- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Yarın git mini etekler guzel elbiseler al. Eve gel süslen püslen kocanı güzelce karşıla torunumun temellerini atın dedi.
telefonları acma. ve acarsan da bu konu geldiginde lutfen bu konulara girmeyin, biz daha cocuk istemiyoruz cümlesini sıkılmadan tekrar tekrar tekkrare söyle.Herkese selamlar
Daha önce kayınvalidemin ısrarları diye bir konu açmıştım. Bu ısrarlar kervanına bir yenisi daha eklendi.
Daha onceki konum esimin sakalını kestirmeye çalışmasıyla ilgiliydi o konuda fake diyen olmuş, doğurmuş büyütmüş sakalına karışmaya hakkı yok mu diyenler olmuş. Bakın ben cok takıntılı biri degilim. Esimin herhangi bir arkadasi kuzeni dayisi halasi amcasi annesi babasi sakalini kes veya kesme diye yorum yapabilir tabii ki. Ama bu aşırı olursa defalarca biz böyle seviyoruz dememize rağmen söyleniyorsa bu yanlıştır.
Neyse gelelim yeni sorunuma.
Ben geçen hafta düşük yaptım boş gebelikmiş. Ama bunu kimseye soylemedik yani hamile kaldigimi dahi kimse bilmiyor. Ayrıca bir bebek istedigimizi de kimse bilmiyor çünkü 1 yıllık evliyim ve cocugumuz olmuyor. Tedaviye başlayacağım bir kaç aya kadar.
Ben öyle bi sülaleye gelin geldim ki hic kimsenin birbirinden saklisi gizlisi yok herkes bütün ailenin özel şeylerini bilir ve ben bu konudan cok rahatsızım. Bu yuzden cocuk istedigimi tedavi gördüğümü kimse bilmiyor. Ozellikle soylemiyorum kimseye çünkü bir kişi bile duyarsa bütün sülale duymuş demektir. Ve sonrasinda duyacağım laflar;
Doktora gittin mi?
Tedavi görüyor musun?
Şu doktora git, şu ilaci kullan.
Şu hocaya git okuttur kendini.
Neden olmuyormuş? Vs vs.
Gelelim kv ile ilgili olan kısma. Kaynanam beni günde en az 2 defa arar. Çocuk doğur çocuk doğur. Artik bıkkınlık geldi. Anne istemiyorum daha yaşım küçük en az 1 sene beklemek istiyorum diye KİBARCA acikliyorum. Ancak anlamiyor. Yemin ediyorum dün beni 5 defa aradı. En son aradığında 26 dk konustu. Ben bebek kazagina başlıyorum hadi sizde cocuk calismalarina baslayin, bak kizim ilerde olmazsa üzülürsün simdi doğur bir tane, evinizde neşe olur güzel olur ben torun istiyorum yoksa sen kocanı sevmiyor musun, insan sevdigi adamdan cocuk dogurmak ister sen neden doğurmuyorsun, çocuk olur diye korkundan oğluma yaklaşmıyor musun ayrı mi yatiyorsun? Yarın git mini etekler guzel elbiseler al. Eve gel süslen püslen kocanı güzelce karşıla torunumun temellerini atın dedi. Hergun beni arayıp buna benzer bir sürü şeyler söylüyor ve artik bana gına geldi ya. Her telefonu kapattığında hüngür hüngür ağlıyorum cunku zaten bende istiyorum ama olmuyor.
Sıkıldım sürekli bana bu laflari etmesinden kalbini kırmadan ne diyebilirim nasil anlatabilirim?
Amin sagolun tesekkur ederim.Bende buna benzer şeyler yaşadım.hemen hemen aynı neredeyse.burada iş eşine düşüyor artık.kv senin soylemenden anlamıyor hep aynı konu önüne geliyor .Buda sende ve esinde stresi attırıyor belkide bugerginlik hormonlarını seni olumsuz etkiliyor.esin annesiyle konuşsun aynı şeyleri eşin söylesin.anne bu konuyu eşime açma.biz birsure düşünmüyoruz desin.kırmadan söylesin.sende bu konunun senin üzerindeki stresi arttirdigini niteliksel bebek sahibi olmanın belkide daha zor olacağını söyle.buarada saracoglunun soğan ve incir havuç kürunu öneririm.ben yapmıştım.doğal beslen.herşey mevsiminde ye.ins hayırlısıyla güzel haberi alırsınız.Rabbim tüm evlat isteyenlere hayırlı evlat versin olanlarolanlara da uzun afiyette ömür versin inşaAllah
Eğer bir sorunumuz olmasa düşünmezdim cocuk isini ama zaten bir sorun var ya olmazsa diye hep korktum ve başıma geldi.telefonları acma. ve acarsan da bu konu geldiginde lutfen bu konulara girmeyin, biz daha cocuk istemiyoruz cümlesini sıkılmadan tekrar tekrar tekkrare söyle.
ayrıca 1 sene degil 3 sene bebek düşünmeyin. yaşınız cok gckin degilse bekleyin. evliligin tadını cıkartın.
ne sorunun var ki ? bu kadar endişe ediyorsun ?Eğer bir sorunumuz olmasa düşünmezdim cocuk isini ama zaten bir sorun var ya olmazsa diye hep korktum ve başıma geldi.
