Yeteeeeeerrrrr!!!

Cinsel hayatınızı bilmek mi kvnin hakkı?
Yoksa hamile olup olmadığını bilmek mi onun hakkı?
Hamilelik için bile sizi sorgulayamaz
Sanırım önce eşinizin aklına girmeniz gerekiyor

Sadece çocuk meselesi değil ki kadın seks hayatınızı sorguluyor. Bu kadar hadsizleşmeden önünü kesmeniz gerekirdi. Yumuşak ve bahane türünden cevaplar vermeyin. Kesin konuşun.

Ben cinsel hayatımı kv ile konuşmaktan rahatsız oluyorum sen utanmıyor musun bana bunları söylemeye dersin.Siz ne kadar meraklıymışsınız bu yatak odası olaylarına çok istiyorsanız kendinizde yapabilirsiniz yaşınız genç dersin belki utanır susar.

Nasıl bi ilişki bu ? Benim kayınvalidem benim cinsel hayatımla ilgili tek kelime edemez. Terbiyesizlik bu. Seviye yerlerde..
tavrını koy,bu tarz konuşmalardan hoşlanmadığını sert bi dille söyle.

Nasıl bi ilişki bu ? Benim kayınvalidem benim cinsel hayatımla ilgili tek kelime edemez. Terbiyesizlik bu. Seviye yerlerde..

aradıgında açmayın
kısa ve net çözüm:)

Beni de baskıyla çok bunalttılar, üniversite bitmemişti ve nolacak bakılır diyorlardı (ben şuan evde olmama rağmen zor bakıyorum), anlatana kriz geçirdik. Bir de başkalarına da bahsedince çocuklu biri gelince hemen inşallah sizin de olur falan diyordu. Biz de milletin yanında inşallah diyorduk, bu çocuk muhabbeti insanları neden bu kadar geriyor bilmiyorum, kimse gelip yardım da etmiyor. Hatta bir komşunun yanında dayanamayıp bezini sen alacaksın sen bakacaksın galiba dedim, kadın bozuldu ama bıktım yani. Şuan 2 yaşını geçti oğlum ve tek başıma büyütüyorum çok şükür kafam rahat en azından zorlansam da. Yakınken bırakın bakmayı ancak akıl vermek işleri, yanında yatırma boğulur, sütün az mama ver (ki çocuk sütünü içer ağlamazdı), çok uyuyor hasta bu, benim psikolojim bozuldu ve uzaklaştık. Zaten bu insanlarla çok yakın olmak muhabbet etmek iyi değil. Bir de bu tarz insanlar asla dinlemezler, karşıdakinin fikir ve görüşü yoktur, olmamalıdır. Ülke olarak her bireye çocuklara dahi saygı göstermek, seçimlerine izin vermek gerektiğini anlamadığımız sürece,bunalım içinde psikolojik sorunların çıkmazında olacak insanlar, özellikle de kadınlar.

Doğru söze ne denir ki?
Sonuna kadar haklısınız. Bu insanlara laf anlatilmiyor. Ben daha 21 yasindayim bir sene beklemek istedigimi söylüyorum yaşlanınca bakamazsın gencken doğurmak daha güzel olur diyor. Anne ben 21 yasindayim farkinda misin ne yaşlanması dedim yani.

Yumuşak yüzlü biriyim kimseye sert çıkamıyorum. Alttan aldıkça altta kalıyorum. Hak ediyorum o zaman

Benim kayınvalidem bir kez beni telefona isteyip çocuk diye tutturdu. Ben sabırla konuştum. Eşim diğer odadaydı konuşmayı duymuş. Ne dedi dedi, çocuk istiyormuş dedim. Hastaneye zaten gittim bir sorun yok deyince ne dedi dedi (benim söylediğim kısmı duyduğu için sadece) tekrar tekrar gidecekmişiz dedim geldim. Aradı annesini bağırdı çağırdı. Bir daha hiç bir şey söylemedi çocukla ilgili.

Neden bu kadar ısrarcı olmak zorundalar ki? Çocuk çocuk deyince olmuyor yani. Off off

Neden bu kadar ısrarcı olmak zorundalar ki? Çocuk çocuk deyince olmuyor yani. Off off
Benim kendi ailem daha kötü. Asıl onlar ısrarcı. Kv sadece o bir telefon konuşmasında geldi üstüme çok. Baya da abarttı gerçi o konuşmada ama tek sefer en azından.
Ama eşim olmuyor vs demedi arayınca. Ben istemiyorum ne yapacaksın sana ne falan dedi. Oysa senelerdir korunmuyoruz. Eşinin biraz sert olup seni kurtarması lazım.

ben çeyiz zamanı bohçaya çamaşır bile koydurmadıgımdan (aldırmadım cünkü cok net belirttim asla bakmayacagımı ) tavrı baştan koydum bu tip konularda konusmayacagımı net bilir.Rahatsız oluyosanız da açık açık söyleyin ben seninle böyle şeyleri konuşmakdan rahatsız oluyorum diye madem esiniz söyler diye çekiniyorsunuz.

Eşine düzgünce anlat canım. "Bilinmesini istemiyorum, senle ilgili bir sorun olsa ve ben bunu aileme ya da tüm sülaleye söylesem senin hoşuna gider mi?" De. Eğer annene olmuyor dersen ve bununla ilgili bana tek kelime ederse ben de çok güzel cevap veririm, bir daha da seni de beni de aramaz de. Arasın anasına istemiyoruz şimdilik, Karışma desin. Önce bi eşinle iletişime geç sonrası kolay.

Sınır koymanız en güzeli mesela anne senin baskılarından korkuyorum. Şimdi böyle baskı yapan çocuk olunca da baskı yapar beni delirtir de mesajı alsın. olmadı oğlunda sorun var tedavi görüyor de, kimseye söyleyemez kurar kendini :) Eskiler erkekde sorun olmasını bir utanç gördükleri için kimseye söyleyemez.

Bende buna benzer şeyler yaşadım.hemen hemen aynı neredeyse.burada iş eşine düşüyor artık.kv senin soylemenden anlamıyor hep aynı konu önüne geliyor .Buda sende ve esinde stresi attırıyor belkide bugerginlik hormonlarını seni olumsuz etkiliyor.esin annesiyle konuşsun aynı şeyleri eşin söylesin.anne bu konuyu eşime açma.biz birsure düşünmüyoruz desin.kırmadan söylesin.sende bu konunun senin üzerindeki stresi arttirdigini niteliksel bebek sahibi olmanın belkide daha zor olacağını söyle.buarada saracoglunun soğan ve incir havuç kürunu öneririm.ben yapmıştım.doğal beslen.herşey mevsiminde ye.ins hayırlısıyla güzel haberi alırsınız.Rabbim tüm evlat isteyenlere hayırlı evlat versin olanlarolanlara da uzun afiyette ömür versin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…