amanin birinci mi oldum ben haftaya daha çok verecemmmm
regliyken kilo bildirimi cok yanlis bence cok moralim bozuldu keske bu hafta tartilmasaydim
günaydın kızlar ,
dün akşam misafirim vardı eşim onları getirmeye gidince iş çıkışı bende eve gittim önce şöyle bir temizlik yaptım sonrasında tava boregıyle ekler ikram ettim misafirlerime onu yap bunu yap derken baktım saat hayli ilerlemiş bende akşam bir şey yiyemedim bu saatte de borek yesem ekler yesem kilo yapar dedim aç yattım vallahi.
ama sabah kahvaltıda 2 yumurta biraz ceviz ve süt içtim. şimdi de açık çayımı içiyorum yeşil çayım demlensin 2 bardak da yeşil çay öğleye kadar hedefim.
günaydın kızlar ,
dün akşam misafirim vardı eşim onları getirmeye gidince iş çıkışı bende eve gittim önce şöyle bir temizlik yaptım sonrasında tava boregıyle ekler ikram ettim misafirlerime onu yap bunu yap derken baktım saat hayli ilerlemiş bende akşam bir şey yiyemedim bu saatte de borek yesem ekler yesem kilo yapar dedim aç yattım vallahi.
ama sabah kahvaltıda 2 yumurta biraz ceviz ve süt içtim. şimdi de açık çayımı içiyorum yeşil çayım demlensin 2 bardak da yeşil çay öğleye kadar hedefim.
günaydın canım iraden için tebrık edıyorum öncelikle.kahvaltında gayet güzel bende acım sabah 1 kase corba yarım dılım kepek ekmeğı yedım ama çok acıktım
bu arada dun 4 litre su ictim bugunde oyle yapicam bide dun 20 tane mekik cektim sezeryan gobegi var( o gitsin artikk hergun 2 ser2ser arttiracam insallah bu arada mervecim haftayaki birinci belli ikinci kim:))) cok gaza geldim kizlar ya insallah sonmem hadi bakalim varmisiniz iddaya:)))))
haklısın dumancım birinci belli inşallah sende ikinci olursunnn
haklısın dumancım birinci belli inşallah sende ikinci olursunnn
Akşam yemeği:
fırında hamsi tava(çok çok az yağlı),karışık salata,1bardak zero
Leslie işe yarıyor mu kızlar?uygulayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?