evet kızlar bugün diyete yeniden başladım
geç kalktım bugün ve şimdiye kadar yediklerim
1 tane küçük yaş hurma, kase çorba(az kalorili ) ve 1 adet nesgafe
akşam yemeği : 2haşlanmış yumurta,1 kase yoğurt maydanozlu
sabah : 1 dilim ekmek,1 küçük hurma
şimdi :dolu bir kase yayla çorbası
Sabah kahvaltım:
3küçük dilim kepek ekmeği
1dilim Light peynir
Yeşili salata yağsız
Yağsız mantarlı yumurta
1tatlı kaşığı salça
Şekersiz çay
saat 19.00 : 1 nesgafe, 1 küçük çikolata.
bundan sonra da belki nesgafe içer bi elma yerim.ben geç yatıyorum kızlar
Takip ediyorumda neden nescafe ya da neskafe değilde nesgafe :)
valla hiç farkında değilim . bilmem ki
Benimde tuhafıma gitti :) hususi takip ediyorum el sürüşmesimi acaba diye :))
canım yanlış hatırlamıyorsan sen sürekli light cola içerek kilo vermiştin. ayda kaç kg veriyordun cola içtiin zamanlar.cola yavaşlatmaz mı kilo vermeyi
8-9kilo civarı vermiştim tatlım tabi diyeti başlayınca 2-3kilosunu aldım da şmdi de malum onları vermeye çalışıomyok Zero kilo vermeyi yavaşlatmıyor diyet yaparken benim baş tâcımıdı çünkü dogmama gibi bi lüksüm olmuyordu kola şişirdiği için ve uzun süre beni tok tutuyordu ama tabi kolayı övmek gibi algılanmasın da zararlı olduğu bi kesin tabi sağlık açısından bide Selülit yapıo ama onu ztn kahve vs de yapıo:) ama kilo verirken işte yağı,abur cuburu ve tatlıyı hayatımdan çıkarmıştım bide Yeşilçay da içiodum hepsinin faydası oldu baya tabi:) ama hiç aç kaldığım hatırlamıyorum şimdide işte aynı stil devam edyorum ama tatlım sadece Zero değil mesela yemeklern yanında Light ice tea fln da içebilirsin o da doyuruyor ve sadece1calori aynı Zero gibi ama o daha sağlıklı tabiki ben bu ara kolayı braz azalttım önceden hergün nerdeyse içiyorum ilk diyet zamanlarımda şmdi haftada 1 yada 2ye düşürdüm sağlık açısından ama kilo olarak sorursan kilo yapmıo hatta bi arkadaşım var yıllardır sabah akşam içer sürekli o çok bağımlısı ama çok da zayıf tabi zararlı işte dişlere vücuda falan
canım bende bugün onu farkettim.yağsız melemen yaptım kendime yanında light kola içtim ve bayağı doyurdu beni,ondan dolayı sordum sana.light soğuk çay bende aradım ama bulamadım bulunduğum yerde satmıyorlar light olanını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?