başarıcaz inşallah
ben haftaya saçlarıma perma yaptırmayı planlıyorum 1 kilo vermeme lazım 68 olayım ki yuzum totiş totiş çıkmasın :)
valla kilo insanı paspallaştırıyor saçlarımın halini bir görseniz arkadan toplayıp işe geliyorum herkes oyle bakımlı ki
aynaya bakınca kendi halimden hıc memnun değilim ..
65 lere bir düşsem en azından accık giydiğim yakışır gobek br taraftan baldır bir taraftan sıkıstırmaz ..
az kalsın öğle yemeğimi unutacaktım yazmayı
nohut pılav vardı ben nohut aldım sadece suyundan ıstemıyorum dedım ustune de marul koydum cukur tabagımı marulla doldurdum
yanına corba aldım 1 kasık yıyemedım hosuma gıtmedı bıraktım
yarım bardak ayran ıctım
2-3 kasık kozlenmıs patlıcan ve cerkez tavugu vardı bugun mezeleri salataları çoşturmuşlar işte 2-3 kasık aldım
bir de mercımek koftesının yarısını yedım tadına baktım
amasonunda bıskuvili kremalı pasta vardı dayanamadım onu yedim
kalori sayımı yaptım aksam da 1 kase corba ıcersem iyi :)
canım perma yaptırdıktan sonra saçlarının halini eklesen buraya olmazmı.bende düşünüyordum da nasıl oluyor diye çok merak ediyorum
başarıcaz inşallah
ben haftaya saçlarıma perma yaptırmayı planlıyorum 1 kilo vermeme lazım 68 olayım ki yuzum totiş totiş çıkmasın :)
valla kilo insanı paspallaştırıyor saçlarımın halini bir görseniz arkadan toplayıp işe geliyorum herkes oyle bakımlı ki
aynaya bakınca kendi halimden hıc memnun değilim ..
65 lere bir düşsem en azından accık giydiğim yakışır gobek br taraftan baldır bir taraftan sıkıstırmaz ..
az kalsın öğle yemeğimi unutacaktım yazmayı
nohut pılav vardı ben nohut aldım sadece suyundan ıstemıyorum dedım ustune de marul koydum cukur tabagımı marulla doldurdum
yanına corba aldım 1 kasık yıyemedım hosuma gıtmedı bıraktım
yarım bardak ayran ıctım
2-3 kasık kozlenmıs patlıcan ve cerkez tavugu vardı bugun mezeleri salataları çoşturmuşlar işte 2-3 kasık aldım
bir de mercımek koftesının yarısını yedım tadına baktım
amasonunda bıskuvili kremalı pasta vardı dayanamadım onu yedim
kalori sayımı yaptım aksam da 1 kase corba ıcersem iyi :)
Gülüm canım ben üniversitedeyken yaptırıyordum Çok güzel oluyordu çünkü saçlarım ince düz olunca cansız kafama yapisiyor perma kullanımı daha güzel oluyordu ama şimdi istanbuldayım ilk defa yaptıracagim aslında korkuyorum yakarsa diye çünkü eskiden çok güzel oluyordu ..şimdide güzel olur inş. Resim atmaya çalışırım eşim izin verirse :)
Teşekkürler canım inş. Hep böyle gider de gider kilolar. ..sen kaç kilo vermeyi hedefliyorsun dikkat ediyor musun dediklerini. .azmine hayran kaldım gerçekten bu gidişle yeni yıla 65 kilo olarak gireceksin çünkü 4 haftan var ve senin de 4 kilon var 65e helal olsun devam ve darısı başıma.
Gülüm canım ben üniversitedeyken yaptırıyordum Çok güzel oluyordu çünkü saçlarım ince düz olunca cansız kafama yapisiyor perma kullanımı daha güzel oluyordu ama şimdi istanbuldayım ilk defa yaptıracagim aslında korkuyorum yakarsa diye çünkü eskiden çok güzel oluyordu ..şimdide güzel olur inş. Resim atmaya çalışırım eşim izin verirse :)
neden kimse yok
Artık kimse girmiyor konu sahibi merve bile yok..
Bende bugün is yerinde stresten baklava yedim
Uffff kimse yok motive yok.
Senin nasıl gidiyor gulum
Yarın tekrar başlayalım sıkı bir şekilde varmısınız kızlar :)
kimse yok ki
Belki uyuyanlar uyanır diye şey ettiydim
kizlar ben varim ama diyeti kilo vermek icin degil sagligimi korumak icin yapicam. cünkü anladigim uzere vucudum bu kiloda kalmak istiyo ve ben ne kadar zorlarsam zorlayayim ayni kiloya hoop geri. o yüzden safra kesemden rahatsizim onu rahatlatmak adina sadece düzenli beslenicem. buraya da yazmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?