Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

sabah kahvaltım 10:30 ılık su
11.00 ballı sirkeli su
12.bir kase salata içinde 1 dilim peynir
tam buğday ekmek1 dilim,
14.yeşilcay1 bardak
15:30 hurma yedim 2 tane:)(cennet elması diyorlar bizde domates şeklinde tatlı meyve)
16:00 1 bardak su

akşama 1 kase cacık var ,
en geç 19 a kadar sonra finito...yürüyüşe başlamadım henüz...

evet kızlar bugün diyete yeniden başladım

geç kalktım bugün ve şimdiye kadar yediklerim

1 tane küçük yaş hurma, kase çorba(az kalorili ) ve 1 adet nesgafe

Öğle yemeğimden itibaren yazayım kızlar
Öğle: Light süt
Ikindi :2-3kaşık mercimek çorbası
Akşam: tavuklu sebzeli sote 1tabak ama dolu dolu
Yanında Zero
Akşam yemeğimden sonra 1parça cocostar

Sabah kahvaltın

1dlm kepek ekmeği
1 çorba k. Kaşar loru
yarım domates
3 zeytın

ara:1 şekersız nescafe

Sabah kahvaltım:
3küçük dilim kepek ekmeği
1dilim Light peynir
Yeşili salata yağsız
Yağsız mantarlı yumurta
1tatlı kaşığı salça
Şekersiz çay

sabah : 1 dilim ekmek,1 küçük hurma

şimdi :dolu bir kase yayla çorbası

saat 16.15 yağsız menemen 2 yumurtalı,light cola,biraz acılı ezme

en az 1 bucuk saat orta tempoda yürüdüm bugün . 2 bucuk üç saat da ayaktaydım normalde ama 1 bucuk saatini sayıyorum ben

Son düzenleme:
Sabah kahvaltım:
3küçük dilim kepek ekmeği
1dilim Light peynir
Yeşili salata yağsız
Yağsız mantarlı yumurta
1tatlı kaşığı salça
Şekersiz çay

canım yanlış hatırlamıyorsan sen sürekli light cola içerek kilo vermiştin. ayda kaç kg veriyordun cola içtiin zamanlar.cola yavaşlatmaz mı kilo vermeyi

sabah kahvaltı peynir bol yeşillik yarım dilim kepekli ekmek 1 bardak çay uyandığımda 1 bardak su içtim sonra sirkeli su çtim sonrasında kahvaltı

öğlen 1 tane biraz büyükçe elmelı kurabiye yedim yanında salep:)utanarak yazıyorummm ve asıl bombam 1 tane lahmacun yedim

kızlar şimdi benim eşim asker ve nöbetçi kaldığında ertesi gün evde oluyor hele perşembe nöbetleri cuma cumartesi ve pazar o evde kaldığında onunla birlikteyken olmuyor diet ......hem tontiş oldun diyor hem yediriyor bakmayın aslında çok kızıyorum ama bana kıyamıyor onuda biliyorum neyse akşam oldu şimdi 2 bardak su içtim

yemekte 1 kase pırasa var allahım tartılmadımda henüz aynı olduğumu biliyorum

akşaamları 1 saat yürüyüş yapıcam dün akşam yaptım yazamadım.....

görüşürüz gitsin kilolarrrrrrrrr:)

saat 19.00 : 1 nesgafe, 1 küçük çikolata.

bundan sonra da belki nesgafe içer bi elma yerim.ben geç yatıyorum kızlar

canım yanlış hatırlamıyorsan sen sürekli light cola içerek kilo vermiştin. ayda kaç kg veriyordun cola içtiin zamanlar.cola yavaşlatmaz mı kilo vermeyi

8-9kilo civarı vermiştim tatlım tabi diyeti başlayınca 2-3kilosunu aldım da şmdi de malum onları vermeye çalışıom yok Zero kilo vermeyi yavaşlatmıyor diyet yaparken benim baş tâcımıdı çünkü dogmama gibi bi lüksüm olmuyordu kola şişirdiği için ve uzun süre beni tok tutuyordu ama tabi kolayı övmek gibi algılanmasın da zararlı olduğu bi kesin tabi sağlık açısından bide Selülit yapıo ama onu ztn kahve vs de yapıo:) ama kilo verirken işte yağı,abur cuburu ve tatlıyı hayatımdan çıkarmıştım bide Yeşilçay da içiodum hepsinin faydası oldu baya tabi:) ama hiç aç kaldığım hatırlamıyorum şimdide işte aynı stil devam edyorum ama tatlım sadece Zero değil mesela yemeklern yanında Light ice tea fln da içebilirsin o da doyuruyor ve sadece1calori aynı Zero gibi ama o daha sağlıklı tabiki ben bu ara kolayı braz azalttım önceden hergün nerdeyse içiyorum ilk diyet zamanlarımda şmdi haftada 1 yada 2ye düşürdüm sağlık açısından ama kilo olarak sorursan kilo yapmıo hatta bi arkadaşım var yıllardır sabah akşam içer sürekli o çok bağımlısı ama çok da zayıf tabi zararlı işte dişlere vücuda falan

Öğle ve akşamı yazmamıştım hemen yaziiim:
Öğle: yarım muz ve kuru üzümü Müslili bisküvi ve soda
Akşam: fırında Mısır ünlü yağsız hamsi
Bol salata ve Zero
Yemekten sonra Türk kahvesi ve minik popkek

Şimdide açıklığımı hissettim hemen içeceklere sarıldım yine
Soda içtim şimdide formçay içiyorummm

canım bende bugün onu farkettim.yağsız melemen yaptım kendime yanında light kola içtim ve bayağı doyurdu beni,ondan dolayı sordum sana.light soğuk çay bende aradım ama bulamadım bulunduğum yerde satmıyorlar light olanını

Migros'ta oluo tatlım yolun düşerse haberin olsun
Aynen yağsız yemenin çok etkisi oluyo mesela peyniri de Light yiyince o kdar fark oluo ki ben peynir çok yerdim hemde tulum ezine falan, yağsız Light peynir yiyeliden kilo vermek daha çabuk oldu. Mesela tavuk, et falan yapacağımda da fırında fırınpoşetinde yağsız yapıodum hala öle yapıom ve yağsız yiye yiye öle alıştım şimdi biyere yemeğe fln gidip yağlı yediğimde rahatsız oluom. Dediğin gibi hele yağsız Menemen yada yağsız işte peynirli yumurta vs çok tok tutup ve az kalorili oluo bi süre dene bakalım mutlaka sonuç görürsün tatlım ona göre devam edersin sonucun iyi olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…