Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

yemeğe cıkmadan 1 tane yulaflı kepeklı tarcınlı yogurtlu kurabıyemden yedım .
yemekte karnabahar yemeği vardı
kucuk kase marul
2 kasık kısır
1 ayran ıctım
sımdı de kahvemi içiyorum

kahvaltı : 2 adet haşlanmış yumurta

öğle: 1 tabaktan biraz az tavuklu patates yemeği,yarım dilim ekmek,yarım bardak ayran

bu mesajı okuyan sevgili arkadaşlarım su içmeyi ihmal etmeyin hadi bakalım herkes eline 1 bardak su alsın :)

canım sen tartılamıyorsun fakat kıyafetlerınde fark oldu mu peki buradan anlıyor musun verip vermediğini ?

canım karnımda anlıyorum karnım iniyor sadece. diyeti devam ettirebilsem kilo veririm de ettiremiyorum hep bozuluyor bi yerlerde. ama kaç gündür diyet içi yediğim besinlerin dışına çıkmadım karnım indi biraz sanki.bir de benim şöyle bi sorunum var. biraz yesem hemen karnım şişiyor ama öyle böyle değil hamile gibi şişiyorum bundan çok şikayetciyim.

bu arada ben su içemiyorum bırakın 1-2 bardağı bazen hiç su içmiyorum hatta çoğu zaman.ama sıvı şeyler oluyorum çorba ayran yoğurt
kahve light ace tea gibi tabi suyun yerini tutmaz ama ne yapayım içemiyorum.kalorili şeyler yersem çikolata bisküvi tatlı hamur içi vs yersem ancak su içebiliyorum ee malum onları da yememeye çalıyorum zaten

Kızlar tüm günümü yaziiim hemen:
Sabah:
2dilim uno Light denge
1tatlı kaşığı biber salçası
Yağsız salata (marul, salatalık,domates)
2tane Light üçgen peynir
2bardak şekersiz çay
Öğle:
Sade soda
4-5 kaşık yeşil mercimek
Akşam:
Yağsız salata
1tabak yeşil mercimek
Kornişon turşu
Light ice tea
Yemekten sonra da az şekerli Türk kahvesi ve cocostar

Bugün toplamda 850 kalori aldım

Gunaydın bayanlar hedefım bu hafta 1 kg altınna düşmemek.sizin hedefiniz ney?

canım o cocostar hıc olmamış hem kahvede şekerli diyetısyenım bana bıtter çıkolatta verıyor.sende cıkolatta ıstedıgınde gunde 1 tane stık cıkolata yıyebılırsın

günaydın kızlar , günaydın Merve :)
bende bu hafta 1 kilo vermek istiyorum 68 i gormek istiyorum ama otur otur nasıl gitcek bu kilolar benim spor yapmam lazım uff eve gıdınce de hıc halim kalmıyor yemek yedıkten sonra tv karsısına gecıp 1-2 saat dızı ızlıyorum sonrası malum yatış sabah iş var..
ben bu sabah protein tipi beslenmeye agırlık vereyım dedım ,
2 yumurta
8 sıyah zeytin
yarım bardak portakal suyu 1 portakalı sıktım
1 kupa sut

akşam yemeğinde brokolim var, aslında dun de brokoli yedim ama eşim kokteyl kuruyemiş almıs ayy dayanamadım calıkusunu ızlerken 1 kase yedim yemeseydim baya iyi olurdu ama neyse bu aksam dıkkat edıcem ıns.

canım o cocostar hıc olmamış hem kahvede şekerli diyetısyenım bana bıtter çıkolatta verıyor.sende cıkolatta ıstedıgınde gunde 1 tane stık cıkolata yıyebılırsın

cAnım cok ısterse ulkerin %80 kakaolu olanından yıyorum denedınız mı cok guzel ..

canım cok ısterse ulkerin %80 kakaolu olanından yıyorum denedınız mı cok guzel ..

bız zaten hep burda kaybedıyoruz ay şunuda yedım ama yarın dıkkat ederim yarın oluyo şu kaçamağı yapttım ama olsun yarın çok dikkat edicembız bu dıyette başlayallı 1,5 ay oldu daha bır arpa boyyu yol kattettık.kızlar kendınıze gelın sılkının bıraz(tabıykı bende) yılbaşınna az kaldı ben ınanıyorum kı bu azımle gıdersem 15 degıl ama 10 kılomu verıcem.şimdiye kadar 3 kılo gıttı kaldı 7 kılo.

aynı aynı cok haklısın , benim de 7 kılom kaldı aslında sıksam surda 34 gun kaldı .. spora baslıcam aksamları yuruyecegım yada zumba yapacagım inş. herhafta 1 kılo versem rahat 6 kılo gıder.

ara öğun 1 armut yanında yogurt
birazdan yuruyus yapacagım sonra gelip öğle yeemği yiyeceğim

cidden 1.5 ay mi oldu pehh hepimiz 15 kg verecektim sozum ona yilbasina biseycik kalmamis..oglumun 1 yas dogum gunu de var 7 ocakta bari 75 i goreydim :26: bu hafta azmettim 79.0 i gorucem

yuruyusumu de yaptım yarım saat
yemekte tarhana corbası
1 kasede biraz zeytin yaglı pırasa ve domates salatalık havuc yedim ama pırasayı tam bıtıremedim sadece pırasaları yedim , yani kasem tam bitmedi ,prıncını falan yemedim
yarım porsiyon da bulgur pilavı yedim kızlar
yarım bardak ayran
sizce nasıl
şimdi de açık çayımı ıcıyorum ogleden sonra yesil cayım var suya devam edeceğim bir de 4 gıbı ara ogunde yulaflı kurabıyemden yıyecegım galıba işe yaradı biraz mıdemı karnımı sısıırıyor gece boyu gazdan canım cıkıyor ama bugun ılacsız tualete cıkabıldım :) bir ilk

öğlen yemeğim

1 kepçe çorba
3 köfte 4/1 patates fırında
salata
3 y.kaşığı yoğurt

hayır hayır hayırr

Diyetısyenım dedığı çorba varsa menude ekmek yemıceksın ve tabıykı polav makarna çeşitlerinide.ya yemek çorba yada sadece corba 1 dlm ekmek.çorba pılavda aynı yerde olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…