Yeteeeeeerrrrr!!!

Kv ye hamileymişim düşük yapmışım haberim yoktu diyin Dr bir süre hamile kalma dedi dersin. Bu arada inşallah hamile kalırsın.

Annecim yatak odamızdan bu kadar konuştuğumuza göre artık normal konulara geçebiliriz, zira beni bu konu da yeterince utandırdınız, lütfen sizden rica ediyorum özel hayatımıza karışmayın.

Zaten bu kadar üstelerse stresten olmaz ona neymiş laflara bak bana daral geldi Allah sabır versin size de.
Aman ha söylemeyin.Ben de benzer bir aileye gelin gittim gerçi kayınvalidem karışmaz Allah var hiç de sormadı ne zaman olacak düşünmüyor musun falan diye ama bir kere kimyasal gebelik geçirdim bilmiyordum kimyasal olduğunu söylemiştim sevinçle eltim herkese yaymış ben de yok değilmişim dedğimde ama biz herkesi müjdelemiştik dedi bana.Bu hamileliğimde söylemedim bile sonradan öğrendiler.

ne kadar ayıp ya koskoca kadın utanmıyor böyle şeyler söylemeye. yok etek al, elbise al benim kulaklarım kızardı burada, hayret bir şey. siz kırmak istemiyorsunuz anladım ama kayınvalideniz güzel konuşmaktan anlamıyor bir kere tatlı sert bir şekilde söyleyin bir daha açamasın.

Anlatamazsın ya her seferinde sen ağlayacaksın yada bir kere sert çıkıp konuyu kapatacaksın. Benim kayınvalidem de arada ısrar ederdi (sizinki kadar değil tabi maşallah siz çok sabırlısınız) yok komşular sordu yok yaşınız geldi ki benim yaşım 27 eşim 28 bir gün aile toplantısında bütün ailenin kadınları eşim ve beni aralarına alıp en az 10 kadın bizi sıkıştırdılar o zaman açtım ağzımı yumdum gözümü sonrada görümceme annesine kırıldığımı bu tür konuşmaların herkesin içinde yapılmaması gerektiğini söyledim. Şimdi kayınvalidem çocuk konusunu açanları susturuyor.

"Kirmadan"
Mumkun degil.
Cok istiyorsan sen kendin dogur de bak bakalim daha agzini acabiliyor mu.
Seni bu kadar bunaltmis hala onun kirilmamasini neden kafana takiyorsun ki

Valla bi gun kv aradı. Kızım kocana bir poset hurma verdim, onu şu günlerde şu duaları okuyarak yiyeceksiniz, kocan unutur diye sana söylüyorum dedi.
Çocuk istegi çok mahrem biseydir. Bu mahremiyetin içine kendi annem dahil kimsenin girmesini istemem. O yüzden cok nazik bi sekilde, ben sizi anlıyorum ama uzulmenizi bunlari düşünmenizi istemiyorum, yaşımız musait, simdilik düşünmüyoruz dedim.
Ama aşırı sinirim bozuldu. Sık sık gecmez bu konu cok nadiren söylerler.
Daha kocamin eve varmasini beklemeden salya sumuk aradim. Annene soyle bir daha cocuk konusunu acarsa çok kotu olur dedim.
Artik annesine ne dedi bilmiyorum ama kp bile 2 senedir ağzını açmıyor. O son oldu. Hala cocugumuz yok ve asla konuyu bile acmiyorlar.
Bence iş esinizde biter. Siz kötü olmayın esiniz uygun bi dille konussun

Ya ben direk çocuğun olduktan sonra bu kadınla nasıl başedeceksin diye düşündüm. Başlar artık mama ver şöyle giydir doymadı biraz daha yedir offf hiç uğraşılmaz, allah yardımcın olsun. Ben olsam baya bi mesafe koyardım bu kadınla arama. Kendi kayınvalidemle benzer sebeplerden görüşmüyorum 2senedir kafam rahat.

Ay burada geldiler bana göğsüm daraldı, işkence gibi kadın :)

En başta denildiği gibi, tersleyip kıracaksın başka çaresi yok.
Hatta "Yeter be!" diye bağırabilirsin telefonda.
Eşine de öncesinden söyle "Bak artık beni iyice hafakanlar bastı, bir gün sesimi yükseltirsem annene, lütfen mesele etme bunu, çünkü sabrım tükendi artık." diye. Zeminini hazırla.

allahım kımseye fırsat verme yarabbı , ne benım için nede burda evlat isteyen butun kadınlar için ,
sen bizi kötü laflardan koru allahım

"Anne sınırı aşıyorsun bizim cinsel hayatımız kimseyi ilgilendirmez.
Zaten hamile kalırsam hemen öğrenirsin üzülme ve de karışma bu kadar ayıp oluyo
Ben utanıyorum senden böyle laflar duyduğum zaman"
Ayrıca kv torun mu istiyo canı adam mı çekti:)) bilemem fakat onlar ne mide bulandırıcı tavsiyeler öyle
Benim burdan midem kalktı

Benim kayinvalidemde her firsatta soruyodu...Yine bi gun esim yanimda degilken baski yapiyodu...esimde kontrollere gidiyodu o ara...oglunun bi sorunu olabilir neden ikide bir sorupda uzuyosun dedim..sonra bi daha sormadi esimede bana da..

Ve dogum yaptigim eve geldik...kizimi kucagimdan yatiracam diye alip kendi kucaginda tutuyodu...emzirirken altina bakarken hep basimda dikiliyo elleri goguslerimin ustundeydi..hep sinir stress...daha sonra esimle tartistimm 1 hafta icinde annesini gonderdi..cunku o da goruyodu davranislarini...sezaryanliydim agrimda oluyodu ama mutluydum huzurluydum..esimle ikimiz buyuttuk cok sukur..

Öyle bıseyde ben olsam elimle danışıklı konusurdum
Kayınvalıdeme oglun evlılıgın tadını cıkaralım dıyor yoksa bende ısterım anne derdım
Yıyorsa oglunu arasın tacız etsın
Oglunu ararsa agzının payını alır
Esınızle konusun boyle deyın
Esınızı ararsa esınız ne munasebet ne bıcım konusuyorsun sanamı sorcaz ne zanan yatıp kalkcagımızı desın utandırsın

Beceremez diye korkuyorum yani istese cok güzel becerir de ya sonucta o benim annem bilmek onun da hakki diye düşünüyor.

Dediginiz gibi bu konu cok mahrem ozel bisey bu kadar kurcalanmasi dogru değil ama eşime söyleyeceğim artık son care bu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…