Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

kızlar dün ne yediklerimi yazmadım ve yazmayacam çünkü o kadar çok yedim ki resmen utanıyorum yazmaya

kızlar dün ne yediklerimi yazmadım ve yazmayacam çünkü o kadar çok yedim ki resmen utanıyorum yazmaya

canımcım gündüz ye de akşam tutabilirsen tut kendini .. gercekten de akşam yemeyince çok hızlı kilo veriliyor. gunduz yediklerin bir şekilde gidiyor akşama kadar akşam yediklerimiz yapışıyor resmen ..

canımcım gündüz ye de akşam tutabilirsen tut kendini .. gercekten de akşam yemeyince çok hızlı kilo veriliyor. gunduz yediklerin bir şekilde gidiyor akşama kadar akşam yediklerimiz yapışıyor resmen ..

akşam çıktınmı canım koşu bandına.ben çıkamadım dedimya kayınvalidemlere gidicez diye.ama çok az yedim.1 kase çorba çok bulgur pilavı+1 parça tavuk.bide salata+turşu
ama hiç ekmek yemedim.
sabah 2 dilim kızarmış ekmek.biraz peynir+4 zeytin+1 çay kaşığı bal.
saat 10.30 da 4 tane diet bisküvi yicem
şimdide şekersiz bol sütlü nescafe içmek üzereyim.
bakalım başarabilcemmi???

günaydın :) bende yuruyemedim kendimi mutfakta buldum bir anda onu yap bunu yap toparla derken baktım ki dizim baslıyor yorulmusum bir de kanepeye uzandım .. bu sabah midem iyi değil yulaflar şişirdi midem şişti agrı yapıyor artık gunde sadece 1 yulaflı kurabıye yıyeceğim..
bende su içiyorum şu an sanırım ogleye kadar bişey yiyemem midem agrıyor

aman canım dikkat et midene.çok geçmiş olsun.benimde karnım ağrıyordu akşam.üşüttüm herhalde karnım gaz yaptı.öldüm akşam.sabah iyi gibiydim şimdi yine var gibi.
ama diete devam.

haklısın canım .yine de akşamları kalorisi çok olan şeyleri yemiyordum da dün işte ne olduysa oldu yorucu da bi gündü ve ben bayağı yedim neyse toplarım heralde iki günde kendimi

haklısın canım .yine de akşamları kalorisi çok olan şeyleri yemiyordum da dün işte ne olduysa oldu yorucu da bi gündü ve ben bayağı yedim neyse toplarım heralde iki günde kendimi

canım tutmak çok zor aynı sorunu bende yaşıyorum hele hele eşimin yanında tutmak çok zor.. ben kurabiye pasta yapmadam gidip pastaneden alıyor kendisi de kilo aldı 10 kilo verse zayıf statusune girecek benden çok yiyor aa işten 0 5 yıyo 1 kılo alıyor ben 1 yıyorum 5 kılo alıyorum ..kas yapmam lazım ki metabolizmam hızlansın :) :)

yemekten once cay sımıt yedım o yuzden yemekte 2 tavuk bud kucuk azcık da salata yedim midem hala cok kotu .

valla öyle canım .yanımdakiler yiyo yiyo aralarda çikolatalar akşamları tatlılar vs hiç kilo almıyorlar ben alıyorum anlamadım gitti.spor yapmıyorum ama gün içinde merdiven çıkıp iniyorum sık sık
yediklerimi yazayım bari

sabah:yarım kupadanda az çorba ve 2 avuç kadar karışık kuru ayva kan üzümü ve bir ceviz bir fındık
öğle:bir tabak fırında patates ve yarım dilim ekmek.2 kaşık cacık

bugun ki menun güzelmiş gülümcüm .. kurutulmus uzumu cok sevmıyorum bende dun yulaflı kurabıyeme koydum . yoksa tek basına yemek zor oluyor ama cok ıyı kan yapıyormus kara üzüm .

bugun ki menun güzelmiş gülümcüm .. kurutulmus uzumu cok sevmıyorum bende dun yulaflı kurabıyeme koydum . yoksa tek basına yemek zor oluyor ama cok ıyı kan yapıyormus kara üzüm .

evet bende çok severim kurutulmuş meyveleri falan ama eve almıyorum çünkü başladımmı durmuyorum paketin sonu geliyor o yüzden almıyorum ve yemiyorum. bugün yedim arkadaşındı ondan yedim.başka eve almıyorum

aman canım dikkat et midene.çok geçmiş olsun.benimde karnım ağrıyordu akşam.üşüttüm herhalde karnım gaz yaptı.öldüm akşam.sabah iyi gibiydim şimdi yine var gibi.
ama diete devam.
Gamzecim nasıl gidiyor tatlıdan uzak duruyorsun değil mi? bak senin zayıflaman benim zayıflamam gibi mutlu eder beni , çunku ikimizin de çok buyuk ve aynı zayıflama sebebi var ..o yuzden beraber fit olacağız :) musait oldugunda yediklerini yazarsan bu seni motive edebilir ..

yaaa nasıl diet yapmayım bu kilolarla çok mutsuzum
Yapıyorum canım.merak etme.
öğlen yarım kase çorba+az patlıcan yemeği+çok az bulgur pilavı yedim ve salata
ara öğün 1 avuç fındık+2 diet bisküvi
akşama evde yemek yok.daha ne yiyeceğimi bilmiyorum.bol su içiyorum tabiki.
Bernardodan bi platik su kabı aldım.tupper da da var onlarda.su matarası gibi.ona doldurup dikiyorum kafama.
Hadi bakalım akşama bol şans.
öptüm canım.

