Migros'ta oluo tatlım yolun düşerse haberin olsun
Aynen yağsız yemenin çok etkisi oluyo mesela peyniri de Light yiyince o kdar fark oluo ki ben peynir çok yerdim hemde tulum ezine falan, yağsız Light peynir yiyeliden kilo vermek daha çabuk oldu. Mesela tavuk, et falan yapacağımda da fırında fırınpoşetinde yağsız yapıodum hala öle yapıom ve yağsız yiye yiye öle alıştım şimdi biyere yemeğe fln gidip yağlı yediğimde rahatsız oluom. Dediğin gibi hele yağsız Menemen yada yağsız işte peynirli yumurta vs çok tok tutup ve az kalorili oluobi süre dene bakalım mutlaka sonuç görürsün tatlım ona göre devam edersin sonucun iyi olursa
kahvaltı : bir kupa çorba,1 küçük yaş hurma
öğle : 1 tabak etli patates yemeği,yarım dilim ekmek ,küçük kase yağsız salata (çok mu oldu,güya sadece çorba içecektim )
Kmeseler yok yawww
Tüm günümü yaziim bari
Sabah geç uyandım o yüzden öğle yemeğimde birleştirdim
Veee lavaştan hazırladığım pizzayı yedim
Akşam yemeğime de daha yemedim ama kafamda tasarladım: 1yeşil elma, 1yemek kaşığı kurtulmuş yaban Mersini ve yarım muzdan hazırlayacağım meyveli yoğurt yanında da Light ice tea
acıkırsın kuzu bunlarla
ara: bir dilim peynir ve nesgafe
akşam yemeğinden önce bir elma
akşam yemeğim: yağsız melemen ve light kola
bu arada light ace tea buldum
ben haka açım belki çorba içerim
fırında simit gördüm çıtır çıtırdı bi yiyesim geldi ki anlatamam son saniyede vazgeçtim,az kalsın adama ver diyecektim ki ağzımı tuttum
Slm kızlar bu hafta giremedim evdeyim sonra eşim ameliyat oldu hastanede falan kaldık derken günler geçti dün de misafirim vardı..
Sabah kalkınca çörek otu bal tarçın karışımından yiyip şu içip yürüyüşe çıktım
Gelince kahvaltı yaptım 2 dilim kızarmış kıtır kıtır ekmek peynir yumurta zeytin 1 tatlı kaşığı bal pekmez portakal suyu ictim.
Akşam da brokoli yiyeceğim inş.
geçmiş olsun canım
kahvaltı yapmadım az bi ace tea içtim light olanından
öğle yemeğinden önce çok acıkmıştım biraz çorba içtim kırk kalorilik
öğle yemeğim: 1 tabak taze fasulye yemeği,çeyrek dilim kadar ekmek,2 kaşık ev yapımı rus salatası az mayonezliydi kızlar ama diyet arkadaşımdan kalorisine baktım 1 yemek kaşığı 120 kalori diyor,gerçekten de öyle mi. benim yediğim küçüçük makarnalardan yapılmıştı
az önce de iş yerinde pasta kesildi ve çok az yedim ,zaten çok küçük bi dilim geldi bana onun da kekini yemedim ama cerez yedim biraz fazla
Slm kızlar bu hafta giremedim evdeyim sonra eşim ameliyat oldu hastanede falan kaldık derken günler geçti dün de misafirim vardı..
Sabah kalkınca çörek otu bal tarçın karışımından yiyip şu içip yürüyüşe çıktım
Gelince kahvaltı yaptım 2 dilim kızarmış kıtır kıtır ekmek peynir yumurta zeytin 1 tatlı kaşığı bal pekmez portakal suyu ictim.
Akşam da brokoli yiyeceğim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?