yerimde olsanız ne yapardınız ?

Bişey yapmalarına gerek yok hayat kaliteme uymuyorlar, utanıyorum onlardan diyip tiksindiğini gösteren bi yüz ifadesiyle lafı bitirin. Sonra birilerinin yetiştirmesini bekleyin ve
mutlu son, herkes peşinizi bırakır :KK66:
cevap verdıkçe de vermedıkce de daha çok ustume gelıyorlar

Anneniz çocuklarıyla böyle konuşulduğunu biliyor mu? Yani biri çocuğumu böyle incitecek, onu oyarım yahu.
Böyle insanları aramayın tabii. Ne kadar kötü kalpli, pis ağızlı, vicdansızlarmış. Bir de utanmadan aranmayı bekliyorlar yani, yüzsüzler.
Size bu haberleri kim yetiştiriyorsa, onunla da konuşun. Ne düşündüklerini, nasıl olduklarını hiç merak etmiyorum,bir daha bana onlardan bahsetme diyin. Zaten yeterince huzursuzluk vermişler.

cevap verdıkçe de vermedıkce de daha çok ustume gelıyorlar
Size laf yetiştirenleri hayatınızdan çıkarın öncelikle.
Telefonlarını açmayın. Ve hiç bir şekilde iletişim kurmayın. Hasretlerinden aramanızı istemiyorlar, ekşın olsun diye sizin psikolojinizle oynuyorlar biliyosunuz değil mi?
İzin vermeyin bütün köprüleri yıkın.

Anneniz çocuklarıyla böyle konuşulduğunu biliyor mu? Yani biri çocuğumu böyle incitecek, onu oyarım yahu.
Böyle insanları aramayın tabii. Ne kadar kötü kalpli, pis ağızlı, vicdansızlarmış. Bir de utanmadan aranmayı bekliyorlar yani, yüzsüzler.
Size bu haberleri kim yetiştiriyorsa, onunla da konuşun. Ne düşündüklerini, nasıl olduklarını hiç merak etmiyorum,bir daha bana onlardan bahsetme diyin. Zaten yeterince huzursuzluk vermişler.
annem bılıyor bızzat bazı sözlerı annemın yanında söylemıslerdı. hiç unutmuyorum annem sadece abla öyle deme dedi onun dısında aramızda bı tartısma gecse asla annem benı tutmaz.

Size laf yetiştirenleri hayatınızdan çıkarın öncelikle.
Telefonlarını açmayın. Ve hiç bir şekilde iletişim kurmayın. Hasretlerinden aramanızı istemiyorlar, ekşın olsun diye sizin psikolojinizle oynuyorlar biliyosunuz değil mi?
İzin vermeyin bütün köprüleri yıkın.
bunları anlatan da baska bir teyzem , kuzenim vs ondan da nefret edıyorum.

bunları anlatan da baska bir teyzem , kuzenim vs ondan da nefret edıyorum.
Tamam onlarla da görüşmeyin işte.
İhtiyacınız yok inanın. Zaten yaptıklarından pişman olurlarsa Birgün o zaman siz içinizi dökersiniz.
Ama bizde öyle olmadı.
Nefret dahi yok kalmıyor. Sokaktaki kırk kat yabancı neyse o, laf söylemeye başımı ağrıtmaya dahi tenezzül etmiyorum.
Ohh mis kafam rahat inanın.

Tamam onlarla da görüşmeyin işte.
İhtiyacınız yok inanın. Zaten yaptıklarından pişman olurlarsa Birgün o zaman siz içinizi dökersiniz.
Ama bizde öyle olmadı.
Nefret dahi yok kalmıyor. Sokaktaki kırk kat yabancı neyse o, laf söylemeye başımı ağrıtmaya dahi tenezzül etmiyorum.
Ohh mis kafam rahat inanın.
mesaj atıyorlar huzursuz oluyorum zaten görüşmüyorum.

Lafı getirene öyle insan müsveddeleriyle işim olmaz hiç birini tanımıyorum deyin:super:

Herkes çabuk unutmuş küçücük bir yavrunun kalbini parçaladığını da aranıp aranmadığının hesabına düşmüş...
Allah akıl versin...
Ben olsam ben de aramazdım, kendi halalarımı da aramıyorum zaten aynı mantıkla.
Zamanla önemsem eyecekler, havlayan köpek ısırmaz, bırak havlamaya devam etsinler, sen önüne bak
Ben öyle yaptım 31 yaşındayım, hala söyleniyorlar ve hala önemsemiyorum

Herkes çabuk unutmuş küçücük bir yavrunun kalbini parçaladığını da aranıp aranmadığının hesabına düşmüş...
Allah akıl versin...
Ben olsam ben de aramazdım, kendi halalarımı da aramıyorum zaten aynı mantıkla.
Zamanla önemsem eyecekler, havlayan köpek ısırmaz, bırak havlamaya devam etsinler, sen önüne bak
Ben öyle yaptım 31 yaşındayım, hala söyleniyorlar ve hala önemsemiyorum
o kadar doluyum kı sıze anlatamam nefret ettım bu davranıslardan

sadece bayramın 2.günü annanemi aradım büyük teyzem çıktı telefona. hiç aramasaydın bu ne böyle 2.gün arıyorsun dıye çıkıştı.
Seni aramadım zaten, sanane deseydin.

Gerektiği yerde lafınızı, geçmişten taşıdıklarınızı muhatabına iletin.

Ama bu nefreti, siniri içinizde büyütmeyin. Bir tek size zararı dokunur çünkü.

o kadar doluyum kı sıze anlatamam nefret ettım bu davranıslardan
Ne kadar önemsersen o kadar nefret edersin, o kadar üzülürsün.
Varlıklarının bir faydasını ve mutluluğunu görmediğin insanları kaybetmekten ve onlarla görüşmeyi kesmekten korkma...
Üstelik sana yaşattıklarını da bur yüzlerine
Ne oldu, yeğenleri değildim neden beklemişler aramamı diye haber yolla mesela...

Back
X