Polikistik over sendromu.ne sorunun var ki ? bu kadar endişe ediyorsun ?
klomeni cok basit bir ilac. gec guzel kardesim. yumurta rezevrlerini arttiran oyle ilaclar var ki sasarsin.Polikistik over sendromu.
Klomen kullandim iki defa dozunu artirarak ama hic yumurtam gelismedi. Doktor bu yumurtaliklarla hamile kalman cok zor dedi. Ayrica hormonlarim cok dengesiz.
hangi hormonlarin dengesiz?Polikistik over sendromu.
Klomen kullandim iki defa dozunu artirarak ama hic yumurtam gelismedi. Doktor bu yumurtaliklarla hamile kalman cok zor dedi. Ayrica hormonlarim cok dengesiz.
ne diye dinliyorsun be diye acıyorsun telini. sen kırmamk kırmamak diye dolanırsan daha cok kırarlar seni. bazen de kırmak lazım sınır bilmeliHerkese selamlar
Daha önce kayınvalidemin ısrarları diye bir konu açmıştım. Bu ısrarlar kervanına bir yenisi daha eklendi.
Daha onceki konum esimin sakalını kestirmeye çalışmasıyla ilgiliydi o konuda fake diyen olmuş, doğurmuş büyütmüş sakalına karışmaya hakkı yok mu diyenler olmuş. Bakın ben cok takıntılı biri degilim. Esimin herhangi bir arkadasi kuzeni dayisi halasi amcasi annesi babasi sakalini kes veya kesme diye yorum yapabilir tabii ki. Ama bu aşırı olursa defalarca biz böyle seviyoruz dememize rağmen söyleniyorsa bu yanlıştır.
Neyse gelelim yeni sorunuma.
Ben geçen hafta düşük yaptım boş gebelikmiş. Ama bunu kimseye soylemedik yani hamile kaldigimi dahi kimse bilmiyor. Ayrıca bir bebek istedigimizi de kimse bilmiyor çünkü 1 yıllık evliyim ve cocugumuz olmuyor. Tedaviye başlayacağım bir kaç aya kadar.
Ben öyle bi sülaleye gelin geldim ki hic kimsenin birbirinden saklisi gizlisi yok herkes bütün ailenin özel şeylerini bilir ve ben bu konudan cok rahatsızım. Bu yuzden cocuk istedigimi tedavi gördüğümü kimse bilmiyor. Ozellikle soylemiyorum kimseye çünkü bir kişi bile duyarsa bütün sülale duymuş demektir. Ve sonrasinda duyacağım laflar;
Doktora gittin mi?
Tedavi görüyor musun?
Şu doktora git, şu ilaci kullan.
Şu hocaya git okuttur kendini.
Neden olmuyormuş? Vs vs.
Gelelim kv ile ilgili olan kısma. Kaynanam beni günde en az 2 defa arar. Çocuk doğur çocuk doğur. Artik bıkkınlık geldi. Anne istemiyorum daha yaşım küçük en az 1 sene beklemek istiyorum diye KİBARCA acikliyorum. Ancak anlamiyor. Yemin ediyorum dün beni 5 defa aradı. En son aradığında 26 dk konustu. Ben bebek kazagina başlıyorum hadi sizde cocuk calismalarina baslayin, bak kizim ilerde olmazsa üzülürsün simdi doğur bir tane, evinizde neşe olur güzel olur ben torun istiyorum yoksa sen kocanı sevmiyor musun, insan sevdigi adamdan cocuk dogurmak ister sen neden doğurmuyorsun, çocuk olur diye korkundan oğluma yaklaşmıyor musun ayrı mi yatiyorsun? Yarın git mini etekler guzel elbiseler al. Eve gel süslen püslen kocanı güzelce karşıla torunumun temellerini atın dedi. Hergun beni arayıp buna benzer bir sürü şeyler söylüyor ve artik bana gına geldi ya. Her telefonu kapattığında hüngür hüngür ağlıyorum cunku zaten bende istiyorum ama olmuyor.
Sıkıldım sürekli bana bu laflari etmesinden kalbini kırmadan ne diyebilirim nasil anlatabilirim?
Klomen başlangıç aşaması zaten. İgneli tedaviye baslayacagiz. Klomenle yumurtam hic gelismedi bi tane bile yok dedi yani.klomeni cok basit bir ilac. gec guzel kardesim. yumurta rezevrlerini arttiran oyle ilaclar var ki sasarsin.
sen regl oluorsan yumurtalarin gelisip catlior demektir. sen dokt. degistir.
kac mm oluormus yumurtan sordun mu?
15 mm uzeri gebelik olur. klomeen ve benzeri ilaclarda 22 mm kadar cikan da olur. uzerine cikanda kiste doner sonra regl ile atarsin. yada dogum kont. hapi kullanir kisti atarsin.
Lh, fsh , ve prolaktinhangi hormonlarin dengesiz?
prolaktin ve digerleri gebe kalmana engel degil ki...Lh, fsh , ve prolaktin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?