- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi Madamgonca
okulum bitti çalışsan bir insanım
bu durumda daha kolay, sadece onunuze bakmaya odaklanin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okulum bitti çalışsan bir insanım
Bişey yapmalarına gerek yok hayat kaliteme uymuyorlar, utanıyorum onlardan diyip tiksindiğini gösteren bi yüz ifadesiyle lafı bitirin. Sonra birilerinin yetiştirmesini bekleyin veonlar sana ne yaptı nankör derler hemen
hayır malesef annem kendısıne destek olduğu çok sevıyor ablalarını. onlara bsy demıyor annemın yanında hakeret ettıler annem sadece öyle demeyın dıyebıldı.Sebep nedir size bu kasıt Neden ? Anneniz hiç ses çıkarmıyor mu bunlara
cevap verdıkçe de vermedıkce de daha çok ustume gelıyorlarBişey yapmalarına gerek yok hayat kaliteme uymuyorlar, utanıyorum onlardan diyip tiksindiğini gösteren bi yüz ifadesiyle lafı bitirin. Sonra birilerinin yetiştirmesini bekleyin ve
mutlu son, herkes peşinizi bırakır![]()
Size laf yetiştirenleri hayatınızdan çıkarın öncelikle.cevap verdıkçe de vermedıkce de daha çok ustume gelıyorlar
annem bılıyor bızzat bazı sözlerı annemın yanında söylemıslerdı. hiç unutmuyorum annem sadece abla öyle deme dedi onun dısında aramızda bı tartısma gecse asla annem benı tutmaz.Anneniz çocuklarıyla böyle konuşulduğunu biliyor mu? Yani biri çocuğumu böyle incitecek, onu oyarım yahu.
Böyle insanları aramayın tabii. Ne kadar kötü kalpli, pis ağızlı, vicdansızlarmış. Bir de utanmadan aranmayı bekliyorlar yani, yüzsüzler.
Size bu haberleri kim yetiştiriyorsa, onunla da konuşun. Ne düşündüklerini, nasıl olduklarını hiç merak etmiyorum,bir daha bana onlardan bahsetme diyin. Zaten yeterince huzursuzluk vermişler.
bunları anlatan da baska bir teyzem , kuzenim vs ondan da nefret edıyorum.Size laf yetiştirenleri hayatınızdan çıkarın öncelikle.
Telefonlarını açmayın. Ve hiç bir şekilde iletişim kurmayın. Hasretlerinden aramanızı istemiyorlar, ekşın olsun diye sizin psikolojinizle oynuyorlar biliyosunuz değil mi?
İzin vermeyin bütün köprüleri yıkın.
Tamam onlarla da görüşmeyin işte.bunları anlatan da baska bir teyzem , kuzenim vs ondan da nefret edıyorum.
mesaj atıyorlar huzursuz oluyorum zaten görüşmüyorum.Tamam onlarla da görüşmeyin işte.
İhtiyacınız yok inanın. Zaten yaptıklarından pişman olurlarsa Birgün o zaman siz içinizi dökersiniz.
Ama bizde öyle olmadı.
Nefret dahi yok kalmıyor. Sokaktaki kırk kat yabancı neyse o, laf söylemeye başımı ağrıtmaya dahi tenezzül etmiyorum.
Ohh mis kafam rahat inanın.
Engelleyin yada kökten çözüm, numara değiştirin.mesaj atıyorlar huzursuz oluyorum zaten görüşmüyorum.
konusunun bıle gecmesı benı hzuursuz edıyor. numarada değiştirsem yenı numaramı annemden alırlarEngelleyin yada kökten çözüm, numara değiştirin.
Keşke direk onlardan bahsetmeyin diyebilseniz.
Böyleleri de maalesef anne sıfatı taşıyor iştehayır malesef annem kendısıne destek olduğu çok sevıyor ablalarını. onlara bsy demıyor annemın yanında hakeret ettıler annem sadece öyle demeyın dıyebıldı.
annem olduğu çin yıne de kızamıyorum ama ezılıyorum doğruBöyleleri de maalesef anne sıfatı taşıyor işte
o kadar doluyum kı sıze anlatamam nefret ettım bu davranıslardanHerkes çabuk unutmuş küçücük bir yavrunun kalbini parçaladığını da aranıp aranmadığının hesabına düşmüş...
Allah akıl versin...
Ben olsam ben de aramazdım, kendi halalarımı da aramıyorum zaten aynı mantıkla.
Zamanla önemsem eyecekler, havlayan köpek ısırmaz, bırak havlamaya devam etsinler, sen önüne bak
Ben öyle yaptım 31 yaşındayım, hala söyleniyorlar ve hala önemsemiyorum
Seni aramadım zaten, sanane deseydin.sadece bayramın 2.günü annanemi aradım büyük teyzem çıktı telefona. hiç aramasaydın bu ne böyle 2.gün arıyorsun dıye çıkıştı.
Ne kadar önemsersen o kadar nefret edersin, o kadar üzülürsün.o kadar doluyum kı sıze anlatamam nefret ettım bu davranıslardan