Yetim çocuğa bakmak

Rabbim yardımcısı olsun annesiz babasız kalan çocukların gercekten cok zordur. Ben bile hastalandım zaman ya en küçük bi başağrısı yasadım zaman direk aklıma çocuklarım geliyo bana bişey olursa cocuklarıma ne olur diye düşünüyorum.gercekten babasız kalmak çok zordur ama annesiz kalmak daha kötü anne herşey demek bence.konu sahibi neden vefat etti yengeniz Allah rahmet eylesin çocuklarına ömür versin inşallah

Amin canım . Hastalığı belli olmadı 20 kg ye kadar düştü 1 senedir yatağa bağımlı yaşıyordu

İnsanlar ne kadar acımasız vicdansız , bir insan hayatını kaybetmiş öksüz bir evlat kalmış . Cenazeye gelip çocuk senin başına kaldı diyorlar . Diliniz nasıl varıyor yahu!
Bu insanlara cevabını verin konu sahibi, cenazemiz var acimiz taze su an bununla ilgileniyoruz yegenimiz için de elimizden geleni yapacağız el birliğiyle diyin .. ağızları kapansın..

Çocuğun babayla kalması en doğrusu , babanın vereceği sevgiyi ilgiyi su an kimse veremez. İnşallah kendini toparlar ve evladına sahip cikar

Çocuğun yerine koydum kendimi de annesiz kalmak ne acı.Bir ona bir buna atılan top gibi.Senin üstüne kaldı cümlesi bile yük olduğunu hatırlatıyor
O kadar kalbim acıdı ki şu msj i okuyunca aslında sadece o çocuk önemli sevigyi sevigyi hissetmesi önemli Rabbim o çocuğun yardımcısı olsun ins annesi kadar seven sahip çıkan biri olur

O kadar kalbim acıdı ki şu msj i okuyunca aslında sadece o çocuk önemli sevigyi sevigyi hissetmesi önemli Rabbim o çocuğun yardımcısı olsun ins annesi kadar seven sahip çıkan biri olur
Eğer nasibimde çocuklu biriyle evlenmek varsa öksüz kalmış bir çocuk olmasını isterim.Çünkü bende böyle bir çocuğa verebilecek merhamet de sabır da sevgi de var.

Eğer nasibimde çocuklu biriyle evlenmek varsa öksüz kalmış bir çocuk olmasını isterim.Çünkü bende böyle bir çocuğa verebilecek merhamet de sabır da sevgi de var.
Öyle demeyin ya yine sevgi gösterirsiniz elbette, ama anneleri olsun başlarında

Cenaze evinde çocuğun "kimin başına kalacağını" tartışan o beyinsizleri susturmalıydınız. Acınızın da verdiği öfke ile o insanların ağzına tükürmeliydiniz. Mide bulandırıcı yaratıklar.

Sizi kınamıyorum, tüm sorumluluğu almak istemeyebilirsiniz.
Ama henüz çok taze bir acı.
Sıkça yanında olun sevin, sarın sarmalayın.
Zamanla bir düzen oluşur babası sağ sonuçta.

Ve... Kalbim çok yandı.
Anne kaybı her yaşta zorken çocuklukta
Allah kolaylık versin, bahtları yolları açık olsun anasız büyüyen evlatların..

ben de sizi kiniyorum, resmen daha kadinin topragi kurumadan buraya konu acmissiniz, ben o kadin olaydim once sizden uzak olmasini soylerdim, benim cocugum siginti degil, sen de kimsin! annesi vasiyet etmistir ne yapilmasi gerektigini, dis kapinin dis mandali olarak kendinize pay cikarmayin..

Neden insanlarin ne dedigini onemsiyorsun eger bakacaksan seviyorsan bak yakin akrabalari baksa ne olur bakmasa ne olur siz allah rizasi icin yapin mecbur oldugunuz icin degil

Banlanmamak için yazmadım ama aynen böyle düşünüyorum. Kadının daha toprağı kurumamışken dışkapının mandalı yenge panikle konu açıyor aman çocuk üstüme kalır mı diyeBaşka yorum yok.

Cennetın kapısının anahtarını ortanıza bırakmıs Rabbim, ama o ona atıyor öteki berikine. Allah kimseyi annesiz bırakmasın , o yavru zaten bundan sonra hayata eksik devam edecek. Annesizliğini unutturmaya çalışmak, yaralarını sarmak yerine herkes birbirinin gözünün içine bakıyor, içim yandı çocuğa.

Bir daha annesi olmayacak.. dile kolay.
Belli ki nazı geçen biri de olmayacak.. Allah'ım çocuklarımızı annesiz, anneleri çocuksuz bırakmasın.

Benim görümcemin çocuğu eşimin yiğeni oluyor. Allah korusun kardeşimin çocuğuna bir şey olsa, benim eşim başıma mı kaldı diye düşünse, dünyalar benim başıma yıkılır.
Kadınların daha merhametli olduğuna inanmak istiyorum, başka bir adamdan ziyade size alışması daha kolay olur diye düşünmuyor musunuz?

Başına kaldı diyenleri susturamamış, bir de bunu kafaya takıp konu açmışsınız. Keşke çocuğa nasıl yardımcı olurum, kiminle kalsa mutlu olabilir diye konu açsaydınız.

oy kuzum ya... rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın bütün anne babalara uzun ömürler versin bütün anne babaları evlatlarına bağışlasın rabbim...
sizin evinizde de bi odası olsun masumun, ne olacakki? istediği zaman sizde de kalabilsin. babanesi, teyzesi, halası, siz... her kim bakarsa baksın ama iyi baksın lütfen. anne şefkatini göstermek zor değil, başını okşamak yavrum diye hitap etmek, öpmek sarılmak, sevgi göstermek, yedirmek, banyo yaptırmak zor değil.

birdenbire bu sorumluluğu alamam diyorsanız bişey diyemem, sonuçta kendimiz bile çocuk yapmak istediğimizde hazır değilim diye korkabiliyoruz. kalıcı evi neresi olursa olsun, sizin evinizde de onun için bi oda olsa ne iyi olur. onun şuan tek ihtiyacı güven duyacağı cümleler, güvenli bi kucak, güvenli bi ev.

lütfen çocuğa o duyduğu cümlenin korkunçluğunu unutturun bi an önce.

O zaman? Bu konuyu neden actiniz

eger ki yureginden. gecen ben bakarim kimselerede vermem oda benim cocugum diyorsaniz mukkemmel bir insamsiniz boyle bakincA siz mecbur gibi gorunmuyorsunz lutfen basllaein dedgine bKmayin hemn fitnelige gecmisler rabbim. de gorumcenizin gunahlarini af etsin inss. allah rahmet eylesin basiniz sag olsum

İnsanlar ne gaddar, ne b.k çeneli ya. El kadar yavru annesiz kalmış, konuştukları muhabbete bak. Üstüne kalmak ne demek, sanki angarya işten bahsediliyor. Terbiyesizler. Valla yerinizde olsam, imkanım elverdiğince yanında olurum o yavrunun. 4 teyze, 4 hala lafını duyunca insan size ihtiyaç olmayacağını düşünebilir ama öyle teyzeler ve halalar var ki, yoklukları da varlıkları da bir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…