Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

başarıcaz inşallah
ben haftaya saçlarıma perma yaptırmayı planlıyorum 1 kilo vermeme lazım 68 olayım ki yuzum totiş totiş çıkmasın :)
valla kilo insanı paspallaştırıyor saçlarımın halini bir görseniz arkadan toplayıp işe geliyorum herkes oyle bakımlı ki
aynaya bakınca kendi halimden hıc memnun değilim ..
65 lere bir düşsem en azından accık giydiğim yakışır gobek br taraftan baldır bir taraftan sıkıstırmaz ..
az kalsın öğle yemeğimi unutacaktım yazmayı
nohut pılav vardı ben nohut aldım sadece suyundan ıstemıyorum dedım ustune de marul koydum cukur tabagımı marulla doldurdum
yanına corba aldım 1 kasık yıyemedım hosuma gıtmedı bıraktım

yarım bardak ayran ıctım
2-3 kasık kozlenmıs patlıcan ve cerkez tavugu vardı bugun mezeleri salataları çoşturmuşlar işte 2-3 kasık aldım
bir de mercımek koftesının yarısını yedım tadına baktım
ama sonunda bıskuvili kremalı pasta vardı dayanamadım onu yedim
kalori sayımı yaptım aksam da 1 kase corba ıcersem iyi :)

noninoni canım talı sever biri olarak tarçını hayatıma soktum çok değil ama kız balın bile fazlası bıkkınlk verir diorlar niçin niçin şu tatlılar bıkkınlık vermiyor ayyy imdaaaatttttt.....

evet eşlerin durumu aynı bide benim cimcimem de öle annem tatsın annemde yesin bi rdeğil iki taneler hafta sonları dışarıya çıkmaya korkuyorum bi gün evde bi gün dışarda kahvaltı artık eşime dedimki ikinciyi düşnüyorsun bu kilolar gitsin anca öle hamile kalırım bak halbuki korunan da o neyle tehdit ediyorsam:) allahım lütfen şu kilolar gitsin yaza 60 olmazk istiyorum çbalıyorum sadece spor yok oda hava soğuk çıkamıyorum artık şu dişim ağrısı bi geçsin evde youtube tan takılcam...

sabah 12,30 çok az salata ve azıcık bulgur vardı kısır gibi oldu

bugün suyum sirkeli içemiyorum nerden yaptıysam kızdım kendime az kaldı bitsin bidaha mı asla anlamıyorum şu sirkeli su ile 20 kilo nasıl vermişler birde yalan da değil yani ...

öğlen meyve akşam mercimek çorba

sonra azıcık çerez yerimmmm bol bol suuuu

öptümmmmm

canım perma yaptırdıktan sonra saçlarının halini eklesen buraya olmazmı.bende düşünüyordum da nasıl oluyor diye çok merak ediyorum

canım perma yaptırdıktan sonra saçlarının halini eklesen buraya olmazmı.bende düşünüyordum da nasıl oluyor diye çok merak ediyorum

Gülüm canım ben üniversitedeyken yaptırıyordum Çok güzel oluyordu çünkü saçlarım ince düz olunca cansız kafama yapisiyor perma kullanımı daha güzel oluyordu ama şimdi istanbuldayım ilk defa yaptıracagim aslında korkuyorum yakarsa diye çünkü eskiden çok güzel oluyordu ..şimdide güzel olur inş. Resim atmaya çalışırım eşim izin verirse :)

Ara öğün 2 mandalina su su su 1 Türk kahvesi
Aksam 1 kase brokoli çorbası
Domatesli kahvaltilik ezme biraz kepekli ekmek peynir

azmine hayran kaldım gerçekten bu gidişle yeni yıla 65 kilo olarak gireceksin çünkü 4 haftan var ve senin de 4 kilon var 65e helal olsun devam ve darısı başıma.

canım yüzün görünmesede olur .bende hep düşündüm ama yıpranır yanar kötü olur diye yaptırmadım

bugün yediklerim . çok geç kalktım zamansız yedim o yüzden zaman belirtmicem

2 haşlanmış yumurta
1 kupa çorba
yarım dilim ekmek
100 gr kadar yoğurt içine tarçın kattım
şimdi de 1 elma yedim

tplam 381 kalori aldım

birazdan yarım neskafe içecem

azmine hayran kaldım gerçekten bu gidişle yeni yıla 65 kilo olarak gireceksin çünkü 4 haftan var ve senin de 4 kilon var 65e helal olsun devam ve darısı başıma.
Teşekkürler canım inş. Hep böyle gider de gider kilolar. ..sen kaç kilo vermeyi hedefliyorsun dikkat ediyor musun dediklerini. .

günaydın kızlar ,
bugun canım sıkkın biraz ,sabah çok zor uyandım işe gelmeyi hiç istemedim nedense.
sabah nesfit yedim
şimdi çay içiyorum..

neden kimse yok

Artık kimse girmiyor konu sahibi merve bile yok..
Bende bugün is yerinde stresten baklava yedim
Uffff kimse yok motive yok.
Senin nasıl gidiyor gulum

iyi geçti son 2 -3 gün . birazcık zayıfladım gibi hissediyorum . buraya da giriyorum bakıyom kimse yok çıkıyom.moolin de bıraktı heralde burayı başka bi topiğe yazıyor . her güirdiğim topikte böyle oluyo sonra kimse kalmıyo. napsak yeni bi topik mi açsak

o kadar yedim ki bugün yazsam roman olur çok çok çok yedim çok yedim diye pişman değilim ama çok çok çok yedim diye pişmanım . kimsede gelmiyo buraya artık ya napcam ben

Yarın tekrar başlayalım sıkı bir şekilde varmısınız kızlar :)

Belki uyuyanlar uyanır diye şey ettiydim

kizlar ben varim ama diyeti kilo vermek icin degil sagligimi korumak icin yapicam. cünkü anladigim uzere vucudum bu kiloda kalmak istiyo ve ben ne kadar zorlarsam zorlayayim ayni kiloya hoop geri. o yüzden safra kesemden rahatsizim onu rahatlatmak adina sadece düzenli beslenicem. buraya da yazmak isterim.

ben elimden geleni yapmaya calisiyorum. konu sahibi de gelmiyo sanirim artik. oysa konuyu ilk acinca ne kadar hevesliydi herkes yarin da kilo bildirimi var guya..oysa ben bu haftadan umutluydum

günaydın kızlarrr,
amaç istediğimiz kiloya düşmeden bu topikten ayrılmamak olsun lütfen. herkes elinden geldiğince birşeyler yazsın çünkü bu bizim kendimizle savaşımız :)
ALLAHIN izni ile vereceğiz kiloları ben kararlıyım hele ki hafta sonu kuzenlerim gördü beni aaa sen ne kadar cok kilo vermişsin diye hayret ettikten sonra bırakır mıyım hiçç aman aman zaten hep nazar değiyor hep boyle diyorum diyeti salıyorum o hafta
bu hafta ben 700 gram verdim
69.7 idim 69.0'ı gordum tartıda.
onumuzdeki hafta da 68'leri görmek hedefim inş vereceğiz :)
siz nasılsınız..
dün misafirlikte oldugum için abarttım ama bu sabah 2 yulaflı kurabiye ile onu toparlamaya calıstım bakaım tarcınlı suyumu da doldurdum ogleye kadar devam ..su , yeşilçay..

canım azmine hayran kaldım maşallah inş kilonu korursun daha almazsın tam benim hedefim bende 78 ile başladım inş bende senin kadar zayıflayabilirim tabiki ALLAHIN izniyle ve sağlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…