Yeter! Artık dayanamıyorum!

Harbiden dengesiz seninki, bilerek ve kasten yapiyo,
Onu tamamen hice sayarak cok sey elde edebilirsin.
Sevgilisini taniyomusun??

Bu ne ya hic birsey anlamadim
1. Bu cocuk artik senin sevgilin degil ama hergun mesaj atip ariyor mu ki sen dun hic aramadi falan diye hayiflaniyorsun???
2. Bu cocuk seninle bu sekilde konusacak cesareti nasil buluyor? sen buna nasil izin verebiliyorsun??
3. Sana intihari bile dusundurecek hale getirecek kadar ne yapti ki bu kereste?

Ben anlamadim walla bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. cocugun sevgilisi var ama onla hergun mesajlasip konusuyorsunuz. Sana durup durup sevgilime atacaktim diye msjlar gonderiyor. Bir arkadas numarani silmesini soylemeni istemis ve sen de yapmissin ama silmemis. O zaman bence bu cocuk agir hakaretler hak ediyor cunku seninle RESMEN dalga geciyor. Bu cocuk icin saniye uzulme. Ilerde bu yaptiklarindan hep pisman olucaksin. Neden izin verdim, nasil gururumla oynamasina bu kadar musade ettim diye kendi kendini yiyeceksin. Bi daha sevgilime diye sana mesaj atarsa bence "eee gerizekali fln misin, iki ismi ayirt edemiomusun, baslarim sana da sevgiline de rahat birak beni" gibi bi msj at bence. O daha agirini hak ediyor da neyse..!!!!

Özelden mesaj attım. Okursan canım ordan konuyu anlayabilirsin.

Unutursun tatlım hem de öyle bir unutursun ki gün gelir bu hallerine gülüp geçersin.Sadece zaman nasılki varlığa alışıyorsak yokluğa da alışabiliriz.Şimdi bu teselli cümleleri boş geliyor sana,dünyanın en unutulmaz acısını çektiğini sanıyorsun ama herşeyde vardır bir hayır öyle düşün.
Bol bol dua et hayırlısını iste herşeyden önce.Allah yardımcın olsun

Çok sağol canım yaa, öyle düşünüyorum artık vardır bundada bi hayır diye. Ediyorum, çok dua ediyorum hemde.

cnm ağlasanda inatar etsende çare değil derin bir nefes al çık gez dolaş kafanı başka yerlere ver ki daha çabuk unutursun deymez kendini mahvetmeye seni istemeyeni sen hiç isteme kendine geldiğinde deymezmiş diyceksin gör bak allaha havale et

Aynen öyle yapıyorum canım zaten. Allah'ından bulsun.

Kızlar, az önce onun kuzeni aradı beni, tanışıyoruz tanıştırmıştı bizi neyse. Açtım, konuştuk biraz. Abla dedi,bizden küçük. Abimle ilgili bazı şeyleri konuşmak için aradım seni dedi, bende ben artık onunla ilgili hiç bişey duymak, konuşmak istemiyorum dedim. Lütfen, hatırım için dinle dedi. Abim seni sevdi, gerçekten çok sevdi ama araya bazı durumlar girdi, senden soğumasına sebep oldu, sen onun neler yaşadığını bilmiyorsun dedi. Bende bilmek istemiyorum, bunların hiç biri beni ilgilendirmiyor artık dedim. Abim, bazı şeyleri söylemekten, sana anlatmaktan korkuyor, çekiniyor, bilmediğin şeyler var dedi. Anlat o zaman dedim. Bişeyler geveledi ağzında. Pek inanmadım tabii, inandırıcı gelmedi. Sizce o mu arattırdı ? Ne dersiniz kızlar ? Aklım karıştı benim yine.

Rosemarry,dönse yalvarsa da kabul etme onu hayatına.En iyisi kangrenli kolu kesmek tüm vücuda yayılmasını bekleme sakın

Etmem canım zaten bu saatten sonra, iş işten geçti, artık çok geç herşey için. Sadece onun o pişmanlığını görmek istiyorum, yalvardığını, süründüğünü görmeyi çok istiyorum. Bana yaşattığı onca acıların aynısını onunda çektiğini görmek istiyorum, onunda aynı acıları yaşamasını istiyorum. Aklının başına gelmesini istiyorum, şimdi onun aklı başında değil daha, aklı başına gelicek onun, kafasına dank edicek ama işte o zaman herşey için çok geç olmuş olucak.

:/ ayy canım. Boşver ya erkek milleti hep aynı.. Hiç birine güven olmuyor. inş aklından cıkarırsın kısa sürede dicem ama boş laftan başka bişey değil biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…