Yersiz Bir Anlayışlı Olma Durumu

Ben bu kızı işten çıkaralım desem işten çıkarılacak, vebal almış olur muyum bu şekilde, bunu düşünüyorum kara kara. Eski koca hapisteymiş, sevgilim var diyor o da hapisteymiş.

orası hayır kurumu değil ve deneme süresi sonunda herhangi bir sorun ile karşılaşılırsa işe alımı siz yaptığınız için ihale sizin üstünüze kalır. siz zaten onu defalarca kez uyararak üstünüze düşeni yaptınız. çalışmaya gönlü olmayanı lütuf olsun diye işte tutmaya çalışmayın.

Valla içim rahatladı. Ben mi abartmıyorum pireyi deve yapıyorum diye kendimi yiyordum.

Böyle biri çalışma hayatında olmamalı zaten.
Nefret ederim maaş alıpta işi savsaklayan tiplerden.
Çıkışını vereceksiniz çalışmakta gözü olmayanı doyurmak size düşmedi.

Ben olsam üstüm kimse ona olanları tek tek anlatırım , onun da olduğu üçlü bir görüşme yaparım. Bunları bunları düzeltmezsen deneme süresi sonunda işine son vereceğiz bu da sana son uyarımızdır der geçerim hatta tutanak tutarım görüşme detaylarını içeren. Düzelirse düzelir , düzelmez ise Bye bye

Valla içim rahatladı. Ben mi abartmıyorum pireyi deve yapıyorum diye kendimi yiyordum.

şu yolu izleyebilirsiniz. bu kadına sezdirmeden üstlerinizle acil ve gizli bir toplantı talep edin. hem de yarın ya da pazartesi günü için. başedemediğiniz sorunların hepsini kendilerine sıralayın ve "ben defalarca kez uyardım ve maalesef kulak asmadı. bundan sonra izlenmesi gereken yok için takdiri size bırakıyorum ve kendisi ile katiyen muhatap olmak istemiyorum çünkü balıma iş açıyor" diyerek kararı kendilerine bırak. sorumluluğu üstünüze almamış olursunuz.

Böyle biri çalışma hayatında olmamalı zaten.
Nefret ederim maaş alıpta işi savsaklayan tiplerden.
Çıkışını vereceksiniz çalışmakta gözü olmayanı doyurmak size düşmedi.
İşe yeni başlamış ne iş olsa yapması lazım, onu unuttum bunu görmedim bunu duymadım. Dalgınlığıma geldi, sorunlarım vardı. Hep bi bahane.

Ben bu kızı işten çıkaralım desem işten çıkarılacak, vebal almış olur muyum bu şekilde, bunu düşünüyorum kara kara. Eski koca hapisteymiş, sevgilim var diyor o da hapisteymiş.
Ohooo resmen başınıza dert almışsınız, kendi sorunlu ki hayatına hep sorunlu insanları dahil ediyor. Gerçekten muhtaç olan insan canla başla çalışır, kimsenin iyi niyetini suistimal etmez. İşyerinde tuttuğunuz her dakika hata bu kadını, başınıza iş bile açar, pek tekin biri değil sanki. Çocuğuna çok üzüldüm sadece.

Hemen sabah yapıcam bu görüşmeyi ilk işim olacak.

Sormadı diye istemediğiniz halde kabul mu edeceksiniz?
Böyle bi sorumluluğu üstlenmekte asla istemiyorum. Gel gelelim ben ne yapcam kızlar.
Ee hayır diyeceksiniz
Benim çocuğum küçük zaten, öğleden sonrada kreşte oluyor. Ama kadın çocuklar burda birlikte oturur birlikte oynar ben çalışırken çocuğum burada durur diyor.
Bunları derken siz neden hayır demediniz

Çocuğa inanın bende üzüldüm. Arada derede büyüyor. Eve birileri geliyor deniyor çocuk evde olduğunda o da görüyor.

Vebal alınacak bir durum yok emin olun. İşini düzgün yapmıyorsa çıkarabilirsiniz. Sonuç olarak bu onun tercihi.
Şu anda hem ihtiyacı olup hem de düzgün şekilde çalışacak insanların da hakkını yemiş oluyor.

Siz neden en başında iyilik yapma gereksinimi duydunuz.
İşi yapacak kalifiye adam almak yerine sırf muhtaç diye iş bilmeyeni almak başta sizin hatanız zaten.
Böyle biri yanıma alındı zamanında. O da aynıydı işi savsaklardı sizin gibi işverenler yüzünden işini hakkıyla yapanlara daha çok yük biniyor.

Sormadı diye istemediğiniz halde kabul mu edeceksiniz?

Ee hayır diyeceksiniz

Bunları derken siz neden hayır demediniz
Direkt olarak hayır demedim, ama 2 çocuk burada olursa sıkıntı olur benim çocuğumu herkes biliyordu yarım gün duruyor o bile beni zorluyor bazen ikisi yan yana şımarır dedim. Benim çocuğum seninkine bakar çok uslu hiç sorun olmaz dedi gitti.

Çocuğa inanın bende üzüldüm. Arada derede büyüyor. Eve birileri geliyor deniyor çocuk evde olduğunda o da görüyor.

yerli yersiz şeyler için üzülmeyi bırakın çünkü duygularınız istismar edilir. annesinin üzülmediği çocuk için sizin üzülmenize gerek yok.

Çünkü başkanlarla kadın eleman alalım eşinden ayrılmış muhtaç biri olursa hem yardımımız dokunur hem o da işine dört elle sarılır diye konuşmuştuk. Tamamen saçmalamışız.

Evet aslında işe muhtaç insan göze girmek için çabalar. Bunung ibi vurdumduymaz davranmaz.

Evet onun yüzünden bende işimi tehlikeye atıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…