hayır hayır hayırr
Diyetısyenım dedığı çorba varsa menude ekmek yemıceksın ve tabıykı polav makarna çeşitlerinide.ya yemek çorba yada sadece corba 1 dlm ekmek.çorba pılavda aynı yerde olmaz
güzel bir menüüKızlar selamlar herkese diyetler nası gidio:)
Tüm günümü yaziiim hemen:
Sabah:
Kepekli tost ve su
Öğle:
Light süt
Kuru üzülmüş müslimi bisküvi
Ara:neskafe şekersiz
Akşam:
Izgara tavuk 1porsiyon
Yağsız salata
2kaşık bulgur pilavı
Zero
Şmdi de az şekerle Türk kahvesi ve minik kek parçası
Beni de hayata döndürünnnnmm !!(((
canım ne durumdasın ? ya bende akşamları yemeye basladım napıcammm nasıl keseceğim akşam yememi hergun bu aksam sadece yogurt yıyecegım dıyorum ama aksam olunca tum planlarımı unutuyorum
evımde yuruyus bandım var ve ben 1 kere bıle yuruyemıyorum ve dun tartıya cıktım ne 69 u 70 lerde ılerlemeye basladım kilo alıyorum çok moralım bozuk ve bu moral bozukluğu beni yemeğe daha cok itiyor
ne yapsak motive olsak birbirimize?
sen nasılsın napıyorsun hiç sesin çıkmıyor?
Valla annem var iki haftadır bende yiyorum yani dikkat ediyorum az yemek için ama dün tartıya cıktım.yine tersine yol almaya başlamışım( düzeltmem lazım.durumları
off anneler bende annem burdayken oyleydim, zaten kımse oldu mu yeniyor illaki. 1 -2 kısıyorsun sonra bırakıyorsun battaı balık dyorsun .ben motive olayım diye internetten az yemeyle alakalı bişeyler okuyorum , bak bir doktor ne yazmış. gercekten de ben ne zaman 2-3 gun ustuste aksam yemegı yemeyeyeım ya sabah kendimi bir hafıf bir guzel hissediyorum ama işe gel aksam tv karsısında kendını tut.
Melatonin ve büyüme hormonunun düzgün salgılanması için insan türünün akşam yemeği yememesi ve gece 23.00te yatması gerekir. İdeali 8 saatte iki-üç öğün yiyip 16 saat sistemlerimizi dinlendirmemizdir. Son öğünü saat 16.00da yersek sabah daha dinç kalkacağız ve bel çevremizdeki kilolardan hızla kurtulacağız. Akşam yemeği yemezsek doktor yüzü görmeye gerek kalmayacak. İlla da yiyeceksek çiğ sebzeleri tercih etmeliyiz. Bitkiler insanın pilini şarj eder.
ve kilom şimdi tartıldım 70 lerde filandım
67,9 allahım sen nefsimi körelt
beni irademle sınama....
çok sevinçliyimm taklalar atsam yeridir
yani 8 kilo fazlam var 1 ayda gitmez ama en azından 38 beden olucam 65 lere inersem
hadin kızlar gitsen kilolar...
bugün çok yoğundum
sabah yarım simit meyve suyu
öğle kendime bi güzellik yapım 200 kalorili brovni yedim
akşam 10 kaşık aşure yedim
form çayı içicem şu 1,5 litrelik sular çok işe yarıyor bitti gidip alıcam çabucak bitiyor öyle olunca
yemek yiyesim yok elmamı yıyımmm
yuruyuşe çıkayımmm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?