Bu erkekleri anlamak çok zor ya..Empati de kursam anlamıyorum başka bi doğaları var ... Neyse ..Allah sabır versin...
Harbiden dengesiz seninki, bilerek ve kasten yapiyo,
Onu tamamen hice sayarak cok sey elde edebilirsin.
Sevgilisini taniyomusun??
Bu ne ya hic birsey anlamadim
1. Bu cocuk artik senin sevgilin degil ama hergun mesaj atip ariyor mu ki sen dun hic aramadi falan diye hayiflaniyorsun???
2. Bu cocuk seninle bu sekilde konusacak cesareti nasil buluyor? sen buna nasil izin verebiliyorsun??
3. Sana intihari bile dusundurecek hale getirecek kadar ne yapti ki bu kereste?
Ben anlamadim walla bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. cocugun sevgilisi var ama onla hergun mesajlasip konusuyorsunuz. Sana durup durup sevgilime atacaktim diye msjlar gonderiyor. Bir arkadas numarani silmesini soylemeni istemis ve sen de yapmissin ama silmemis. O zaman bence bu cocuk agir hakaretler hak ediyor cunku seninle RESMEN dalga geciyor. Bu cocuk icin saniye uzulme. Ilerde bu yaptiklarindan hep pisman olucaksin. Neden izin verdim, nasil gururumla oynamasina bu kadar musade ettim diye kendi kendini yiyeceksin. Bi daha sevgilime diye sana mesaj atarsa bence "eee gerizekali fln misin, iki ismi ayirt edemiomusun, baslarim sana da sevgiline de rahat birak beni" gibi bi msj at bence. O daha agirini hak ediyor da neyse..!!!!
Yok canım, tanımıyorum. Tanımak da istemiyorum zaten. Öyle yapıyorum zaten artık, hiçe sayıyorum, mesajlarına cevap vermiyorum.
Allah yardimcin olsun seker,
Valla o kizada acidim.
Unutursun tatlım hem de öyle bir unutursun ki gün gelir bu hallerine gülüp geçersin.Sadece zaman nasılki varlığa alışıyorsak yokluğa da alışabiliriz.Şimdi bu teselli cümleleri boş geliyor sana,dünyanın en unutulmaz acısını çektiğini sanıyorsun ama herşeyde vardır bir hayır öyle düşün.
Bol bol dua et hayırlısını iste herşeyden önce.Allah yardımcın olsun
Kızlar, bugün beni aradı. Konuştuk baya bi. Öyle şeyler söyledi ki, beynimden vurulmuşa döndüm. Birden durdum öylece. Yeter, bıktım artık dayanamıyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Daha ne yapayım, ne söyleyeyim onu geri getirmek için ? Onsuz hayat yok. Zaman durdu sanki. Kalbim atmak istemiyor artık. Herşey bitti. Hevesim, hayallerim bitti, kayboldu. Herşeyimi onun üzerine kurdum ben, herşeyi onunla hayal ettim, yapmak istedim. Son sözleri hala kulaklarımda. Kalbim çok yoruldu. Artık inanın dayanamıyorum. İntihar etmeyi bile düşündüm.Az önce de mesaj attı, ''meleğim unutur muyum ben seni hiç'' diye bi mesaj yazmış. Sonra hemen arkasından ''pardon sevgilime atıcaktım mesajı, yanlışlıkla sana atmışım'' diye mesaj yazmış. Allah'tan reva mı şimdi bu bana ? Ağlıyorum sürekli. Ama faydası yok, biliyorum. İçimden yeter diye bağırmak geliyor. Keşke diyorum şimdi hep, keşke hiç tanışmasaydık, hiç hayatıma girmeseydi. Hayatım keşkelerle dolu şimdi. Ne olur bana yardım edin, yardımcı olun kızlar. Bi akıl verin. Bişeyler söyleyin. Kafayı yicem yoksa sürekli düşünmekten. Sen onunla mı doğdun, onsuz da yapabilirsin, yaşayabilirsin o kim oluyor demeyin. Bunları çok iyi biliyorum, ama olmuyor işte onsuz olmuyor.
cnm ağlasanda inatar etsende çare değil derin bir nefes al çık gez dolaş kafanı başka yerlere ver ki daha çabuk unutursun deymez kendini mahvetmeye seni istemeyeni sen hiç isteme kendine geldiğinde deymezmiş diyceksin gör bak allaha havale et
Rosemarry,dönse yalvarsa da kabul etme onu hayatına.En iyisi kangrenli kolu kesmek tüm vücuda yayılmasını bekleme sakın
:/ ayy canım. Boşver ya erkek milleti hep aynı.. Hiç birine güven olmuyor. inş aklından cıkarırsın kısa sürededicem ama boş laftan başka bişey değil biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?