Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

günaydın kızlar ,

dün akşam misafirim vardı eşim onları getirmeye gidince iş çıkışı bende eve gittim önce şöyle bir temizlik yaptım sonrasında tava boregıyle ekler ikram ettim misafirlerime onu yap bunu yap derken baktım saat hayli ilerlemiş bende akşam bir şey yiyemedim bu saatte de borek yesem ekler yesem kilo yapar dedim aç yattım vallahi.
ama sabah kahvaltıda 2 yumurta biraz ceviz ve süt içtim. şimdi de açık çayımı içiyorum yeşil çayım demlensin 2 bardak da yeşil çay öğleye kadar hedefim.

günaydın canım iraden için tebrık edıyorum öncelikle.kahvaltında gayet güzel bende acım sabah 1 kase corba yarım dılım kepek ekmeğı yedım ama çok acıktım

gerçekten tebrik ederim eklere ve böreğe hayır demissin

Günaydın herkeseeeee:)
Sabah kahvaltımı yaziim:
2dilim uno Light denge,Light üçgen peynir 1dilim,1haşlanmış yumurta,yeşillik,domates,şekersiz çay

gunaydin kizlar
khvltm;
*1kibrit kutusu peynir
*2zeytin
*1cay kasigi bal
*1.5dilim cavdar ekmegi
*3 cop patates kizartma

arada 3 tane k.kayisi ve 6 findik....

simdide cubuk tarcin attigim yesil cay icicem

bu arada dun 4 litre su ictim bugunde oyle yapicam bide dun 20 tane mekik cektim sezeryan gobegi var( o gitsin artikk hergun 2 ser2ser arttiracam insallah bu arada mervecim haftayaki birinci belli ikinci kim:))) cok gaza geldim kizlar ya insallah sonmem hadi bakalim varmisiniz iddaya:)))))

günaydın canım iraden için tebrık edıyorum öncelikle.kahvaltında gayet güzel bende acım sabah 1 kase corba yarım dılım kepek ekmeğı yedım ama çok acıktım

teşekkür ederim canım :) sabah hedefimi yerine getirdim
2 bardak yeşil çayımı içtim
1 bardak da ayran içtim 1 havuç yedim ara öğün olarak
canım yaban mersinli yoğurt çekti öğle yemeğinde bunu mu yesem acaba .

selam arkadaşlar

sabah

1 dilim ekmek
3 zeytin
azcık peynir
maydanoz domates
veeee tahinle pekmeze bandım 3-4 defa neden çünkü midem ağrıyorduuu iyi gelsin diye (ohh bahanemde hazırmış)

ara

türk kahvesi

öğle

yarım but
3 kaşık pilav
maydanoz salatası

şimdide maden suyu içiyorum

haklısın dumancım birinci belli inşallah sende ikinci olursunnn

öğle yemeğinde
mercimek corbası , ıspanak yemeği ve yarım kase marullu salata yedim kızlar
şimdi yeşil çay içiyorum bu arada bademciklerim acımaya başladı hasta mı oluyorum nedir
havaalrda bi ısınıyo bi soguyo anlamıyorum ki

oglen yemegim
bir kase corba
2dilim c.ekmegi
5-6 lokma tavuk haslama

arada yesil cay ve yulafli biskuvi ve galeta(ders calisiyorum o yuzden)

aksam
6 kasik zeytin yagli kabak yemegi
iki kasik sade makarna
yogurt

simdiye kadar 3 litre su 2 kupa yesil cay ictim 1litre daha su icerimmm
22 tane de mekik:))))

Leslie işe yarıyor mu kızlar?uygulayan varmı

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar dün akşam kestane yedim yemek yerine süt içtim yanında da . bir de 1 kaç tane yulaflı tam bugday unlu biskuvi yedim.
ama gece 9 gibi yattım hasta oldum sonunda bademciklerim acıyor
hani geçen gun ki ekler vardı ya misafirler için bir kaç tane kalmıştı valla sabah dayanamadım yedim bir kaç tane. akşam yemeyeyim şimdi kahvaltı yerine yesem akşama kadar erir dedim öyle işte kahvaltı yerine de ekler yedim bugun şimdi de çay içiyorum
öğle yemeğimde corba ve salata dusunuyorum inş corbayı cok yaglı yapmazlar da doyasıya ıcerim yoksa içilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…