düdüklü ve kahvaltı takımı acil ihtiyaç değil bence.Nişanlıyım mayısta düğünüm var çeyiz hazırlıkları malum.. İstanbulda çalışıyorum ailem nişanlım Ankara da. Alacaklarımı kafamda az çok belirledim öZellikle mutfak gereçlerini ama istediğim gibi olmuyor her ay maaşım uçup gidiyo sanki kafamda sıraya koyduklarımı yapamıyorum hep başka bi masraf çıkıyo moralim çok bozuluyo bugün 200 lira kalmış hesabımda istediğim bi tencere vardı ama akbilim bitmiş onu doldurdum 150 lira yine ayın 15 ini bekliycem cebimde 50 lirayla 950 ev kirası veriyorum evim eşyalı daire. 2500 maaş alıyorum ufak tefek beğendim şeylerde çıkıyo mesela mutfak önlüğü tupper dan bikaç saklama kabı aldım bu ay çeyiz için büyük parçalar yine kaldıdüdüklüsü kahvaltı takımı hepsi belli beni bekliyo bu ay bilgisayarın şarj aleti bozuldu 200 lira ınu bile almadım daha aileme yük olmak istemiyorum ama bu gidişle sonum o moralim çok bozuk..
Nişanlıyım mayısta düğünüm var çeyiz hazırlıkları malum.. İstanbulda çalışıyorum ailem nişanlım Ankara da. Alacaklarımı kafamda az çok belirledim öZellikle mutfak gereçlerini ama istediğim gibi olmuyor her ay maaşım uçup gidiyo sanki kafamda sıraya koyduklarımı yapamıyorum hep başka bi masraf çıkıyo moralim çok bozuluyo bugün 200 lira kalmış hesabımda istediğim bi tencere vardı ama akbilim bitmiş onu doldurdum 150 lira yine ayın 15 ini bekliycem cebimde 50 lirayla 950 ev kirası veriyorum evim eşyalı daire. 2500 maaş alıyorum ufak tefek beğendim şeylerde çıkıyo mesela mutfak önlüğü tupper dan bikaç saklama kabı aldım bu ay çeyiz için büyük parçalar yine kaldıdüdüklüsü kahvaltı takımı hepsi belli beni bekliyo bu ay bilgisayarın şarj aleti bozuldu 200 lira ınu bile almadım daha aileme yük olmak istemiyorum ama bu gidişle sonum o moralim çok bozuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?