Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

masallah deryacm darisi bana bi 69 u bende gorebilsem 70.2 dey yaaaa

amin canım inş 65 aşağısını da bir görsek :) aslında gecen hafta o kadar cok yedim ki sanırım stresten gitti kilo eşim ameliyat oldu hastanede falan kaldık derken . bir gorsen hastanede canım sıkıldı yedim de yedim çikolata browne
ama bu hafta daha cok dıkkat edeceğim inş cunku artık 70 lere cıkak ıstemıyorum hala cok kılolu goruluyorum etrafımdakiler manken gıbı hala son aldığımdan önceki 2. pantolonuma gıremedım 67-68 ı bekliyorum tekrar denemek için.

ara öğunumu yaptım
ceyrek sımıtle yogurt yedim
ayy istanbul cok sogudu yagmur durmak bılmıyor kızlar ..

bugün tartı 96.8 i gösteriyo ay verdiğimi görünce çok sevindim
geçen hafta 97.7
fark 900 gr

gecmis olsn cnm allah sifa versin. bebis icindi galiba bu ameliyat insallah rabbim cifter cifter verir kucaginiza bebisleri. bende artik 65 olmak istiyorm ya. gerci dogum kilosu gitti. ben 3 yil once 60kilo ile evlemdim ve ilk 4 ayda70kilo olmustum bunun uzerine hamile kaldim ve 95kiloyla doguma girdim bende gebelik sekeride cikti. kiloya pek alisik bi insan degildim bekarken 53 lerdeydim hep ilk defa agustostan beri diyet hayatima girdi ins 65e duseriz sonrasida Allah kerim

81'4 aynı kalmışımm

geçen haftaki kılo 81,5

günaydın kızlar,
mervecim ilk kilo bildirimi benden gelsin 69,7 :) sonunda 69 a dustum :)
sabah kahvaltım nesfit..

tebrik edıyorum senı darısı basıma

bugün tartı 96.8 i gösteriyo ay verdiğimi görünce çok sevindim
geçen hafta 97.7
fark 900 gr
canım senı sadece kılo bıldırımınde görebılıyoruz aramızza hıc katılmıyorsunn

Benim kılomda
gecen hafta:78
bu hafta 77

Giden tam 1 kıloo

Öğle yemeğim: Light süt ve 1tane süt dilimi

Ikindi yani şimdi yarım poğaça yedim kızlar yaaaaa yemesem çok daha iyiydi ama yarın için yapmıştım misafire, dayanamadım bende yarım yedim

Akşam yemeğimi daha yemedim ama yaptığım için şimdiden yaziim:)
Akşam: arnavut ciğeri,salata ve Light ice tea

Kızlar işlerimin yoğunluğu nedenıyle lıste yapamıyorum yapmak isteyen varsa buyursun

tam tahıllı ekmeğin üzerine süzme yoğurt sürüp üzerine kırmızı pul biber ve nane muhteşem bi ara öğün oldu

100gr fark ozaman kafam pek yerinde değil son günlerde

Günaydın kızlar dün akşam kereviz yedim.
Birde tv de görmüştüm yulaf kepekli tarcinli kurabiye ondan yaptım 2 tane çayla yedim.
Çok güzel hafif bişey isteyene tarifini verebilirim.
Un yumurta yok içinde sadece yulaf ezmesi tarçın buğday kepeği yoğurt ve zeytin yağı ile yapılıyor. Ama çok sisiriyor sanırım bendeki gaz ondan sabah kalkınca çörek otu bal tarçın yedim ise giderken midemdeki gazdan öleceğim sandım ..uff nedir benim bu kabizliktan gazdan çektiğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…