Verme, Allah sabir versin.
Butun dengesizler bizimi bulur yaaa
Aynen öyle yapıyorum canım zaten. Allah'ından bulsun.
Amin. Gerizekalı işte, hala utanmadan mesaj atıyor, bende bu çocuğu seviyorum işte, Allah kahretsin ki seviyorum yaa.
içindeki sevgiyi atmak unutmak zordur bir yaradır içinde ama senin için hayırlısı neyse o olsun cnm
Dönüş sinyalleri verilmeye başlamış senin adına çok sevindim acı çektiklerini görmek emin ol çok ii gelecek o anı yasadığında bekli hersey tam anlamı ile bitecek. inş bende bu günleri yasarım sırf tekmeyi basmak için canım
tabiki bu benim düşüncem ve öle ilk önce baska birine atılacak mesajların sana gelmesi. kuzeninin araması ve sık sık sana mesaj atması bence tavrı ölçüyo şu anda.
Allah hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin ve sabır versin afedersin dengesiz diyecem bunlarla uğraşmak zordur ii bilirim
Sekerr, bugun gelisme olursa haberdar et cok merak ettim.
Kızlar, bugün beni aradı. Konuştuk baya bi. Öyle şeyler söyledi ki, beynimden vurulmuşa döndüm. Birden durdum öylece. Yeter, bıktım artık dayanamıyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Daha ne yapayım, ne söyleyeyim onu geri getirmek için ? Onsuz hayat yok. Zaman durdu sanki. Kalbim atmak istemiyor artık. Herşey bitti. Hevesim, hayallerim bitti, kayboldu. Herşeyimi onun üzerine kurdum ben, herşeyi onunla hayal ettim, yapmak istedim. Son sözleri hala kulaklarımda. Kalbim çok yoruldu. Artık inanın dayanamıyorum. İntihar etmeyi bile düşündüm.Az önce de mesaj attı, ''meleğim unutur muyum ben seni hiç'' diye bi mesaj yazmış. Sonra hemen arkasından ''pardon sevgilime atıcaktım mesajı, yanlışlıkla sana atmışım'' diye mesaj yazmış. Allah'tan reva mı şimdi bu bana ? Ağlıyorum sürekli. Ama faydası yok, biliyorum. İçimden yeter diye bağırmak geliyor. Keşke diyorum şimdi hep, keşke hiç tanışmasaydık, hiç hayatıma girmeseydi. Hayatım keşkelerle dolu şimdi. Ne olur bana yardım edin, yardımcı olun kızlar. Bi akıl verin. Bişeyler söyleyin. Kafayı yicem yoksa sürekli düşünmekten. Sen onunla mı doğdun, onsuz da yapabilirsin, yaşayabilirsin o kim oluyor demeyin. Bunları çok iyi biliyorum, ama olmuyor işte onsuz olmuyor.
canım sıkma canını herşey yoluna giriyor zamanla biliyorum çok klişeleşmiş bir laf olacak ama zamana bırak gerçekten karşılığını alacaksın
canım aranızda ne geçti neler yaşadınız hiç bilmiyorum bu yazını okudum bi tek inan tek bir göz yaşına hiç bir erkek değmiyo 1 erkek hariç oda baban gerisi boş gerisi yalan ben şu an evliyim ama ünw.de birini çok sevdim öyleydiki hayatım tamammen onun üzerine kuruluydu herşeyine göz yumuyodum dünyanın en iyi insanıydı hayallerimin erkeğiydi bir gün ayrılmak istedi öyle apsuruk nedenlerdi ki hepsinde ben suçluydum kulaklarıma inanamamıştım ve öylece gözüm yaşlı arkasından bakakaldım 1 2 yıl kimseyle olmadım denedim ama olmadı olamadı ama o seninki gibi hemen birini buldu durdukça tek pişmanlığım ona bana yaşattıklarını söyleyememek oldu ama onuda yaptım arkadaş ortamımız aynı olduğu için bi gün kafam güzelken seninle konuşucam geç oldu ama konuşucam dedim ne varsa içimde eskiden göz yumduğum göremediğim şeyleri gördüğümü ve kimin ne mal olduğunu yüzüne vurdum ağlaya ağlaya bir hal oldu inanırmısın ama şu an iyiki onla değilim ben şunu söyliyim bir kadın aşık olduğu adamla evlenmemeli nedenmi kadın kör oluyor kadın salak oluyor o zaman sevdiği adamla evlenmeli ama ona aşık olan biriyle evlenmeli yoksa canı çok yanar kadının çok nadir öyle körü körüne aşık olup evlenipte mutlu olan unut sen onu kendine gel bi sars ondan başka kimse yokmu bide yalandan sevgilisine çektiği mesajı sana çekmiş papucumun yalancısı hattını değiştir en başta yada onun numarasını engelle uzak tut onu kendinden yaşın kaç bilmiyorum .... sana tavsiyem bu
Benim de çok canım yanıyo şu anda ve inan ki farksız değilim senden ama sabrediyorum canım sen de sabret her şey çok daha güzel olacak emin ol her gün üzülmektense tam üzülmek daha iyi yoksa bunlar bizi sinir hastası yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?