Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

hayır hayır hayırr

Diyetısyenım dedığı çorba varsa menude ekmek yemıceksın ve tabıykı polav makarna çeşitlerinide.ya yemek çorba yada sadece corba 1 dlm ekmek.çorba pılavda aynı yerde olmaz

bulgur pilavı da mı olmaz bunu bilmiyordum yani çorba yıyorsam salata sebze yıyeceğim , karbonhidrat , pilav cesitlerini yemeyeceğim ok , bundan sonra bu kurala da dikkat edelim teşekkürler cnm

kızlar nete giremeyeceğim memlekete gidiyorum

kahvaltı

çok çok az çorba 1 haşlanmış yumurta

öğle: mercimek çorbas ve 3 tane beyaz lahanadan bulgurlu sarma,1 dilim ekmek.

ara az önce yarım nesgafe .
yola çıkacağım o yüzden saat 11 e kadar falan yiyemeyeceğim .ve evden çıkmadan 2 tane haşlanmış yumurta yiyecem

öptüm hepinizi . inşallah annem beni çok yedirmez :)

bi kaç gündür yoktum kurs vardı yoğunum...

dün sabah sandviç yedim

öğlen diet bisküvi sekersiz çay

akşam 1 simit

yatmdan önce 2 elma

2 litre su içtim aralıklarla

bugün sabah 1 dildim çikilatalı tam buğday ekmek:)

suuuu bol boll

öğlen diet biskvi çay

1 armut

akşam sandviç

bu arada ben suları sirkeli içiyordum bu hafta sade oldu yeşil çayda hiç içemedim...

bu beslenme alışkanlığığ değil tabiki sadece miğdemi küçültüp öğünlerimi azaltıp normal beslenmeme döneceğim ocaktan sonra

abur cuburu hayatıımdan çıkarttacağım benim tam 1 hafta oldu

yarın kilomu yazacağım akşamları yürüyüş yapıyorum 1 saat
:)
hadi gitsin kilolarrrr

Kızlar selamlar herkese diyetler nası gidio:)
Tüm günümü yaziiim hemen:

Sabah:
Kepekli tost ve su

Öğle:
Light süt
Kuru üzülmüş müslimi bisküvi

Ara:neskafe şekersiz

Akşam:
Izgara tavuk 1porsiyon
Yağsız salata
2kaşık bulgur pilavı
Zero

Şmdi de az şekerle Türk kahvesi ve minik kek parçası

güzel bir menüü

Beni de hayata döndürünnnnmm !! (((

canım ne durumdasın ? ya bende akşamları yemeye basladım napıcammm nasıl keseceğim akşam yememi hergun bu aksam sadece yogurt yıyecegım dıyorum ama aksam olunca tum planlarımı unutuyorum
evımde yuruyus bandım var ve ben 1 kere bıle yuruyemıyorum ve dun tartıya cıktım ne 69 u 70 lerde ılerlemeye basladım kilo alıyorum çok moralım bozuk ve bu moral bozukluğu beni yemeğe daha cok itiyor
ne yapsak motive olsak birbirimize?
sen nasılsın napıyorsun hiç sesin çıkmıyor?

Valla annem var iki haftadır bende yiyorum yani dikkat ediyorum az yemek için ama dün tartıya cıktım.yine tersine yol almaya başlamışım ( düzeltmem lazım.durumları

Valla annem var iki haftadır bende yiyorum yani dikkat ediyorum az yemek için ama dün tartıya cıktım.yine tersine yol almaya başlamışım ( düzeltmem lazım.durumları

off anneler bende annem burdayken oyleydim, zaten kımse oldu mu yeniyor illaki. 1 -2 kısıyorsun sonra bırakıyorsun battaı balık dyorsun .ben motive olayım diye internetten az yemeyle alakalı bişeyler okuyorum , bak bir doktor ne yazmış. gercekten de ben ne zaman 2-3 gun ustuste aksam yemegı yemeyeyeım ya sabah kendimi bir hafıf bir guzel hissediyorum ama işe gel aksam tv karsısında kendını tut.

Melatonin ve büyüme hormonunun düzgün salgılanması için insan türünün akşam yemeği yememesi ve gece 23.00’te yatması gerekir. İdeali 8 saatte iki-üç öğün yiyip 16 saat sistemlerimizi dinlendirmemizdir. Son öğünü saat 16.00’da yersek sabah daha dinç kalkacağız ve bel çevremizdeki kilolardan hızla kurtulacağız. Akşam yemeği yemezsek doktor yüzü görmeye gerek kalmayacak. İlla da yiyeceksek çiğ sebzeleri tercih etmeliyiz. Bitkiler insanın pilini şarj eder.

