YETERRRRRRR YETERRRR (ALLAH İÇİN OKUYUN)

acımasız acımasız yorumlar yapmayın anladık eleştiriye açığız ama insanın ruh hali iyi olmayınca kendini burda buluyor yorum yaparken biraz daha seviyeli.. Yaparsan olgunluğunu bizde görücez

Tabi ki bundan rahatsız olman normal. Fakat kuzeni olduğu için eve elbet girip çıkacak, kim ne diyebilir ki? Ki siz evlenseniz de sizin hayatınızda olacak. Gelip gitmeler elbet olacak ya da karşılaşmalar. O vakit ne yapmayı düşünüyorsun? Bence bu kadar takıp üstelememelisin. Kuzeni veya o arkadaşına bir şey yazmaman gerekirdi. İnsanı en gıcık eden şey susmaktır, unutma.. Ağırlığını koyman yeterli.

Aynen öyle ya hak veriyorum size ederinden fazla değer soytariyi kral eder hem valla ben nişanlı iken benim nişanlım her ihtiyacımi karşılıyor du tel faturam dan tutun her ihtiyacımi ama saçma şeyler bunlar lise çağındaki erkek kız ilişkisi gibi

acımasız acımasız yorumlar yapmayın anladık eleştiriye açığız ama insanın ruh hali iyi olmayınca kendini burda buluyor yorum yaparken biraz daha seviyeli.. Yaparsan olgunluğunu bizde görücez
Ne kadar "ne alaka" bi tipsin.. Kizla yaptigin konusmanin bi benzeri de surda millete saldırarak, lafi oraya buraya cekerek verdigin cevaplar..
"Ay cok acimasizsiniz" diyerek de duygu sömürüsü yapma, yemezler.. Kizla kavgani alkış almak icin anlattin, olmadi, herkes ayni seyi soyledi nerdeyse, simdi taktik degistirme.. Haydi eyvallah

Gözlerim ağrıdı resmen ama takma bu kadar nişanlı nin eski hayatını da fazla karıştırma üzülen sen olursun emin ol

bak şimdi sen bana saldırgan dedin şimdi sen dedin diye saldırgan oldum :) sen kimsinde sana duygu sömürgüsü yapayım ? Demin seni az bi nebze takıyordum Şİmdi takmayı bıraktım Cahilsin ! Bencilsin

sende neden yok o bahsettiğin seviye ve olgunluk?

Boşanmışsın ukala olduğun burdan belli..! hadsiz yorumlar yapma herkese yaptığın yorumları gördüm hepsi aşağılıyıcı kaba olunca eline ne geçiyor ? ha bu arada eski kocanada üzüldüm emin ol en iyi kararı vermişsin bu konudada tebrik edrim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…