmiyor anında şişlik hazımsızlık kabızlık rahatsızlık vs
mantının midede oldugunu hissetmenin nasıl bir duygu oldugunu bende biliyorum sanırım :)aynı canım ya , azcık hamur işi nişastalı yiyecek yemeye durayım hemen düzenim bozuluyor. doktorlar bağırsaklarımda sorun olmadıgını soyluyor strese girmemeliymişim falan filan .
inanır mısın mantı yiyince ertesi gün bile midemde olduğunu hissedebiliyorum ..
ALLAH'TAN ekmek pek sevmem aram yoktur. 1-2 dilim ekmeği cumartesi kahvaltısında belki yerim ..
ama çikolataya , pastaya hayır diyemiyordum eskiden 1 yaş pasta alırdık eşimle sanki bitirmem lazım diye 1 dilim -2 dilim öyle olurdu ki 1 hafta sonunda koca pastadan sadece 1 dilim yerdi kocam ben pastayı bitirirdim .
sonra karnım karnım diye dolasırdım hamile gibi.
şimdi abur cuburumu azalttım ama kabızlıktan kilo veremiyorum bir turlu. neyse aman almaya devam etmeyeyim de, ben dikkat etmeye devam edicem yeterki gitsin hemen olmasa da bu sene tum kilomu atayım yeter .. o kadar kotu bişey ki mağazalarda hep large bedenlere bakmak bunun XL si var mı XXL si var mı . bu yuzden eskiden alışveriş etmekten çok keyif aldığım mağazaların yanına bile ugrayamıyorum.
ve kabızlık o kadar kotu bısey ki insan somurtup dolasıyor hep moral bozukluğuyla tum gun..
Öğle yemeğim:
1avuç beyaz leblebi, 4-5 tane çiğ kaju,3-4 tane kuru kayısı ve soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?