Yetemiyorum

Daha çok bu hazırlıkları yapanlar nasıl herşeye yetişti neler tavsiye eder çok merak ediyorum beni çok zorluyo çok yoruluyorum hem maddi hem manevi

Herşey eksiksiz olacak diye zorlamadık. ( Kahvaltı takımım çook sonra alındı mesela. Iki senelik evliyim hala evimin eksikleri var. )

Önce olmazsa olmazları aldık.

Kredi kartıyla taksitlendirme yapıp azar azar ödeyip bitirdik. (Elimizde kredi kartımız olduğu için gözümüz dönüp herşeyi almadık.)

Ben çok araştırma yapıp kaliteli ürünü uygun fiyata alan biriyimdir. Bu param olsa da böyle olmasa da. Internetten araştırır, kampanyaları takip ederim. Ama içime sinmeyen şeyi de ucuz diye almam.

M meliscan_ kahvaltı takımı gibi ilk etapta ihtiyaç duyulmayacak şeyleri alma. Düdüklü de çok mühim bir ihtiyaç değil bence.

Pahalı yatak örtülerine, çifter çifter nevresim battaniyeye gerek yok. Biraz her şey tam olsun diye uğraşmak yerine, acil olanlar tam olsun, sonra gerisini alırım diye düşün. Bu şekilde tek başına almak inan zor olur. İlerde evlendiğinde eşinle birlikte geze dolaşa alırsınız, daha keyifli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…