Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

zaten denemiştim,yağsız yiyerek ayda 4 bucuk beş kilo vermiştim

canım maktım migrostada yok normalleri var . bulunduğum yerde yok maalesef ama tekrar bakacam

kahvaltı : bir kupa çorba,1 küçük yaş hurma
öğle : 1 tabak etli patates yemeği,yarım dilim ekmek ,küçük kase yağsız salata (çok mu oldu,güya sadece çorba içecektim )

Kmeseler yok yawww
Tüm günümü yaziim bari
Sabah geç uyandım o yüzden öğle yemeğimde birleştirdim
Veee lavaştan hazırladığım pizzayı yedim
Akşam yemeğime de daha yemedim ama kafamda tasarladım: 1yeşil elma, 1yemek kaşığı kurtulmuş yaban Mersini ve yarım muzdan hazırlayacağım meyveli yoğurt yanında da Light ice tea

acıkırsın kuzu bunlarla

sabah 1 pet şişe su

kahvaltım yarım salatalık 4/1 domates az peynitr ve 4/1 simit

öğlen kahve şekersiz

1 kase pırasayedim

ikindi 1 büyük elma

5kaşık aşure

akşam yeşil çay içicem

ve bol bol su içmeye gayret edicem birazdan da yürüyüş

acıkırsın kuzu bunlarla

Yok tatlım ya baya tokum hatta akşam yaptığım meyve salatalı yoğurt o kdar tok tuttu ki 1gr bişiy yicek Halim yok hala kaç saat oldu yiyeli, tavsiye ederim çok yüztük tutuyo ya bende doymam sanmıştım ama yiyince inanılmaz doydum, 1tane yeşil elma,yarım muz,kuru meyve(ben yaban Mersin'i koydum kurutulmuş), birazda nesfit koydum ama o da baya etkili oldu doymamda

ara: bir dilim peynir ve nesgafe

akşam yemeğinden önce bir elma

akşam yemeğim: yağsız melemen ve light kola

bu arada light ace tea buldum

ben haka açım belki çorba içerim

fırında simit gördüm çıtır çıtırdı bi yiyesim geldi ki anlatamam son saniyede vazgeçtim,az kalsın adama ver diyecektim ki ağzımı tuttum

Son düzenleme:

iyi yaptın tatlım sabah olsa yenir ama akşam susamlar yağlı yağlı löp löp yağ olurdu çok ii yaptın karşı koymakla

Son düzenleme:
günaydın bayanlar hafta sonları fazla gıremıyorum,inş yarın güzel sonuçlar yazarız artık sene sonnuna az kaldıı bombaları patlatalım

Slm kızlar bu hafta giremedim evdeyim sonra eşim ameliyat oldu hastanede falan kaldık derken günler geçti dün de misafirim vardı..
Sabah kalkınca çörek otu bal tarçın karışımından yiyip şu içip yürüyüşe çıktım
Gelince kahvaltı yaptım 2 dilim kızarmış kıtır kıtır ekmek peynir yumurta zeytin 1 tatlı kaşığı bal pekmez portakal suyu ictim.
Akşam da brokoli yiyeceğim inş.

geçmiş olsun canım

kahvaltı yapmadım az bi ace tea içtim light olanından

öğle yemeğinden önce çok acıkmıştım biraz çorba içtim kırk kalorilik

öğle yemeğim: 1 tabak taze fasulye yemeği,çeyrek dilim kadar ekmek,2 kaşık ev yapımı rus salatası az mayonezliydi kızlar ama diyet arkadaşımdan kalorisine baktım 1 yemek kaşığı 120 kalori diyor,gerçekten de öyle mi. benim yediğim küçüçük makarnalardan yapılmıştı

az önce de iş yerinde pasta kesildi ve çok az yedim ,zaten çok küçük bi dilim geldi bana onun da kekini yemedim ama cerez yedim biraz fazla

Bugün ara öğün olarak muz yedim üzerine 1-2 tane ceviz Rondo dan geçirip üzerine serptim.
Akşam da 1 tabak kereviz yemeği yedim zeytin yağlı. Şimdi de yeşil cayımı içiyorum biberiye ve tarçın elmalı.
Gülumcum iyi dileklerin için Sağol canım.

akşam yemeği : yağsız menemen ve kutu zero,elma

sonra da nescafe içerim illaki maalesef

keşke o çerezleri yemeseydim

inş busefer dıyetım ıyı gıdıyor

akşam 1 kase corba.salata

ara :1 bardak sut.1 paket lıght kıraker

günaydın kızlar,
Mervecim ilk kilo bildirimi benden gelsin 69,7 :) sonunda 69 a dustum :)
sabah kahvaltım nesfit..

gunaydin kizlar gecen hafta 70.9 bu hafts 70.2 700gr gitti cok sukur ama yemeyi abarttim. sadece cok hareketliyim yuruyorum. hatta gece 11.30da tereyagli kasarli yumurta yedim bugun orucluyumda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…