• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerimde olsanız ne yapardınız ?

ben bayramlarda halamı arıyorum, hala merhaba ben askitotomsu diyorum
halam diyor ki hangi askitotomsu :)
dayımın oğluyla çocukken kavga ettik diye teyzem kafama vurdu!!
şimdi böyle cinsliklere rağmen, akrabalık ilişkisini kesmeyi Allah kesinlikle yasakladığı için, ilişkimi kesmiyorum
ama mesafeliyim
laf sokmam, tartışmam
çünkü benzer sorunları yaşayan arkadaşım şunu tavsiye etti: "ara sor, kabalaşırlarsa 'ben hal hatır sormak için aramıştım, iyi günler' deyip kapat" dedi. sağolsun, işe yaradı da. hem tartışmamış oluyorsun hem de saygılı bir şekilde tepki koymuş oluyorsun, kaliteni gösteriyorsun
ha belki saygıyı hak etmiyorlar ama sırf Allah'ın emrine uymak için otokontrollü oluyorsun, o da işe yarıyor
Önce normal konuştum insan gibi telefon açtığında ama sonra dedi ki iş durumun nasıl bende tezli yüksek lisansa kabul edilmiştim a tebrik ederim dedi sonradan da bir baskasına gonca okula öğretim görevlisi olarak atanmış o az sinsi değil heryerde işini gördürür çok sinsi gibi laflar etmiş . Kıskançlık mı bu yaptığı

Kendilerinde hata bulmuyorlar
Küçüğe saygı yok hiç. Zannediyorlar ki sadece büyüklere saygı duyulmalı. Oysa küçüklere de saygını eksik etmeyeceksin. Sanıyorlar küçüklere istediğimizi yaparız, bizim hakkımız, büyüğüz biz, ağzımıza geleni sayarız. Ama öyle olmuyor işte. Küçükken yaşadığın her an aklına kazınıyor.

Küçüğe saygı yok hiç. Zannediyorlar ki sadece büyüklere saygı duyulmalı. Oysa küçüklere de saygını eksik etmeyeceksin. Sanıyorlar küçüklere istediğimizi yaparız, bizim hakkımız, büyüğüz biz, ağzımıza geleni sayarız. Ama öyle olmuyor işte. Küçükken yaşadığın her an aklına kazınıyor.
Evet iyisiyle kötüsüyle , acısıyla tatlısıyla hem de .
Şimdi de saygı bekliyorlar

Tamamen silebilsem keşke konuşmayınca ben suçlu oluyorum
Kötü akraba illet resmen ya. Ben de teyzemi hiç sevmem. Çok bencil birisi. Hatta tam emin olmakla birlikte bu kadın zamanına evli bir adamla dedikodumu bile yapmıştı. Şimdi Bayramdan bayrama gider yarım saat dururum. Onun dışında bir yerde karşılaşırsam merhaba merhaba bu kadar.

merhaba herkese ,

beni bilenler bilir. annem babam yıllar evvel ayrılmıştı ben daha 15 -16 yaslarındaylen annemın aılesının teyzemın vs bana demediği hakaret kalmamıştı.
-sen benim yeğenim değilsin halanın yeğenisin
-tuttuğun takımı değiştirmek senin için kolay olur ne de olsa babanın memleketindensin onlar dönek olur
-annenin başına bela kaldınız ilk duruşmada sizi üstünden temizleyip kendine bir hayat kurması lazım
-en ufak bşy olsa gidin babanızın yanına annenın basına bela oldunuz vs vs gibi sözler.
bunların üzerinden yıllar geçti belki ama hala kırgınım bayram geçti bayramda aramak içimden gelmedi kimseyi. benim için diyorlarmış ki sinsi nankör hiçbirimizi bayram için aramadı vs vs .
sinir oluyorum siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız ?
E tatlım arama seni böyle üzenleri düşünmen bile hata

Önce normal konuştum insan gibi telefon açtığında ama sonra dedi ki iş durumun nasıl bende tezli yüksek lisansa kabul edilmiştim a tebrik ederim dedi sonradan da bir baskasına gonca okula öğretim görevlisi olarak atanmış o az sinsi değil heryerde işini gördürür çok sinsi gibi laflar etmiş . Kıskançlık mı bu yaptığı
Bilmiyorum ki.. Onu sadece Allah bilir. Şunu da unutmamak gerek, insan karşılıklı konuşurken bile birbirini yanlış yorumlayabiliyor. Üçüncü kişiden duyduğunuz her şey, o anlamı taşımıyor olabilir. En iyisi mesafeli ve ılımlı bir ilişki olmalı

merhaba herkese ,

beni bilenler bilir. annem babam yıllar evvel ayrılmıştı ben daha 15 -16 yaslarındaylen annemın aılesının teyzemın vs bana demediği hakaret kalmamıştı.
-tuttuğun takımı değiştirmek senin için kolay olur ne de olsa babanın memleketindensin onlar dönek olur
-annenin başına bela kaldınız ilk duruşmada sizi üstünden temizleyip kendine bir hayat kurması lazım
-en ufak bşy olsa gidin babanızın yanına annenın basına bela oldunuz vs vs gibi sözler.
bunların üzerinden yıllar geçti belki ama hala kırgınım bayram geçti bayramda aramak içimden gelmedi kimseyi. benim için diyorlarmış ki sinsi nankör hiçbirimizi bayram için aramadı vs vs .
Takmam kumaslari belli. Uzak olsunlar...

merhaba herkese ,

Hepsini de yok sayar kulagimi kapatip yoluma bakarim.

Onların söyledikleri değil de bu konu sizi çok rahatsız ediyor bu kısım önemli,yani evet kininiz var ama bu öfke sizi çok yoruyor,birilerinden nefret etmek yorucu birşey çünkü,bence sadece -kendiniz- için affedin mesafeli davranın ama affedin,sırtınızdaki yüklerden kurtulun,sizin bu minvalde bi konunuz daha var,o ayrılık döneminde hırpalanmış minik goncayı bulun ona sarılın ve herşeyin geçtiğini söyleyin,sonra da affedin size iyi gelecek

Back
X