Yeniden hamileymişim...

Ne güzeeeeeelll. hep dört beş çocuğum olsun istemiştim.ama olmuyo. 1.si için okadar çok tedavi göryrz ki. ikinci 3. hayal gibi şimdilik.... maddi olarak iyiyseniz ne güzel.düşününnn beş tane sizden bi parça. beşinede yeter elbet sevgde ilgide... maşallah size..

Allah yardımcın olsun diyorum aldırma bence. Korunmana rağmen olmuş. Olacağı varmış demek

yine hamileymişim nedir ya? sinir oluyorum böyle tavra.

hani sanki leylekler getirdi çocuğu tüh çocuk gelmiş. miş muşlu konuşmak nedir? hamile kalırken siz de oradaydınız.

korunma yönteminiz ne merak ettim geri çekme herhalde?

prezervatif kullansanız üzerine bir de emzirirken hamile kalma ihtimaliniz milyonda bir olurdu.

şimdi ağlanmak da komik geliyor o yüzden. davranışlarınızın sorumluluğunu siz alacaksınız, ya doğuracak ya kürtaj olacaksınız, burada da ağlanmayın komik oluyor.

İkizler çok tatlı oluyorlar :)) ilerisi için cok guzel bence..her zaman özenmisimdir böyle cok kardeşi olanlara :)

Aman allahim daha ne istiyorsun bitbirinden guzel bes yawrun olucak site cocugu olmayan ugras verenlerle dolu allah verdi ondan baska kimsenin almaya,hakkida yok sakin onkara kiyma canim benim yardimcin war maddi durumunda,iyi iki uc,sene sonra hepsi buyumus yillar sonrada hayirli ewlatlar olarak,sana,bakicaklar iste ne guzel olumlu dusun .

Durumun iyi, yardimcin var
Dogur bence
Ben olsaydim 3 den sanra zaten tup müp ne varsa baglatirdim orasi ayri
Ama kazayla da olsa gebe kalmis olsaydim
Dogururdum :)

Sinir probleminleriniz mi var merak ettim? hayır kondomla korunuyorduk. Bilginiz olsun diye söylüyorum spiralde de, iğnede de, kondomda da, hapta da hamile kalma ihtimali vardır. Önce biraz sakin olmayı öğrenin sonra araştırmadan konuşmayın! Ne kadar kötü kalpli bir insansınız.

ikiz 2 tane eşinin genlerndenmi çifter çifter bebekler ilerde yine çift olabilir doğuru n ikicanlı sonuçta insanlar arayıp bulamıo ken çok sevimliler

Emziremiyor olabilir. Iki kere ikiz hamile kalmak da düşük bi ihtimal ama olmuş işte

yoo bilgim var merak etmeyin :)

sinirle ne alakası var çocuk yapıp sonra da ağlananları sevmiyorum sadece. elinde 3 aylık bebekle sokakta dilenen suriyelilere de sinir oluyorum mesela.

neyse çocuk sizin sorumluluk sizin :) iyi günler efem.

Allahımmmmm ne güzel bir haberrrr :))))
neolur sakınnn sakın kıyma ikizlerine sorduğuna göre kararsızsın ve bu düşüncen var
allah sabrını verir canım benim. oyyy ne mutlu bıcır bıcır birsürü çocukkk :))
Allah yar ve yardımcın olsun, öyle güzel bir nimet vermiş kiii maaşallah subhanallah

Surekli yardımcım olsa çalışmıyor olsam ben de dogururdum. Hem olmuş bir kere. Aldırmak olmaz bana göre. Çok zor olacak ama yapılmayacak şey değil. Her işini kendi görüp dört çocuk bir kayınvalide ve çalışan bir arkadaşım var. Üstelik eşi de hiç birşeyin ucundan tutmaz. Onun tek avantajı ikiz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…