Yeter! Artık dayanamıyorum!

Yemin ederim, deliriyorum kızlar. Hala mesaj atıyor, yaa devam ediyor. Allah'ım bu nasıl bi zihniyet, nasıl bi yüzsüzlük yaa ?

Dönüş sinyalleri verilmeye başlamış senin adına çok sevindim acı çektiklerini görmek emin ol çok ii gelecek o anı yasadığında bekli hersey tam anlamı ile bitecek. inş bende bu günleri yasarım sırf tekmeyi basmak için canım

Yok canım yaa, ne dönüş sinyalleri ? Keşke öyle olsa keşke, ama değil. O günleri bi görsem, başka hiç bişey istemiyorum.

tabiki bu benim düşüncem ve öle ilk önce baska birine atılacak mesajların sana gelmesi. kuzeninin araması ve sık sık sana mesaj atması bence tavrı ölçüyo şu anda.

tabiki bu benim düşüncem ve öle ilk önce baska birine atılacak mesajların sana gelmesi. kuzeninin araması ve sık sık sana mesaj atması bence tavrı ölçüyo şu anda.

Aynen canım, yokluyor resmen beni, sabrımı zorluyor, bakalım ne zamana kadar dayanabilicem ?

Allah hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin ve sabır versin afedersin dengesiz diyecem bunlarla uğraşmak zordur ii bilirim

canım sıkma canını herşey yoluna giriyor zamanla biliyorum çok klişeleşmiş bir laf olacak ama zamana bırak gerçekten karşılığını alacaksın

canım aranızda ne geçti neler yaşadınız hiç bilmiyorum bu yazını okudum bi tek inan tek bir göz yaşına hiç bir erkek değmiyo 1 erkek hariç oda baban gerisi boş gerisi yalan ben şu an evliyim ama ünw.de birini çok sevdim öyleydiki hayatım tamammen onun üzerine kuruluydu herşeyine göz yumuyodum dünyanın en iyi insanıydı hayallerimin erkeğiydi bir gün ayrılmak istedi öyle apsuruk nedenlerdi ki hepsinde ben suçluydum kulaklarıma inanamamıştım ve öylece gözüm yaşlı arkasından bakakaldım 1 2 yıl kimseyle olmadım denedim ama olmadı olamadı ama o seninki gibi hemen birini buldu durdukça tek pişmanlığım ona bana yaşattıklarını söyleyememek oldu ama onuda yaptım arkadaş ortamımız aynı olduğu için bi gün kafam güzelken seninle konuşucam geç oldu ama konuşucam dedim ne varsa içimde eskiden göz yumduğum göremediğim şeyleri gördüğümü ve kimin ne mal olduğunu yüzüne vurdum ağlaya ağlaya bir hal oldu inanırmısın ama şu an iyiki onla değilim ben şunu söyliyim bir kadın aşık olduğu adamla evlenmemeli nedenmi kadın kör oluyor kadın salak oluyor o zaman sevdiği adamla evlenmeli ama ona aşık olan biriyle evlenmeli yoksa canı çok yanar kadının çok nadir öyle körü körüne aşık olup evlenipte mutlu olan unut sen onu kendine gel bi sars ondan başka kimse yokmu bide yalandan sevgilisine çektiği mesajı sana çekmiş papucumun yalancısı hattını değiştir en başta yada onun numarasını engelle uzak tut onu kendinden yaşın kaç bilmiyorum .... sana tavsiyem bu

Benim de çok canım yanıyo şu anda ve inan ki farksız değilim senden ama sabrediyorum canım sen de sabret her şey çok daha güzel olacak emin ol her gün üzülmektense tam üzülmek daha iyi yoksa bunlar bizi sinir hastası yapar

Uzak tutuyorum zaten canım, elimden geldiği kadar uzak tutmaya çalışıyorum, görüşmüyorum. Tavsiyelerin için de çok teşekkür ederim.

Sinir hastasıyla kalsak gene iyi canım, deliricez yakın bi zamanda az kaldı. Sabrediyorum canım, sabretmez miyim hiç, öyle avutuyorum kendimi, sabır sabır diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…