- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
- Konu Sahibi Madamgonca
Bence siz onlarla hiç muhattap olmayın.Hayatınızı düzene koymaya çalışın en güzeli kimseyi de umursamayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef ki içimde buyuyorSeni aramadım zaten, sanane deseydin.
Gerektiği yerde lafınızı, geçmişten taşıdıklarınızı muhatabına iletin.
Ama bu nefreti, siniri içinizde büyütmeyin. Bir tek size zararı dokunur çünkü.
onlar bana yaptıkları kötülüklerin farkında değiller. mesela sürekli insan hele de çocuk yasta kendını dışlanmış ve suçlu hissederse ne olur bir düşünün.Ne kadar önemsersen o kadar nefret edersin, o kadar üzülürsün.
Varlıklarının bir faydasını ve mutluluğunu görmediğin insanları kaybetmekten ve onlarla görüşmeyi kesmekten korkma...
Üstelik sana yaşattıklarını da bur yüzlerine
Ne oldu, yeğenleri değildim neden beklemişler aramamı diye haber yolla mesela...
kimseyi umursamamayı başaramıyorum.Bence siz onlarla hiç muhattap olmayın.Hayatınızı düzene koymaya çalışın en güzeli kimseyi de umursamayın
Ben zaten sana sonuna kadar hak veriyorum bu konuda, çünkü dedim ya halalarım da bana aynısını yaptı.onlar bana yaptıkları kötülüklerin farkında değiller. mesela sürekli insan hele de çocuk yasta kendını dışlanmış ve suçlu hissederse ne olur bir düşünün.
birkaç kez söyledim ama oralı bıle olmadılar kendılerınde hata bulmuyorlar.Ben zaten sana sonuna kadar hak veriyorum bu konuda, çünkü dedim ya halalarım da bana aynısını yaptı.
Benim annemle babamı ayırmaya çalıştılar yıllarca, çok şükür annem babam birlikte ama biz elbette çok etkilendik onların çirkefliklerinden o sebeple ne ben ne de kız kardeşim görüşmüyoruz halalarımla...
Ve evet, bir insana yaptıın şeyler unutuluyor da hissetirdiğin şey unutulmuyor, biz de unutmadık... o sebeple çok çok iyi anlıyorum seni.
Ama bence sen haberini yolla, çocuk kalbimi ne denli kırmışlar, onlar özür dilediğinde ben de bayram kutlarım de, kabahatleriyle otursunlar...
Bizimkilerde o tarz hakeret vs yoktu,zaten onu diyebilecekleri bir babam yok.en ufak bir hareketim için bile sen babanın memleketındensın böyle olman doğal dıyordu
O zaman önüne bakacaksın tatlım, üzme kendini...birkaç kez söyledim ama oralı bıle olmadılar kendılerınde hata bulmuyorlar.
çok kırgınım çok ...
bayramda gelmedı , kapımızı açmadı , aramadı sormadı vs dıyorlar sankı çok aranılmayı hak etmıs gıbıBizimkilerde o tarz hakeret vs yoktu,zaten onu diyebilecekleri bir babam yok.
Davranışları bencilce ve akrabalık bağları gelişmemişti onların.
Ne olursa olsun insanın anne babası herkes için kendine özel ve değerlidir.
Siz ağızlarını kapatmadıkça susmazlar,en iyisini yapmışsınız iletişimi kesmekle.
Günah keçisi sizi bulmuşlar.
Bu devirde anne yarısı teyze,baba yarısı amca diye birşey yok artık.
Ondan kim insan gibiyse kapınız açık olsun,olmayanada güle güle.
evliyim şu an bır aılem var .O zaman önüne bakacaksın tatlım, üzme kendini...
Görüşmemek sana bir şey kaybettirmez, zamanla içindeki nefret de geçecek hatta ileride kendi hayatını yuvanı kurduğunda gülüp geçeceksin...
Kocaman kalbini güzel insanlara aç![]()
Onlara ölene kadar tıkayın kulaklarınızı,kapatın gözlerinizi.bayramda gelmedı , kapımızı açmadı , aramadı sormadı vs dıyorlar sankı çok aranılmayı hak etmıs gıbı
merhaba herkese ,
beni bilenler bilir. annem babam yıllar evvel ayrılmıştı ben daha 15 -16 yaslarındaylen annemın aılesının teyzemın vs bana demediği hakaret kalmamıştı.
-sen benim yeğenim değilsin halanın yeğenisin
-tuttuğun takımı değiştirmek senin için kolay olur ne de olsa babanın memleketindensin onlar dönek olur
-annenin başına bela kaldınız ilk duruşmada sizi üstünden temizleyip kendine bir hayat kurması lazım
-en ufak bşy olsa gidin babanızın yanına annenın basına bela oldunuz vs vs gibi sözler.
bunların üzerinden yıllar geçti belki ama hala kırgınım bayram geçti bayramda aramak içimden gelmedi kimseyi. benim için diyorlarmış ki sinsi nankör hiçbirimizi bayram için aramadı vs vs .
sinir oluyorum siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız ?
bunlar nasıl laflar, ben yigenlerim icin herseyi yaparım, saclarının teline zarar gelsin istemem.. uzak durun basınız ağrır yoksamerhaba herkese ,
beni bilenler bilir. annem babam yıllar evvel ayrılmıştı ben daha 15 -16 yaslarındaylen annemın aılesının teyzemın vs bana demediği hakaret kalmamıştı.
-tuttuğun takımı değiştirmek senin için kolay olur ne de olsa babanın memleketindensin onlar dönek olur
-annenin başına bela kaldınız ilk duruşmada sizi üstünden temizleyip kendine bir hayat kurması lazım
-en ufak bşy olsa gidin babanızın yanına annenın basına bela oldunuz vs vs gibi sözler.
bunların üzerinden yıllar geçti belki ama hala kırgınım bayram geçti bayramda aramak içimden gelmedi kimseyi. benim için diyorlarmış ki sinsi nankör hiçbirimizi bayram için aramadı vs vs .
merhaba herkese ,
Onlar arasın. Dedikodu yapmaktan daha kolay olur. Ben bilmem büyük küçük. Ailesi dağılmış bir genç kız. Arasınlar ihtiyacın var mı sorsunlarmerhaba herkese ,
Ben zaten iletişimimi kestim whatsaptan yazıyor Arıyor ilk başta normal konuştum ama sonra benle konuştuktan sonra arkamdan gonca da az değil az diye dedikodumu yapıyormuşOnlara ölene kadar tıkayın kulaklarınızı,kapatın gözlerinizi.
Size destek olup,kol kanat germesi gereken ve bir büyüğünüz gibi sevgi gösterdikten sonra saygı beklemesi gereken onlar.
Tamamen silebilsem keşke konuşmayınca ben suçlu oluyorumTamamen sil bitsin