Yersiz Bir Anlayışlı Olma Durumu

İşten çıkarmazsanız yakında o odada sigarasını içerken siz de kahvesini ikram edersiniz
Kardeşim geldi ziyaretime geçenlerde. Geldi oturdu yanımıza bekliyor gitmiyor. Ben kardeşimle konuşuyorum her lafa dahil oluyor. Sonra dedi ki biri kahve yapacak kim yapacak. Kardeşimle baktık birbirimize, kimse kahve yapmayacak sen işine git dedim, aa niye dedi bitti kahve dedim ben gidip evden getireyim o zaman dedi, mesai saatinde kahve almak için evine gidemezsin dedim. Niye yaa filan gibi ağzını yayarak gitti.

Çünkü başkanlarla kadın eleman alalım eşinden ayrılmış muhtaç biri olursa hem yardımımız dokunur hem o da işine dört elle sarılır diye konuşmuştuk. Tamamen saçmalamışız.

İş ortamında muhtaçmış, ihtiyacı varmış diye adam ayırılmaz.
O işe giren herkesin ihtiyacı vardır zaten kimse hobi için çalışmaz.
Fazla iyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler.
Hanımefendi kendini acındırarak bir şeyleri elde etmeye alışkın yaptığı işi sahiplenmemesinden belli.
Onun yeni yeni oluşmaya başlayan düzeni bozulmasın derken siz kurulu düzeninizden olacaksınız bu gidişle.
Acımayın acınacak hale düşersiniz.

Ben bu kızı işten çıkaralım desem işten çıkarılacak, vebal almış olur muyum bu şekilde, bunu düşünüyorum kara kara. Eski koca hapisteymiş, sevgilim var diyor o da hapisteymiş.
Hayır ya nie öyle düşünüyorsunuz o zaman herkes herkesi idare etsin vebal die . Suan kendı vebalinize giriyorsunuz iş verenınde vebaline girersiniz tüm bunlara göz yumarsanız çünkü iş yapmayan birine maaş vermeyi hiç bi işveren helal etmez

İşten çıkarmazsanız yakında o odada sigarasını içerken siz de kahvesini ikram edersiniz
Bazı insanlarda çalışma etiği olmuyor gerçekten.

Böyle keskin net düşünmeyi hiç başaramadım diye bunlar başıma geliyor zaten.

Bazı insanlarda çalışma etiği olmuyor gerçekten.
Ben insanlar bişeyleri söylemeden anlar diye bekliyorum ama suç bende anlayışlı olmayan biri hiç bişeyi anlamaz işte.

Bu da size tecrübe olur işte.
Bu kadının işine son verildkten sonra yerine alınacak yeni elemana baştan müsamahakar davranmaz
sınırlarınızı baştan çizersiniz.
İnşallah sorunsuz bi şekilde giderde. Geçen konuştum bu şekilde giderse işinden olursun diye, bana döndü beni sakın işten atmayın yoksa kendimi öldürürüm dedi.

İnşallah sorunsuz bi şekilde giderde. Geçen konuştum bu şekilde giderse işinden olursun diye, bana döndü beni sakın işten atmayın yoksa kendimi öldürürüm dedi.

Duygu sömürüsüne başlamış bile çalışmadığı için fazla barınamayacağını biliyor çünkü.
Kendini öldürmeye kalkarsa sizi içeri atmazlar merak etmeyin. Ama orada kalmaya devam ederse sizi dışarı atacaklar bu gidişle.

Sizi hiç profesyonel bulmadım. İş yeri orası sigara kahve saygısızlık laubalilik ne ararsan var. Hiyerarşik bir düzen olması gerekmez mi sizce de. Üstleriniz size güvenerek işe alım yapmışlar güvenlerini boşa çıkarmış olursunuz bu şekilde devam ederseniz. İşinizden olur kendi hakkiniza girmiş olursunuz.Çok taviz vermişsiniz size minnet duygusu bile oluşmamış birine, daha da uzatmayın bir yolunu bulup yollarınızı ayırın derim.

Ya hu kovun gitsin bu ne ?

Haklısınız gerçekten. Bu sorunu çözmek lazım. Böyle ucu banada dokunacak.

Evet ben alalım dedim, şimdide saçma sapan suçluluk duymadan çıkarın demem gerekiyor. Herkes aynı düşüncede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…