Ben sebze yemeğini çok seviyorum ve bağırsaklardan rahatsizim sürekli bir kabızlık şişlik var o yüzden posalı yemeye çalışıyorum. Evde kereviz yemeğim var eşim sebze yemeğini ağzına sürmez hep et hep kofte yer anlayacağın eve gidince 2 çeşit yemek yaparım ama bazen usenirim bende onun gibi köfte ekmek arası hamburger yerim ama artık yememeye çalışıyorum..
Kendine birkaç günlük sebze yemekleri yapabilirsin böylece seni 2-3 gün idare eder..
Işın Karaca günde 6 km yürüyerek 22 kilo vermiş inanamadım nacak da yürüsek

iyi akşmlar kızlar

menüm:

sabah 2 lokmacık :)ya ben kepeklide olsa ekmek sevmiyorum amma öğlen (simit yedim)

neyse 1,5 yumrta 5 zeytin az peynir küçücükte bi salam

su su su hey yaradana kurban nasıl güzelleştirdi beni...dupduru oluyorum su içince

öğlen simit

ara :)yok

akşam 1 kase mercimek çorba
2 büyük kaşık sebzeli bulgur salata

meyve elma az muz az mandalin:)şey gibi oldu az çorba çek ustammm....

keyfim yerinde bu arada 9 lu karışımdan alıcam hafta sonu

form yeşilçay hiç içemedim bugün

ohh tatlıda yokk

kızlar şu benim kocam (çok severim kendilerini............)ancak çikilota almış hem kızımıza hem bana ayyy atlıyasım geldi üstüne

hayatım ben dietteyim sen niye yapıyorsun bana bunu ...ama vallahi hiç canım istemedi ...

bana kıyamamış kendisi nin canı istemiş e ben yedim boğazımdan geçmedi?geçsin lütfen geçsin artık bensiz bişiler sabah kahvaltıya patetes kızart der yemem derim ille ye yoksa bende yemem sucuk yaptırır ama sende ...........

börek olur lütfen ye

hadi kek yap ama sende ye

koca bi tabak meyveden iki tane alır gerisi bana

ayy kıyamam suyumu da almış gelmiş ben damacanadan bardak bardak su içemiyorum litre sulardan dikiveriyorum hop gitti yarısı oluyor bende suyu bolca içiyorum yanımda oluyor bide hep koçça şişe:)

öptüm siziiii

canım ALLAH neşeni azmini daim etsin :)eşinle cocugunla güzel mutlu bir hayat versin tabi sen fit bir şekilde

ayy bu kocalar hep mi böyle olur benim ki de hep birşeyler istiyor beraber yiyelim diyor düşün bir gece canı kokoreç istemiş arkadaşlarıyla maç izlemeye gitmişti dönerken beni aradı kokoreç getireyim mi dedi biliyor bende severim vallahi dayanamam ama kendimi zor tutarak yok canım getirme gece gece yemeyeyim zaten zor kilo veriyorum ama sen kendine al dedim.. ben boyle diyince kendine de almamış eve geldi ee hani sen alacaktın dedim sen yemeyince yiyesim gelmedi demesin mi ama canı da çekmiş yani 2 dakka da bir şimdi kokoreç yicektik dedi durdu , üzüldüm bende boyle olunca bazen kendimi zor tutuyorum yiyeyim bari acamcağızın bir zevki var beraber yiyelim diyorum zaten bu kilolarda hep yemek yeme zevkimizden gelmedi mi üstüme
ama en önemlisi tatlı krizlerim evde tatlıcı bendim tum gun yemek yemez tatlı yerdim ..baya zorlanıyorum ama uzun bir suredir tatlıyı cıkardım hayatımdan ..

evet gelelim bu sabaha günaydın kızlar , günaydınnnnn

bugün istanbulda hava çok soğuk ama masmavi insanın içi kapanmıyor :)

sabah güya 6 da kalkıp yuruyus bandı ile biraz yuruyup dus alıp işe gelecektim nerdeeeee o günler telefonun alarmını nasıl kapattım hatırlayamıyorum bile düşünün kahvaltı bile yapamadım evde servise koştur koştur yetiştim.

iş yerinde 4 altın başak biskuvi ve cay içtim 11 gıbı acıkırım sanırım yogurt yerim :)

ben yurumek ıstıyorummmmmm ama şu nefsim yok mu hep otur yat diyor uff bir yürüyebilsem ocağa kadar 3 kilo rahat veririm

ama kendime söz geçiremiyorum

ayyy canım yaaa aynı dert bendede.akşam dur kahvemi içeyim aman tv bişeylere takıl rekleme girsin başlıcam.sabah desen zor kalkıyorum.
ama yediklerime dikkat ediyorum.
başarmama lazım başka şansım yok biliyorsun :44:
görüşürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…