Tüm günümü yaziim kızlar akşama misafir var yazmamam çünkü

Sabah: kepekli tost
Yeşillik salata yağsız
Şekersiz çay

Öğle: Light süt 1tane muz

(Daha yemedim tabiki ama şimdiden tasarladım)
Akşam: 1porsiyon kavurma
Yağsız salata
Light yoğurt
Light ice tea

kızlar karar verdim akşam yemeklerini atıştırmalarını bir süre hayatımdan çıkaracağım, sabah da erken uyanıp guzel bir kahvaltı yapmayı planlıyorum. bugun itibari ile akşam yemeği kesiyorum bakayım kaç gun idare edeceğim en azından 3-4 gun bile olsa faydalı olacagına eminim . 4 bucuk 5 gıbı 1 kase yogurt yedim ara öğün olarak evde yeşil çay meyva cayı falan içerek geçiştireceğim inş. cok dayanamazsam marul yerim ot ot :)

ama tatlım akşam krizleride genelde sabahki zayıflıktan kaynaklanır yani benim için öyle.sabah ne kadar zayıf beslenirsem akşam okadar kendine hakim olamayan aç kurt gibi oluyorum resmen gözüm dönüyor.kriz kriz üzerine yani :) bence akşam yeme ok ama sabah güzelce kahvaltını yap.eskiler bi laf derlermiş sabah krallar gibi öğle halk gibi akşamda fakir gibi beslen diye :) çokta haksız sayılmzlar aslında =)

ve kilom şimdi tartıldım 70 lerde filandım

67,9 allahım sen nefsimi körelt

beni irademle sınama....

çok sevinçliyimm taklalar atsam yeridir

yani 8 kilo fazlam var 1 ayda gitmez ama en azından 38 beden olucam 65 lere inersem

hadin kızlar gitsen kilolar...

bugün çok yoğundum

sabah yarım simit meyve suyu

öğle kendime bi güzellik yapım 200 kalorili brovni yedim

akşam 10 kaşık aşure yedim

form çayı içicem şu 1,5 litrelik sular çok işe yarıyor bitti gidip alıcam çabucak bitiyor öyle olunca

yemek yiyesim yok elmamı yıyımmm

yuruyuşe çıkayımmm.......

nedir bunun sırrı =)

saat 4-5 arası yediğim 1 kase yogurtla eve geldikten sonra akşam yememeyi başarmış bulunmaktayım. 1 saat içerisinde uyumayı planlıyorum :) sabah da şöyle paşalar gbi bir kahvaltı yapayım :) ohh elde var 1, baalım akşam yemelerini kaç gun kesebileceğim 2-3 gun boyle yapsam arada 1 gun kacamak 2-3 gun akşam yemeksiz süper olur VALLAHİ :)
hedefim pazartesi gunu tartıda 69 kılonun ilk gramlarına dusmek veya tabıkı 68 kıloyu görmek.

günaydın kızlar,

sabah yarım saat erken uyandım kendime yumurta hasladım kayısı kıvamında.
yanına marul limon sıktım
10 zeytin
yarım cay bardagı mandalina suyu (kendim sıktım)
1 bardak da tarcınlı yulaf ezmeli süt içtim
yulaf ezmesini bir çok yiyecekde kullanıyorum ki midemi bagırsaklarımı şişirsin rahat tualete gideyim ve aclık hissetmeyeyim ben sevdim vallahi siz de deneyin derim .
şimdi de iş yerindeyim acık cayımı içiyorum birazda sürahimi ılık suyla dolduracağım , sürahim 1 litrelik sabah ogle 2 kere doldurmus oluyorum yani gunde 2 litre su rahat içiyorum .

kızlar lütfen birbirimize destek olalım artık eşlerimiz bize bakarken aşkıma bak ya ne güzel olmuş pantolonu yada elbisesi ne yakışmış desin , bir yerlerimizden fışkıran etlerimizi saklamak zorunda kalmayalım , lütfen ben motive olmaya çalışıyorum birbirimize destek verelim ..

Memleket beni şımarttı.gören kilo vermişin diyor mutlumuyum ne:))

ogle yemegımı de yedim
1 kase salata (marul kırmızı lahana havuc domates salata bıraz zeytın yagı nar eksısı ve lımonlu)
1-2 cıcek haslanmıs brokoli
1 tavuk bud
bıraz bulgur pılavı
şimdi de limonlu acık cayımı içiyorum
4 gıbı elmamı ve yogurdumu yiyip bugunun yemeğine son vermek istiyorum inşşşş ...

miniks canım sırrını 7 yıldır doğumda aldığım kilolalarla yaşıyorum yaşım oldu 30

benim cimcimem büyüyor ee genç kız olucak benimde hayallerım var onun la gezmek arkadaşlarıyla birlikte bu benim annem desin sinemaya alışverişe bu 1

2 bilmiş görümcem daha 1 yaşına bile gelmemişken bebği bütün kiloları gitti kız gibi oldu anlıyacağınız

ki ben davranışlarım karekterim kadar dış görünüşüne de önem veren biriyim ....

eşim beni şöyle beğensin böyle beğensin diye bir kaygım yok ancak yaşlandırdı kilolar artık iyice

sonuç bu kez cok hırslandım

tüm yeme alışkanlığımı değiştidim benim eşim hem muacır hemde asker
evde ille börek ille kızartma ille iki çeşit yemek olsun eee bide büyüyen minicik bebek beslensin diye yapıılan kekler çeşit çeşit sabah kahvaltıları derken hareketsizlik birde cabası....

şimdi sabah kahvaltılarımı kendime göre ayarlıyorum

bol bol su şu pet şişede 1,5 litrelikler den içine limon sıkıyorum enfes güzel içilesi bir su oluyor normalde kışın çok su içemem

canım tatlı isteyince tatlı kalorımı hesaplayıp gün içersinde öğlen yemeye çalışıyorum hareketle yakıyorum

akşam yeneklerini yapıyırum ama bol yeşillik yemeye çalışıyorum yemek yememeye gayret ediyorum

proteindi karbonhitrattı şuan onları düşünmüyorum miğdem küçülsün bi önceliğim o
form çayıda içiyorum arada yeşil cay filan

gitisn killooolarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…