Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

kızlar benim iyet 2 gün boyunca yalan oldu ama yarın sabah tekrardan devam edecem.

siz süper gidiyorsunuz göründüğü kadarıyla

kızlar nerdesiniz ya. bende yazmıyorum ama açıp açıp bakıyorum diyete de devam . hafta sonu geziyorsunuz dimi

nerdesiniiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz

canım acayip şekilde kek istiyor şuan çikolatalı keklerden.aslında her tür tatlıyı istiyor.regliyim ondandır heralde.ne yapsam ya evdede yumurta elma neskafe ve çorbadan başka yiyeceğim yok

Günaydın kızlar.ilk bildirim benden gelsin iki üç haftadır asılmadığımdan kilo vermem yavaş ( tartıldım 81.2 200 gr fark yani

utanıyorum ben bu hafta veremedim 0 fark
akşam yememeye başlamıştım ya hafta sonu yalan oldu , cuma gecesi iş yerinden geç çıktım üstüne evde ofis ortamına bağlanıp sabaha kadar bılgısayar basında kaldım guya birşey yemedim sonra bır baktım ki eşimin cipsini bitirmişim
cumartesi de eşimin halası aşure yaptı bizi çağırdı aşure yedim
dün de muhallebi yedim
üffffff çok berbat ..
beni hafta içleri kurtarıyor hafta sonu batıştayım

KAHVALTI : 1 yumurta,1 kupa çorba
ÖĞLE : 1 dolu tabak ıspanak yemeği,1 dilim ekmek,2 kaşık yoğurt
ARA : 1 neskafe ( daha içmedim ama 1 saat sonra falan kesin içerim yarım yarım )

Son düzenleme:
artık kimse yazmıyor , herkes sıkıldı yazmaktan diyetten uff ilk günler gibi olmuyor.
neyse ben yine de yazayım ne yediğimi;
sabah 1 bardak light süt 1 yulaflı kepekli tarcınlı yogurtlu kurabiye
ara ogunde 2 1 yulaflı kepekli tarcınlı yogurtlu kurabiye
öğle yemeği ; 1 cukur tabak salata (marul havuc kırmızı lahana domates salatalıkzeytın yaglı lımonlu nar ekşili)
yarım kase mantar corbası
1 bardak ayran

merhaba canım.burda da buldum seni.demek diettesin.benimde çok acil yapmam lazım.o kadar fazlam varki.6 ay içinde vermem lazım.6 ay sonunda bu halimle gelişmeler olursa mahvolurum ben.ağlamak istiyorum yaaaaaa:-(((((((((((((

merhaba canım.burda da buldum seni.demek diettesin.benimde çok acil yapmam lazım.o kadar fazlam varki.6 ay içinde vermem lazım.6 ay sonunda bu halimle gelişmeler olursa mahvolurum ben.ağlamak istiyorum yaaaaaa:-(((((((((((((

merhaba :) evet 6 ay sonunda bir de kilolar yüzünden sorun olursa bende bu yüzden zayıflamak istiyorum zaten canım. hiç üzülme bak 6 ayımız var 6 ayda verip inş korumaya bile başlarız kilolarımızı.
bu arada adın neydi o kadar yazışıyoruz adını bilmiyorum ben derya.
boyun kilon nasıl ne kadar vermeyi hedefliyorsun?yemek düzenin nasıl ?tatlıyla yemeklerle aran nasıl ?
ben 78 kilo ile basladım şimdi 69-70 gidip geliyorum hedefim 62-63 olmak inş 6 ay da ulaşırım hedefime.

günaydın kızlar :)
dün akşam 2 kasık zeytın yaglı kereviz yedim bir de çiğ köfte yedim
sabah da 1 yumurta 1 bardak kefir içtim .
iş yerindeyim öğleye kadar su ve yeşil çaya devam :)
ara öğünde belki yulaflı kurabiyemden yerim
bu akşam kurabiyemden tekrar yapacağım bu sefer şeker de koymayacağım belki 1 kasık koyarım
elma rendeleyeceğim kara uzum falan koyacagım içine bakalım nasıl olcak.

cumadan bu yana diet kalmadı
pzt si diş çektirdim çok ağrım ardı canım tatlı istedikçe yedim hemmen oldum 69

şu haftayı bi atlatsam havalarda soğuk yürüyüşlerde kalıyor ne yazıkki...

bu gün ve dün yediklerimi hiç yazmıyayım fazla yemedim e tatlı ile biten bi akşam

sabahta tatlı ile başlayan bir gün ama suyumu iççiiyorum...

geçmiş olsun canım diş ağrısı çok fenadır bilirim .. ama tatlıdan uzak durman lazım şeker =zehir ...
bu günlerde tatlı yerine su içerek ve proteinli beslenerek dengeleyebilirsin sanırım 69 kiloya çıkman da şiştendir 1 haftada insan kilo alamaz hemen .. su içmeye dikkat edersen diyetin bozulmamış olur. Hadi ALLAH sabır versin gazan mubarek olsun :)

günaydın , kimsecikler yok artık topikimizde.
dün akşam eve gitmeden saat 5 gibi yogurda yulaf ezmesi koyarak 1 kase yedim.
aksam da evde yulaflı kurabiyemden yaptım içine sadece 2 cay kasıgı seker attım onun yerine elma rendeledim kara üzüm yaban mersini koydum super oldu :) 1 tanecık tadına baktım
bir de tavuk gogsu yaptım ee kendıme yapıyorum eşime de bişeler yapmak lazım dedim ama berbat oldu ilk defa yapıyordum buzluga koydum guya rulo yapıcaktım ee yaptık ruloyu buz dolabına koymadan eridi bır garıp oldu uff beceremedim tarifi de netten almıstım ..
neyse işte onunda tadına baktım dun aksamı boyle gecıstırdım
sabah da 1 bardak sutle 1 yulaflı kurabıyemden yedım ama mıdemde bagırsaklarımda gaz yaptı bu kurabıyee karnım agrıyo gunde 1 kurabıye yeter sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…