- 3 Ağustos 2016
- 167
- 117
- 18
cift yumurta ikizi anneden tek babadan geliyor diye biliyorum ben deİkizlik kadından gelir derler ama...değişik yaa şans mı nedir bilemedim adını koyamadım
Teyzemin kocasımdan çift yumurta ikizi oldu. Adamın sülale ikiz doluymuş:)cift yumurta ikizi anneden tek babadan geliyor diye biliyorum ben de
Ben de öyle biliyordum ama benim oğullarım da çift. bunlarda da öylecift yumurta ikizi anneden tek babadan geliyor diye biliyorum ben de
Teyzenle aynı kaderi paylaşıyoruz canımTeyzemin kocasımdan çift yumurta ikizi oldu. Adamın sülale ikiz doluymuş:)
Sinir probleminleriniz mi var merak ettim? hayır kondomla korunuyorduk. Bilginiz olsun diye söylüyorum spiralde de, iğnede de, kondomda da, hapta da hamile kalma ihtimali vardır. Önce biraz sakin olmayı öğrenin sonra araştırmadan konuşmayın! Ne kadar kötü kalpli bir insansınız.yine hamileymişim nedir ya? sinir oluyorum böyle tavra.
hani sanki leylekler getirdi çocuğu tüh çocuk gelmiş. miş muşlu konuşmak nedir? hamile kalırken siz de oradaydınız.
korunma yönteminiz ne merak ettim geri çekme herhalde?
prezervatif kullansanız üzerine bir de emzirirken hamile kalma ihtimaliniz milyonda bir olurdu.
şimdi ağlanmak da komik geliyor o yüzden. davranışlarınızın sorumluluğunu siz alacaksınız, ya doğuracak ya kürtaj olacaksınız, burada da ağlanmayın komik oluyor.
yine hamileymişim nedir ya? sinir oluyorum böyle tavra.
hani sanki leylekler getirdi çocuğu tüh çocuk gelmiş. miş muşlu konuşmak nedir? hamile kalırken siz de oradaydınız.
korunma yönteminiz ne merak ettim geri çekme herhalde?
prezervatif kullansanız üzerine bir de emzirirken hamile kalma ihtimaliniz milyonda bir olurdu.
şimdi ağlanmak da komik geliyor o yüzden. davranışlarınızın sorumluluğunu siz alacaksınız, ya doğuracak ya kürtaj olacaksınız, burada da ağlanmayın komik oluyor.
Sinir probleminleriniz mi var merak ettim? hayır kondomla korunuyorduk. Bilginiz olsun diye söylüyorum spiralde de, iğnede de, kondomda da, hapta da hamile kalma ihtimali vardır. Önce biraz sakin olmayı öğrenin sonra araştırmadan konuşmayın! Ne kadar kötü kalpli bir insansınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?